Şimdi Ara

UC1 ve UC2 PSN'e mi geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar var mı boyle bir durum? varsa fiyat ne gorunuyor?

• Bununla ilgili haberler vardi da fiyat ve tarih hakkinda bilgim yok. Storelari kontrol etmek lazim ama haber dogru.
  • Be gece US Store'da satışa çıkacak. fiyat US.Blog'da oyun başı 19.99$ olarak gözüküyor.

Birisi iki oyun bir pakette 29.99$ olacağını yazmış.

Ayrıca TR Store'a geleceği de kesin değil bazı içerikler Avrupa bölgesine 1-2 hafta geç gelebiliyor fakat büyük ihtimalle bu hafta ki güncelleme ile TR Store'a gelir.
  • haberim yoktu.Umarım gerçekleşir de serinin ilk oyunlarını da oynama fırsatını yakalarım
  • 2si tek pakette bence fiyat 50tl olcak arkadaslar cunki fiyat politikası bunu gösteriyor
    örnek:gow col.1,gow col.2,rdr+undead vsvs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 26 Haziran 2012; 14:00:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi birden 50 olmazsa tek tek 50 olursa hayatta alınmaz gidip kutulu alırım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

İkisi birden 50 olmazsa tek tek 50 olursa hayatta alınmaz gidip kutulu alırım daha iyi

2 si tek pakette 50tl olur bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uncharted Drake's Fortune a başladığım şu günlerde oynamayan arkadaşlara oyunu ısrarla tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Uncharted Drake's Fortune a başladığım şu günlerde oynamayan arkadaşlara oyunu ısrarla tavsiye ediyorum.

Katılıyorum. Serinin ilk oyunu olmasına rağmen epey zevkli
  • Bildiğim kadarıyla Türkiye'de çarşamba günü store yenileniyor, yarını bekleyin belli olur herşey.
  • Şimdiden oluşturalım o zaman kardeşlikleri alan var mı?
  • Ben almak isterim hocam.Ama kredi kartımın limiti yok.Beraber alırsak hafta sonu hesabına parayı yatırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peanor -- 26 Haziran 2012; 18:24:10 >
  • iyi valla çok ii oldu bu kardeşliğe girmeden kendi psnimden alcam psne gelir gelmez

• henüz bi şey görünmüyos us ve tr psn de.

benim tahminim de iki oyun bir arada 50 tl gibi bir sey olur cünkü genelde psn fiyatlarını piyasadaki diğer tedarikçilerle rekabet etmeye yakın aralıklarda belirliyor.
  • Ben UC2 dlc lerinin ücretsiz olduğunu duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrogs08

Ben UC2 dlc lerinin ücretsiz olduğunu duymuştum

evet doğru tüm dlcler ücretsiz ...
  • Oyun olmayınca pek yaramadı bana sanki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrogs08

Oyun olmayınca pek yaramadı bana sanki :D

Psne Gelince alırsın kardeşlikle işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem_1903 -- 26 Haziran 2012; 21:40:43 >
  • Eğer o ikili paket olayı doğruysa alırım ikisinide , zaten 3 ü bitirdim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.