Şimdi Ara

UÇAKDA TELEFON İLE KONUŞMA YAPILINCA HİÇBİR ZARAR VERMEYECEĞİNİ İDDİA EDİYORUM. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BayCC

quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

quote:

quote:

quote:

Mhitbusters diye bir program var bunu test ettiler. Uçağın sinyalizasyonunu etkiledi. İzledim programı

uçak düştümü genç

Deneyi havada yapmadılar. Güvenlik nedeniyle eski bir uçağın kokpitinide deney yaptılar. İbrelerde tutarsızlık oluyordu.

BİŞE OLMAZ GENÇ BEN DENEYİMİ YERDE DEĞİL HAVADA YAPTIM

Yerde yapsaydın gübre olurdu. Bir daha havada yapma.

ÇARPITMA GENÇ

• quote:

Orijinalden alıntı: cibo34

agalar nedeni şu ki;Belli bir yükseklikten sonra cep telefonları şebeke ayırt etmez yani havada telefon konuşması yaparsanız bedavaya gelir.Avrupada bu yasak bazı firmalrdan kalkacağı söyleniyord taa 2 3 sene evvel belkide kalkmıştır haberimiz yoktur.

at yalanı seveyim inananı...

nerden uyduruyosunuz bunları anlamıyorum.

bu arada sağ elinizle kafanızın üstünden sol kulağınızı tutarak telefonla konuştuğunuzda da bedava 100mb internet geliyo. şebeke şaşırıyo kolların duruşundan yanlışlıkla 100mb gönderiyo. deneyin bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhngkhn

quote:

Orijinalden alıntı: cibo34

agalar nedeni şu ki;Belli bir yükseklikten sonra cep telefonları şebeke ayırt etmez yani havada telefon konuşması yaparsanız bedavaya gelir.Avrupada bu yasak bazı firmalrdan kalkacağı söyleniyord taa 2 3 sene evvel belkide kalkmıştır haberimiz yoktur.

at yalanı seveyim inananı...

nerden uyduruyosunuz bunları anlamıyorum.

bu arada sağ elinizle kafanızın üstünden sol kulağınızı tutarak telefonla konuştuğunuzda da bedava 100mb internet geliyo. şebeke şaşırıyo kolların duruşundan yanlışlıkla 100mb gönderiyo. deneyin bak..

hadi ya ben deniyecem aveada da bedava oluyomu alıntı nasıl yapılıyo

• evet arkadaşlar dün sabiha gökçen antaya ucusum sırasında kulandım teoryi belki kendi teorimi kendim çürütebilirim diye ama malesef olmadı sadece yanımda duran çinli bayan biraz şaşırdı sol çaprazımda duran liseli gençler ise uçağı düşürtecek komplo bunlar komlo teorisi ile yola çıkıp gevezelik yaptı.teori hala ayakta. :))

belli bir yükseklikte avea hat çemiyor onu uyandırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 6 Kasım 2011; 8:03:45 >
  • Evet bir zarari yok. Ucak telefonunu kullandirmaya yonelik girisimler.
  • olmaz bir şey konuşun gençler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r2d2droids

http://www.fcc.gov/guides/wireless-devices-airplanes
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_phones_on_aircraft

dediğin doğru kafa üstü çakılma riski yok ama yer ile iletişim kuramama ve navigasyon cihazlarını etkileme gibi bir riski var. bu yüzden yasak... :)

kaptan: hop, hop hop hop. fiko, fiko, fiko.. was ist das fiko, (bu nedir fiko)
    fiko: this is prezervatif kaptan.
    kaptan: ja ich weiss, warum hast du nicht es benutz. (evet biliyorum da neden kullanmadin)
    fiko: asiklar, canlariyla oynarken, ustleri ciplak olur kaptan.
    kaptan: wassss (neeeee)
    fiko: yani, et ete degmesi lazim kaptan (burada fiko'nun iki eli birlestirerek olayi tasviri vardir). special life, special life

BAK ŞİMDİ FİKO:) PARAN VARSA ÖLMEZSİN LİNKİ TIKLA

http://dunya.milliyet.com.tr/havayolu-sirketinden-370-liralik-formul/dunya/dunyadetay/04.10.2011/1446617/default.htm

Havayolu şirketinden 370 liralık formül
    İngiliz havayolu şirketi British Airways, 125 sterlin daha ödeyen yolcularına uçak kazasında hayatta kalmanın sırlarını anlatacak.

:))

12:28 | 04 Ekim 2011

Daily Mail’in haberine göre, insanların çoğu düşen uçaktan sağ kurtulmanın neredeyse imkansız olduğunu düşünürken, British Airways (BA) uzmanların aynı fikirde olmadıklarını açıkladı.

Gerekli “formüllerö bilindiği takdirde düşen uçaktan kurtulma şansının oldukça yüksek olduğunu savunan BA uzmanları, işte bu “sırları 125 sterlin yani yaklaşık 370 TL ödeyen bütün yolculara anlatma kararı aldı.

BA uzmanlarına göre, yolcuların çoğu uçak düştükten sonra çıkan panik panik nedeniyle kemerlerini açamadıkları ve yangın sırasında enkazdan hızla çıkamadıkları için hayatlarını kaybediyorlar.

BA şimdi 125 sterlin ödeyen yolcularına ilk olarak Gatwick-Roma seferi sırasında bu konuda kurslar verecek ve hayatta kalmanın sırlarını öğretecek. Bu çerçevede verilecek ilk sırlardan bazıları, emniyet kemerlerinin nasıl hızla açılacağı, oksijen maskelerinin nasıl kolayca kullanılacağı ve kaçış kapılarına nasıl çabuk ulaşılacağı gibi konular olacak.

Kutsal damacana'da degil miydi o? O filmi izlerken gulmekten gozlerim yasarmisti.

• EVET GENÇLER BUGUN ANTALYA DÖNÜŞÜ UÇAKTA TELEFONLA KONUŞTUM YANIMDAKİ ADAMIN KARISI KORKUDAN TİTREDİ AMA UÇAK DÜŞMEDİ

ANTALYAYA GİDERKENDE SOL AKA ÇAPRAZIMDA BULUNAN LİSELİ GENÇLER TELEFONLA MESAJLAŞTIĞIMI GÖRÜNCE ''UÇAĞI DÜŞÜRECEK HEPİMİZİN SONU OLACAK'' DİYE ARALARINDA KONUSUP AKSIRIP TIKSIRIYOLARDI. BİLMİYOLAR HAYATIN İÇİNDEN SAĞ ÇIKAMAYACAKLARINI ORGANİK MADDEDEN YARATILIP BİRGÜN ONLARINDA ÇÜRÜYECEĞİNİN FARKINDA DEĞİLLER.

SİZDE YAPIN ETRAFTAKİLERİN KORKU DOLU GÖZLERİNİN SİZWE BAKMASI HOŞ OLUCAK

• Zararı falan yok arkadaşlar THY anonslarında ''Şirket kuralları gereğince cep telefonunuzu kapalı tutmanız gerekmektedir'' der. Güvenliği tehtit eden birşey olsaydı zaten güvenlikle alakalı bir kural olurdu daha sıkı önlemler alınırdı. İlk uçuşu olan F/O lardan Atatürk havalimanına inerken eşlerini arayıp şuan iniyorum diyen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Zararı falan yok arkadaşlar THY anonslarında ''Şirket kuralları gereğince cep telefonunuzu kapalı tutmanız gerekmektedir'' der. Güvenliği tehtit eden birşey olsaydı zaten güvenlikle alakalı bir kural olurdu daha sıkı önlemler alınırdı. İlk uçuşu olan F/O lardan Atatürk havalimanına inerken eşlerini arayıp şuan iniyorum diyen var

Beni anlayan birisi olması beni sevindirdi .Doğru yoldayız genç! kuralları dinlemeden anlamadan
    uymak yaşam tarzıma aykırı
  • Ucagin telefondan etkilenme ihtimali yoktur. Bugune kadar etkilendigi gorulmemistir, gorulmeyecektir. Tamamen ucak telefonunu kullandirmaya yonelik hareketler ve gurultu kirliligi yaratmamak adina soylenen seyler. O kadar x-ray cihazindan geciyoruz falan, yurtdisi seyahatlarinda icimize kadar ariyorlar bi sey kaciriyo mu vs. Birazcik mantigi olan adam cep telefonu eger bu kadar zararliysa neden guvenlik onlemi alinmiyo der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

Ucagin telefondan etkilenme ihtimali yoktur. Bugune kadar etkilendigi gorulmemistir, gorulmeyecektir. Tamamen ucak telefonunu kullandirmaya yonelik hareketler ve gurultu kirliligi yaratmamak adina soylenen seyler. O kadar x-ray cihazindan geciyoruz falan, yurtdisi seyahatlarinda icimize kadar ariyorlar bi sey kaciriyo mu vs. Birazcik mantigi olan adam cep telefonu eger bu kadar zararliysa neden guvenlik onlemi alinmiyo der

ADAMSIN kardeşim
  • tatanga.1988 T kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 6 Temmuz 2023; 8:32:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo199

yazılanları okuyunca ucaga bınerken bıle korkacak ınsan.toplamalılar ucakta tellerı:D

Ya sorma Kurban Bayramının Arefe günü İst.- Ant. gidiyodum telefondan kuzenlerle mesajlaşıyoruz araşıyoruz felann sol arka tarafımda liseli gençler aynen şu cümleleri kuruyolar;
    -ADAMIN TELEFONU AÇIK IŞIĞINI GÖRDÜM
    -HEPİMİZİN SONU OLACAK.UÇAĞI DÜŞÜRECEK...vb.

Dönüşte ise tam istediğim gibi bi olay oldu.Uykusuz dergisini okudum uçakta canım sıkılmasın diye atmadım bi daha okudum (FIRAT karikatürü öldürdü beni ya).Bide SPARTAKUS YUNAN MİTOLOJİSİ kitabını İst. kuzenime götürüyorum ona bakıyorum.Yanımda da 45 yaşlarında karı koca var telefonla gene kuzenlerle mesajlaşıyorum.Belli bi fitten sonra telefon çekmedi o sıradada anona ediliyor şu saatte indirmeyi planlıyoruz diye.Bende telefona baktım saat kaç diye telefonu cebime koydum.Kadın telefonu gördü bende durumu fark ettim.Mizah dergisine bakıyorum ama gözüm kulağım kadında.Adam uyuyo adamı uyandırdı.Kadının eşine söyledikleri;
    -TELEFONU AÇIK
    -NE! NE OLDU.
    -TELEFONU AÇIK
    -BİŞE OLMAZ TAMAM.
    -YA NASIL OLMAZ TELEFONA BAKTI GÖRDÜM.
    -YA KAPALIDIR.BİRŞEY OLMAZ
    -HAYIR SÖYLE KAPATSIN.UÇAK DÜŞECEK.
    -YA KORKMA KAPALIDIR.
    -HAYIR SÖYLE diye adamı laflarıyla boğuyor.Adam benim mesajlaştığı gördü daha önceden açık olduğunu biliyodu ama kılıbık eşinin korkusundan söyledi.Söyledikleri ve aldığı cevaplar;
    -SİZİN TELEFONUNUZ MU AÇIK?
    -NE DEDİNİZ ANLAMADIM? (Safa yatma durumları)
    -TELEFONUNUZ MU AÇIK
    -EVET
    -KAPATIR MISINIZ?
    -BELKİ FLIGHT MODUNDA (UÇUŞ MODUNDA).
    -OLSUN AMA SAKINCALI
    -BİŞEY OLMAZ.
    -YA İNİŞLERDE ÇOK TEHLİKELİ FARKINDA MISIN?
    -BEN ÇOK DENEDİM BİRŞEY OLMAZ
    -TAMAM DENEMİŞ OLABİLİRSİN BİRŞEY OLMAZDA.YA OLURSA
    -YA OLMADI BUGUNE KADAR OLMAZDA ONLAR DELİ SAÇMASI UYDURMACALAR.ONLARA İNANMAYIN SİZDE AÇIN TELEFONUNUZU BAKIN BİRŞEY OLACAKMI.BİDE ZATEN ÖLECEKSİNİZ HEPİMİZ ÇÜRÜYEN ORGANİK MADDELERDEN YAPILMIŞIZ.HİÇBİRİMİZ FARSIZ DEĞİLİZ.ÖLMESENDE YAŞLANACAKSIN.
    -SİZE KAPATIN DEDİM.EŞİM RAHATSIZ OLUYOR.(sinirlendi adam)
    -HANIMEFENDİ KORKMAYIN ONLARA İNANMAYIN SİZ O SADECE ANONS.GÜVENDESİNİZ MERAK ETMEYİN.(Bende bilerek kadın korksun diye kadınla konusuyorum.Kadın bembeyaz.Adamın gözleri hostesi arıyo.Sonra adam bana döndü.)
    -KAPAT ARTIK TELEFONU RAHATSIZ OLUYORUZ.
    -İYİ TAMAM KAPATIRIZDA BİRŞEY OLACAĞINDAN DEĞİL.EŞİNİZ KORKMASIN DİYE KAPATIYORUM.(Kadın bayılacak iş acacak.Bide adam hostese ispiyonlayacaktı onunda etkisi var.).
    -TEŞEKKUR EDERİM.
    -RİCA EDERİM.BİŞEY SORMAK İSTİYORUM?ZATEN DÜŞMİYECEK UÇAK İÇİN TELEFONUMU KAPATTIM.SIRF EŞİNİZ RAHATSIZ OLMASIN DİYE.AMA BU UÇAK O KADAR GÜVENLİDE SADECE CEP TELEFONU MU RİSK TEŞKİL EDİYOR?
    -TABİKİ DE RİSK TEŞKİL EDİTOR ANONSU DUYMADINIZ MI? UÇUŞ MODUNDA BİLE OLMASI RİSKLİ BİRŞEY.
    -MADEM O KADAR GÜVENLİĞİNİZ DÜŞÜNÜLÜYOR NİÇİN KOLTUĞUN ALTINDA PARAŞÜT YOKDA CAN YEEĞİ VAR.KARAYA UÇAĞIN DÜŞTÜĞÜNÜ FARZEDİN CAN YELEĞİ PARAŞÜT GÖREVİNİ GÖRÜCEK Mİ HAYIR.O ZAMAN NE OLACAK HANİ GÜVENLİYDİ.YADA BAK ŞİMDİ HOSTESLERİN EMNİYET KEMERLERİNE PARAŞÜT TİPİ MODELİ. BİDE KENDİKİLERİMİZE BAKALIM BELDEN BAĞLAMALI.BELİNİZİN ARKASINDA OMURİLİK SİNİRİNİZ VAR HER HANGİBİR SIKIŞMA ASKIDA KALMA DURUMUNDA OMURİLİK SİNİRİNİZ SIKIŞACAK VE FELÇ KALACAKSINIZ.BU GÜVENLİ BİRŞEY MİDİR?BENCE HAYIR.GELELİM HAVA SOLUNUM MASKESİNE ONU NİÇİN KULLANACAKSINIZ HAVA BASINCI MI DÜŞECEK?DİYELİM Kİ DÜŞTÜ NE FAYDASI OLACAK SEN O HAVAYI SOLUDUKÇA BEYNİN UYUSACAK VE HİÇBİRŞEY HATIRLAMAYACAKSIN.BU NEDEMEK OLUYO ONUDA SÖYLEYEYİM.DÜŞÜNCE ÖLÜCEĞİNİ HATIRLAMADAN KAFANIZ GÜZEL BİR ŞEKİLDE DÜŞECEKSİNİZ SİZE AĞRISIZ BİR ÖLÜM VEREBİLECEK UÇAK ŞİRKETİ EN FAZLA BUNU VEREBİLİR.SONUÇTA GENE ÖLECEKSİNİZ.BAZI ŞEYLER SAÇMADIR İNANMAYIN.(Adam ve kadın korktu hiçbir kelime etmedi.Ben gülmekten ölüyorum.)

BÖYLE ŞEYLER SAÇMADIR.BÖYLE ŞEYLERDEN KASTIM.DÜŞÜNMEDEN, ARAŞTIRMADAN, SORGULAMADAN HER DENİLENE UYAN KOYUN TOPLUM OLMAKTAN ÇIKMAMIZ LAZIM.

DİPNOT: VAN'DA DEPREM OLUYOR BİNALAR YIKILIYOR.YETKİLİLERİN CEVABI; DENİZ KUMU KULLANILMIŞ İÇİNDEN DENİZ KABUĞU ÇIKTI. ATA SÖZÜ VAR (DENİZDE KUM SENDE PARA).KUM ZATEN DENİZDE OLUR.ADAM DENİZ KUMU KULLANMAYIPTA NE YAPACAK.KUMU ALACAĞI BAŞKA Bİ ALTERNATİFİ Mİ VAR? (DEMİR KUMU DİYE BİRŞEY Mİ VAR ?) YOK.HERKEZ KUMU DENİZDEN ALIR ZATEN.Kİ KUMLA OLACAK İŞ DEĞİL O. GİDİN ARKEOLOJİK KALINTILARA BULUNTULARA, BAKIN HANLARA-HAMAMLARA .AYNI KUMDAN DENİZ KUMUNDAN YAPILMIŞ VE O DENİZ MİDYELERİ ONLARDADA VAR.700 YILLIK YAPIT DENİZ KUMUNDAN YAPILMIŞ İÇİNDE DEMİR BİLE YOK ÇAMURLA AYAKTA KALIYOR.YÜZYILLARDIR DEPREM FELAKET GÖRÜYOR YIKILMIYOR, ŞİMDİ Kİ YAPIT YIKILIYOR.
    O ZAMAN HATA ŞİMDİKİ DENİZ KUMU VE DENİZ KABUKLARINDADIR.NE DEMİŞLER ; HERŞEY ESKİDEN GÜZELDİ... NERDE O ESKİ DENİZ KABUKLARI....

(BİLEREK BÜYÜK YAZDIM.BAĞIRARAK KONUŞTUĞUMUN FARINDA OLUNUZ.)

-

• jammer nasıl sokucaksa diyorsunuz ya şimdi hırsızların bir yöntemi var diyelim sen arabadan ciktin kapini otomatik anahtarla kitliyorsun onların jammerları düşük mesafe için ama işte sen tam kitlerken basıyor sen kitledigini sanıyorsun o düz kontak yapıp arabayı uçuruyor kaptan kabinine doğru gidip bunu yapsan uçak düşer mi ? O rly ?
  • @tatanga.1988 yok köpek tüyü yok müzede flaş vs. yani bunlarla uçağın koskoca elektronik yapısına zarar verebilecek frekansları nasıl kıyasladın bilmiyorum ama kimse telefonla konuşursan uçak kesin düşer demiyor. Üst düzey güvenlik önlemleri alırlar sonuçta en az 150 kişi havada ve tek güvencen o uçağın motorları , iletişim sistemleri. Kimse o kadar insanın hayatını tehlikeye atacak en en en ufak bir ihtimale göz yumamaz. Kalkışta ve inişte camların önündeki perde misali plastik kapak açık kalmak zorunda. Neden peki ? Kapalı kalırsa uçak mı düşecek ? Her türlü ihtimali göz önünde bulunduruyorlar. Discovery Channel'da denediler bu cep telefonu efsanesini. Faraday kafesi kullanarak bir uçak prototipi içerisinde cep telefonuyla konuştular ama bir şey olmadı. Hatta daha güçlü sistemlerle denediler yine bir şey olmadı ne elektronik sistemlere ne de iletişim sistemine. Öyle biz denedik bak bir şey olmuyor artık konuşabiliriz diyemezsin. Bi ara İETT'nin eski yeşil mercedeslerinde telefonla konuşmak yasaktı herkes şanzuman ya da abs'yi etkiliyor sanıyordu şöforler bile itiraz ediyordu ama işin aslı öyle değildi. Dikkat ederseniz "Cep telefonlarınızı kapatınız." yapıştırmaları altında Türk Kalp Vakfı'nın logosu vardı. Yanınızda ki yolcunun kalp pili olabilir ve cep telefonu direkt olarak etkiliyordu o yüzden toplu taşıma araçlarında yasaktı. Şimdi ki kalp pilleri nasıldır bilmiyorum ama eskiden böyleydi. Hatta Mercedes'te çalışan bi arkadaşım vardı o otobüslerin yapımında bizzat bulunmuştu cep telefonlarının otobüsleri değil insanları etkilediği için yasaklandığını söylemişti. Uçakta bu ihtimalde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

@tatanga.1988 yok köpek tüyü yok müzede flaş vs. yani bunlarla uçağın koskoca elektronik yapısına zarar verebilecek frekansları nasıl kıyasladın bilmiyorum ama kimse telefonla konuşursan uçak kesin düşer demiyor. Üst düzey güvenlik önlemleri alırlar sonuçta en az 150 kişi havada ve tek güvencen o uçağın motorları , iletişim sistemleri. Kimse o kadar insanın hayatını tehlikeye atacak en en en ufak bir ihtimale göz yumamaz. Kalkışta ve inişte camların önündeki perde misali plastik kapak açık kalmak zorunda. Neden peki ? Kapalı kalırsa uçak mı düşecek ? Her türlü ihtimali göz önünde bulunduruyorlar. Discovery Channel'da denediler bu cep telefonu efsanesini. Faraday kafesi kullanarak bir uçak prototipi içerisinde cep telefonuyla konuştular ama bir şey olmadı. Hatta daha güçlü sistemlerle denediler yine bir şey olmadı ne elektronik sistemlere ne de iletişim sistemine. Öyle biz denedik bak bir şey olmuyor artık konuşabiliriz diyemezsin. Bi ara İETT'nin eski yeşil mercedeslerinde telefonla konuşmak yasaktı herkes şanzuman ya da abs'yi etkiliyor sanıyordu şöforler bile itiraz ediyordu ama işin aslı öyle değildi. Dikkat ederseniz "Cep telefonlarınızı kapatınız." yapıştırmaları altında Türk Kalp Vakfı'nın logosu vardı. Yanınızda ki yolcunun kalp pili olabilir ve cep telefonu direkt olarak etkiliyordu o yüzden toplu taşıma araçlarında yasaktı. Şimdi ki kalp pilleri nasıldır bilmiyorum ama eskiden böyleydi. Hatta Mercedes'te çalışan bi arkadaşım vardı o otobüslerin yapımında bizzat bulunmuştu cep telefonlarının otobüsleri değil insanları etkilediği için yasaklandığını söylemişti. Uçakta bu ihtimalde var.

HİPOTEZİMİ ÇÜRÜTEMEDİN ONU Bİ ÖĞREN ÖNCELİKLE
    Bak şimdi o bahsettiğin plastik kapaklar hiçbir zaman kapanmalı diye bir muabbet geçmedi ve hiçte o bahsettiğin kıytırık kapak uçağı olumsuz yönde etkilemez.Kapalı kalsa ne olacak kalmasa ne olacak ben hiçbir zaman kapalı kaldığını görmedim.Bu kuralla uyulacak anonsunu işitmedim..Sana bi örnek veriyim niçin koltukları dik duruma getirin deniliyor?Getirmesen ne zararı olacak.Uçakmı düşecekBunu bi sorgula.

Madem o kadar insanları düşünüyolor.Baz istasyonları daha zararlıdeğilmi?Gitsinler yapıştırsınlar bakalım oraya 'Burada baz istasyonu var yaklaşmayın vb.'.Adam çıkmış bilmem kaç tane baz istasyonu kurduk diye reklam yapıyo?Nerde senin o kalp vakfın niye musade ediyo.Adam AKDENİZE SANTRAL KURUYO-KARADENİZE HES KURUYO. Bunların zararı yok mu? Kalp vakfının düşünmesi gereken çok sey var genç!!! Madem o kadar insanları düşünüyo o kalp vakfı niye ülkede tütün kullanımını engellemeye çalışmıyo.Niye çinden kansorejen madde içeren ürünleri ülkeye getirilip satılmasına izin veriyo.O kadar tehlikeli bi aletin kullanımı yasaklansın o zaman.Devlet denen kuruluş var bu ülkede.Kapalı alanda sigara içmek yasak cezası var.Nedeni zararlı olması.Madem telefonda o kadar zararlı niye en azından kapalı alanda veya topluma açık alanda kullanımına izin verilmesin.Sadece İETT'de giden vatandaşları mı kalbinde pil oluyor?Emekli maaşını bekleyen vatandaşlar kışın soğuktan ölürken nerede senin o hayırsever gibi görünen kuruluşların.Bak kı kırık CD-DVD ler bile topluma açık yerlerde gösterilimesi yasak.O zaman telefonlarıda insanların bulunduğu ortamlarda kullanımına cezai işlem yoluyla engel konulmalı.
    .KALP VAKFINA SÖYLEDE O YEŞİL MOTOR MARKA MERCEDES ARABALARIN EGZOSUNA BAKSIN. YEŞİL Mİ YOKSA SİYAH MI? onu görsün.

Senin yaptığın yoruma verilebilecek en iyi cevap bu olur.Ne kadar saçmalamamaya çalışsamda yorumunun kurbanı oldu KLAVYEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 15 Kasım 2011; 17:14:10 >

• Kapaklarla ilgili olan kisimdan sonra mesajini okumadim cunku kapali kalmali demedim acik kalmali kapaklar dedim sen onu bile yanlis anlamissin. Neyse sana basarilar tatanga.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.