Şimdi Ara

UÇAKDA TELEFON İLE KONUŞMA YAPILINCA HİÇBİR ZARAR VERMEYECEĞİNİ İDDİA EDİYORUM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
6.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cibo34

agalar nedeni şu ki;Belli bir yükseklikten sonra cep telefonları şebeke ayırt etmez yani havada telefon konuşması yaparsanız bedavaya gelir.Avrupada bu yasak bazı firmalrdan kalkacağı söyleniyord taa 2 3 sene evvel belkide kalkmıştır haberimiz yoktur.

VALLAHA bilmiyodum beleş olduğunu iyi oldu öğrendiği.sağol bro deniyecem

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMirliva

Attığım linkteki yazıyı okumadın demek.

Ben uçuş sistemlerine olumsuz etkisi olduğunu açıkladım yukarıda sen hala kedi köpek tüyü diyorsun konuştum düşmedi diyorsun. Yazıyı okur musun? O uçak neden düşmemiş bir bak bakalım.

düşürtmüşmü? hayır bende sana düşürtmez diyorum bana bi uçak kazasında uçağın cep telefonu ile konuşmadan açık kalarak düştüğünü ispatla bakalım

Diyelimki cep telefonundan uçak düştü... Nasil anlayacağiz???

uçaklarda karakutu vardır yaz google amcaya ne iş eyarar kara kutu öğren

Arkadaşim defalarca yurtdişina uçmuş biri olarak Allah'a şükür karakutunun ne olduğunu biliyorum. Google amcaya sormaya gerek yok. Ama uçak gerçekten cep telefonundan kaynaklanan sebepten düşse dahi, bunun karakutuya yansiyacağini düşünmüyorum sadece... Hepsi bu... Tabi bu düşüncem yanlişta olabilir...

DH FOSİL GRUBU

• quote:

Evet arkadaşlar uçaklarda telefon ile konuşmak yasaktır ama bu yasağın hiçbir şekilde uçağa zarar vereceğini ( kısa zamanda) düşünmüyorum.Nedenim ise eğer böle ciddi bi zarar verme olasılığı olsa terör örgütleri canlı bomba olmak yerine uçakla seyahat esnasında telefon ile konuşarak uçağa sabotaj düzenlerlerdi.Hatta o kadar ciddi ise zarar uçaklarda Jamer (Sinyal Kesici) kullanılarak riske karşı önlem alınırdı.

Hipotezim:Uçaklarda telefon ile konuşmak uçaklara o uçuş ile ilgili hiçbir zarar vermemektedir.

Hipotezimi çürütmeye çalışmanızı rica ediyorum.

uçakta jamer kullanmak ..tabii o zaman hiç risk kalmaz.garanti düşeceği için ..risk nedir?risk budur tabii göremiyonuz.

• ya bende bilmiyorum aslında karakutunun ne anlamda kullanıldığını ama bi tahminim var oda yanı boş değildir o karakutu.frekansları takip ediyodur.bundan garanti eminim

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yokum

quote:

Evet arkadaşlar uçaklarda telefon ile konuşmak yasaktır ama bu yasağın hiçbir şekilde uçağa zarar vereceğini ( kısa zamanda) düşünmüyorum.Nedenim ise eğer böle ciddi bi zarar verme olasılığı olsa terör örgütleri canlı bomba olmak yerine uçakla seyahat esnasında telefon ile konuşarak uçağa sabotaj düzenlerlerdi.Hatta o kadar ciddi ise zarar uçaklarda Jamer (Sinyal Kesici) kullanılarak riske karşı önlem alınırdı.

Hipotezim:Uçaklarda telefon ile konuşmak uçaklara o uçuş ile ilgili hiçbir zarar vermemektedir.

Hipotezimi çürütmeye çalışmanızı rica ediyorum.

uçakta jamer kullanmak ..tabii o zaman hiç risk kalmaz.garanti düşeceği için ..risk nedir?risk budur tabii göremiyonuz.

sonuçta uçak kalkamayacak ama düşmeyecek

• Hocam uçak yada otobüs elektronik sinyallerden etkilenmez.Bu tür önlemlerin 2 amacı var

1. si bomba

2. si ise herkesin telefonla konuştuğunu düşünsene.Bağırış çağırış kimi sevgilisini arar kimi kavga eder kimi muhabbet eder.Bu nedenlerden dolayı yasak.Eğer elektronik sistemde problem olsa uçaklara şimşek çaktığında her uçağın düşmesi gerekirdi.Böyle bir şey yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Black#

Hocam uçak yada otobüs elektronik sinyallerden etkilenmez.Bu tür önlemlerin 2 amacı var

1. si bomba

2. si ise herkesin telefonla konuştuğunu düşünsene.Bağırış çağırış kimi sevgilisini arar kimi kavga eder kimi muhabbet eder.Bu nedenlerden dolayı yasak.Eğer elektronik sistemde problem olsa uçaklara şimşek çaktığında her uçağın düşmesi gerekirdi.Böyle bir şey yok yani

dostum zeki çocuk hoş çocuksun da şu; 1. si ve 2. si ekleri düzeltilmeli. yoksa sözüne söz söylemeyeceğimi bilmeni isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 11 Ekim 2011; 21:55:49 >

• Doğrudur hocam
  • Zaten otobüs ve uçakta onlara yasak demelerinin sebebi milyon da bir de olsa uçağın/ otobüsün elektronik sistemlerini bozma olasılığı, hadi otobüsü geç de uçak için özellikle kritik birşey bu.

Hocam uçak yada otobüs elektronik sinyallerden etkilenmez.Bu tür önlemlerin 2 amacı var

1. si bomba

saçmalama..uçuş modunda bile kullanmakta tehlike varmış diye haber çıktı geçen gün..

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yokum

quote:

1. si bomba

saçmalama..uçuş modunda bile kullanmakta tehlike varmış diye haber çıktı geçen gün..

Dostum birşey olmaz olmaz olmaz..................

• valla arap uçakları çok bindim asla kapatmazlar kapat diyene gülerler
    muhabet aynen söyle

ucak kalkar arap telefonu açar

ben uçaktayım şimdi kalkıyorum, valla uçaktayım şimdi tekerler kapandı uçak belli bir yüksekliğe çıkınca telefon şebekesi gider
    be hostu çağırır arap neden şebeke yok bu nasıl uçak adam dil döker ama nafile

uçak inişe geçer abartısız herkez telefona sarılır daha tekerler yere değmemiştir bu arada ara uçaktayım şimdi iniyorum

bu olayları gördükten sonra uçakta telefon konuşması bence asla zarar vermez
    ama geçenlerde tyh ile yolculuk ediyorum kaptandan anons
    gps sistemiz bozuldu şu anda tam 6 tane telefon açık gözüküyor dedi lan dedim uçaklarda sistemmi var telefon sayısını bile biliyor hostestler tek tek arama yapıyor bana geldi yalanınız batsın dedim siz bana o sistemi bir gösterin dedim millet kahkahayı bastı ama bazı panik ataklar var allah belanızı versin uçak düşecek şerefsizler kapatın şunu diye isyan ediyordu, tabi ben kural kuraldır diye asla açmam ama fotoğraf makinesini açtırmıyorlarya uyuz oluyorum, dünyanın en iyilerinden olan bir firmayla uçtum herkez şakır şakır çekiyor , hostese sordum yasak değilmi diye bayanın what gülüm diyesi geldi sanki yoo dedi birlikte çekilebilir istersen dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

valla arap uçakları çok bindim asla kapatmazlar kapat diyene gülerler
    muhabet aynen söyle

ucak kalkar arap telefonu açar

ben uçaktayım şimdi kalkıyorum, valla uçaktayım şimdi tekerler kapandı uçak belli bir yüksekliğe çıkınca telefon şebekesi gider
    be hostu çağırır arap neden şebeke yok bu nasıl uçak adam dil döker ama nafile

uçak inişe geçer abartısız herkez telefona sarılır daha tekerler yere değmemiştir bu arada ara uçaktayım şimdi iniyorum

bu olayları gördükten sonra uçakta telefon konuşması bence asla zarar vermez
    ama geçenlerde tyh ile yolculuk ediyorum kaptandan anons
    gps sistemiz bozuldu şu anda tam 6 tane telefon açık gözüküyor dedi lan dedim uçaklarda sistemmi var telefon sayısını bile biliyor hostestler tek tek arama yapıyor bana geldi yalanınız batsın dedim siz bana o sistemi bir gösterin dedim millet kahkahayı bastı ama bazı panik ataklar var allah belanızı versin uçak düşecek şerefsizler kapatın şunu diye isyan ediyordu, tabi ben kural kuraldır diye asla açmam ama fotoğraf makinesini açtırmıyorlarya uyuz oluyorum, dünyanın en iyilerinden olan bir firmayla uçtum herkez şakır şakır çekiyor , hostese sordum yasak değilmi diye bayanın what gülüm diyesi geldi sanki yoo dedi birlikte çekilebilir istersen dedi

arap yağı çok bulmuş kanka (şebeke niye yok fln.)

• Peki tuvalete gidip konuşsak?Yada tuvallette jammet çalıştırsak?

Hatta tuvalete jammer atıp paraşütle atlarsak uçağı düşürebilirmiyiz?

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Peki tuvalete gidip konuşsak?Yada tuvallette jammet çalıştırsak?

Hatta tuvalete jammer atıp paraşütle atlarsak uçağı düşürebilirmiyiz?

x-raydan geçirirsen yapmaya çalış hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCC -- 13 Ekim 2011; 12:55:06 >

Orijinalden alıntı: BayCC

Mhitbusters diye bir program var bunu test ettiler. Uçağın sinyalizasyonunu etkiledi. İzledim programı

uçak düştümü genç

quote:

Mhitbusters diye bir program var bunu test ettiler. Uçağın sinyalizasyonunu etkiledi. İzledim programı

uçak düştümü genç

Deneyi havada yapmadılar. Güvenlik nedeniyle eski bir uçağın kokpitinide deney yaptılar. İbrelerde tutarsızlık oluyordu.

quote:

quote:

uçak düştümü genç

Deneyi havada yapmadılar. Güvenlik nedeniyle eski bir uçağın kokpitinide deney yaptılar. İbrelerde tutarsızlık oluyordu.

BİŞE OLMAZ GENÇ BEN DENEYİMİ YERDE DEĞİL HAVADA YAPTIM

• quote:

quote:

quote:

quote:

uçak düştümü genç

BİŞE OLMAZ GENÇ BEN DENEYİMİ YERDE DEĞİL HAVADA YAPTIM

Yerde yapsaydın gübre olurdu. Bir daha havada yapma.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.