Şimdi Ara

UÇAKLARDA KABLOSUZ İNTERNET VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pegasus ile Ankara dan İzmire gideceğim. Uçakta netbook kullanabilir miyim? Kablosuz internet varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uçaklarda Kablosuz İnternet Var mı?

Çağımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan internet erişimi, artık uçak yolculukları sırasında da mümkün hale geldi. Yolcular, yüksek irtifalarda dahi internetin keyfini çıkarabiliyor.

Uçaklarda kablosuz internet erişimi, uydu tabanlı teknolojiler kullanılarak sağlanmaktadır. Uçaklar, yerdeki istasyonlara bağlanan ve internete erişim sağlayan uydu antenleri ile donatılmıştır. Bu antenler sayesinde yolcular, dizüstü bilgisayarları, tabletleri veya akıllı telefonları ile internete bağlanabilirler.

Uçakta internet çeker mi sorusu, uçuş şirketine ve uçağın modeline göre değişmektedir. Bazı havayolları tüm uçaklarında kablosuz internet hizmeti sunarken, bazıları yalnızca belirli uçak modellerinde bu hizmeti sağlamaktadır.

Uçakta internet çeker mi sorusuna cevap ararken havayolunun web sitesini kontrol edebilir veya rezervasyon yaptırırken kablosuz internet erişiminin mevcut olup olmadığını sorabilirsiniz.

Uçaktaki internet hızı, yerdeki internet hızından genellikle daha düşüktür. Bunun nedeni, uydu bağlantısının gecikme süresinin daha uzun olmasıdır. Ancak, yine de e-posta kontrol etmek, sosyal medyada gezinmek ve hafif web sayfalarını görüntülemek için yeterli hızda bir bağlantı sağlanmaktadır.

Sonuç olarak, uçaklarda kablosuz internet erişimi yaygınlaşmakta ve yolcuların yüksek irtifalarda dahi internete bağlanmalarına olanak tanımaktadır. Uçuşunuzda internet erişiminin mevcut olup olmadığını öğrenmek için havayolunun web sitesini kontrol etmeniz veya rezervasyon sırasında sormanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uçakta internet olsa bile hertürlü(aklına gelebilecek her elektronik alet) elektronik alet kapalı tutuluyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbolt

uçakta internet olsa bile hertürlü(aklına gelebilecek her elektronik alet) elektronik alet kapalı tutuluyor diye biliyorum

O zaman internet neden olsun?
  • Ucakda elektronik alet kullanmak yasak galiba
  • çeker mi harbi?
  • Elektronik aletler (Cep telefonu hariç) kalkış ve iniş haricinde yasak değil.. Ha biz telefonumuz açık da gitmiştik bir şey olmuyor Ama kalkış-inişte açtırmazlar. Uçak havadayken adam laptobunu açmıştı kocaman laptop 17 inç. Netbooka bir şey diceklerini sanmam. Thy ise problem çıkması olası.
  • Uçakta internet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uçakta elektronik alet yasak değildir.

emin değilim fakat business ve first class için wireless hizmeti var galiba bazı uçakların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

uçakta elektronik alet yasak değildir.

emin değilim fakat business ve first class için wireless hizmeti var galiba bazı uçakların.
  • yasak mı değilmi net bilgisi olan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

yasak mı değilmi net bilgisi olan yokmu

Ankaradan İzmire en fazla 1 saatte gider zaten uçak. 1 saat internetsizlikten gebermedin ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Elektronik aletler (Cep telefonu hariç) kalkış ve iniş haricinde yasak değil.. Ha biz telefonumuz açık da gitmiştik bir şey olmuyor Ama kalkış-inişte açtırmazlar. Uçak havadayken adam laptobunu açmıştı kocaman laptop 17 inç. Netbooka bir şey diceklerini sanmam. Thy ise problem çıkması olası.

hiçbirşey olmuyor derken ? Uçak düşse test edildi onaylandı uçakta cep telfonu açmayınmı denecekti ?

Bu konu baya çetrefilli aslında. Kimisi diyor bir zararı yok uçakda uçak telefonunun kullanılması için bu kural var. Kimiside bilmem neyi bozuyor ıvır zıvır zararlı diyor. İstanbul-ankara zaten ne kadarki sabr et 1 saat kullanmayıver mereti

• İniş ve kalkışlar esnasında elektromanyetik dalga yayan hiçbir cihazı açtırmıyorlar. Elektrik enerjisiyle çalışan herhangi bir cihaz olaiblir. müzik çaları bile kapattırıyorlar.
    Havadayken cep telefonu hariç her şey serbest.

Uluslararası uçuşlarda ücreti mukabilinde wireless var. Yurtiçi uçuşlarda vereceklerini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

Orijinalden alıntı: darkbolt

uçakta internet olsa bile hertürlü(aklına gelebilecek her elektronik alet) elektronik alet kapalı tutuluyor diye biliyorum

O zaman internet neden olsun?

sataşmaya bayılıyorsun dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

yasak mı değilmi net bilgisi olan yokmu

Ankaradan İzmire en fazla 1 saatte gider zaten uçak. 1 saat internetsizlikten gebermedin ya?

katılıyorum...

ilk binişin mi otobüs le git pamukyollarda internet var kullanımı ücretsiz yasak değil elektronik aletler...
  • Merhaba ben Mesut Çevik bugün uçakta elektronik alet kullanacağız, ilk örneğimiz PSP bakın ne kadar güzel çalışıyor.

UÇAKLARDA KABLOSUZ İNTERNET VAR MI?
  • merhaba konuyu hortlatayım dedim. cumartesi milli maç saati uçakta olacağım . uçakta maçı nasıl izlerim telefondan?

• var ama paralı. fiyatı da yüksekti hatırladığım kadarıyla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.