Şimdi Ara

uçak kanatlarına niye motor takıyolar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi düşünürken aklıma geldi. yıl olmuş 2012 hala uçakların kanatlarına motor takarak uçuruyolar. o motorları hayvan gibi hızlarda döndürtmek için dünyanın benzinini harcıyolar. paramı dayanır lan ona. onun yerine kanatları gövdeye inip kalkan bi mekanizmayla bağlasalarda uçak kanatlarını çırpa çırpa gitse daha mantıklı olmazmı? hem kanatlardaki ağırlık gittiğinden daha kolay uçar hemde daha az benzin yakar. ben çok mantıklı buldum siz nedüşünüyonuz

• Yapma be zücü...
  • Boeing'le konuştum . .
    Seni aralarında görmek istiyorlar .
  • alt f4 yapda kurtulalım birader
  • o yakıtın çoğu zaten kalkışta gidiyor..uçak havada iken süzülür.çırparak uçağı kaldırırsan eywallah
  • o motorlar varya o motorlar nimet nimet
  • Zaaaaaaaaaaa xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ampül. Araba ve kamyon
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zücü diyosa dogrudur
  • kanadın icinde 150-200 ton yakıt var kus gibi mekanizmayı oraya takıcan o yakıtla kanadı nasıl kaldırcan? kaldırsan bile kus gibi cırpması için gereken enerji normal halinden cok daha fazla olur sabit ucamaz yol boyunca sallanırsın şuan için cok mantıksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zücvettin

şimdi düşünürken aklıma geldi. yıl olmuş 2012 hala uçakların kanatlarına motor takarak uçuruyolar. o motorları hayvan gibi hızlarda döndürtmek için dünyanın benzinini harcıyolar. paramı dayanır lan ona. onun yerine kanatları gövdeye inip kalkan bi mekanizmayla bağlasalarda uçak kanatlarını çırpa çırpa gitse daha mantıklı olmazmı? hem kanatlardaki ağırlık gittiğinden daha kolay uçar hemde daha az benzin yakar. ben çok mantıklı buldum siz nedüşünüyonuz

uçak kanatlarına niye motor takıyolar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleOfPeace -- 3 Ocak 2012; 23:55:58 >

• quote:

şimdi düşünürken aklıma geldi. yıl olmuş 2012 hala uçakların kanatlarına motor takarak uçuruyolar. o motorları hayvan gibi hızlarda döndürtmek için dünyanın benzinini harcıyolar. paramı dayanır lan ona. onun yerine kanatları gövdeye inip kalkan bi mekanizmayla bağlasalarda uçak kanatlarını çırpa çırpa gitse daha mantıklı olmazmı? hem kanatlardaki ağırlık gittiğinden daha kolay uçar hemde daha az benzin yakar. ben çok mantıklı buldum siz nedüşünüyonuz

ilk uçak çalışmaları bu şekilde yapılmıştır fakat başarısız olunmuştur çok ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurhanaral

quote:

ilk uçak çalışmaları bu şekilde yapılmıştır fakat başarısız olunmuştur çok ciddiyim

Ben yaptım, oradaydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Orijinalden alıntı: onurhanaral

quote:

Ben yaptım, oradaydım.

git yat yarın okulun yok mu?

• Bence ucak yuruye yuruye gitsin haci, devekusu misali yani. Bir tehlike oldugunda da kokpiti yere gomdururuz oooh.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tas devri terk
  • Airbus haftaya Pazartesi gelsin başlasın diyor.
  • quote:

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/20624.html

• Ben evet diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Russkii_Tsar

Airbus haftaya Pazartesi gelsin başlasın diyor.

•  uçak kanatlarına niye motor takıyolar?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.