Şimdi Ara

Üç Tatlı Cadı Dizisi Hakkında ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fox tv de sabah 8.30 dan 12.00 ye kadar üç tatlı cadı adında bir dizi var . oyuncular ilker inanoğlu , asuman dabak , alp kırşan , berksan vs eğlenceli dizi aslında alp kırşan ve asuman dabak ıcın bakıyordum fakat yayınlanan tum bolumler eskı bolumler yayın akışına baktım yenı bolumu hiç verilmiyor hayrola bu dızı başladı da bittimi başlamadan mı bitti eskı bı dızıyede benzemıyo guncel esprıler yapıyorlar ne iş bilen varmı ?

foxun sitesinde bılgı olarak diziyi göstermıyor ...
    www.fox.com.tr

..

• bende hep izliyorum ciddi derecede çok güzel bir dizi izlerken çok eğleniyorum.
    Zamanında izlemiyordum şimdi eski bölümlerini izliyoruz.

Forever Üç Tatlı Cadı
  • bencede ya cok cocuk dizisi gibi geliyo bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

forum çoluk çocuk dolmuş yaw siz selena falanda seyrediyorsunuzdur bak şimdi açın tv yi tom ve jery var kaçırmayın

Anti-SELENA
  • CADILI DİZİLERE NİYE BU KADAR TAKIYORSUNUZ Kİ ?

VALLA SİZİ ANLAMAK İMKANSIZ!
  • burasi ozgur bi ulke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ordaki çocuklardan biri (en büyüğü galiba) çok tatlı
  • çocuk dizisi..bana herlade yaşım itibarıyla uygun gelmiyor ama izleyenlerede saygı duyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

CADILI DİZİLERE NİYE BU KADAR TAKIYORSUNUZ Kİ ?

VALLA SİZİ ANLAMAK İMKANSIZ!

ne cadısı ya normal aile işte küçük 3 tane kız var onlara tatlı cadı demiş

Not:Bu arada ben istediğimi izlememde özgürüm hoşuma gidio böyle diziler
  • Cadı diyince neden hemen temel anlamı geliyoki aklınıza mecaz anlamı kullanılamaz mı? Filmde 3 tatlı cadı derken 3 tane tatlı çocuk var. Onlardan bahsediyor. Dizi bildiğimiz aile dizisi sit-com Can'a bayılıyorum harika oynuyor ya adamın duruşu bile manyak komik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Cadı diyince neden hemen temel anlamı geliyoki aklınıza mecaz anlamı kullanılamaz mı? Filmde 3 tatlı cadı derken 3 tane tatlı çocuk var. Onlardan bahsediyor. Dizi bildiğimiz aile dizisi sit-com Can'a bayılıyorum harika oynuyor ya adamın duruşu bile manyak komik.

ALP KIRŞAN MI ?

BENCE DE
  • Güzel olan her proje ile ilgilenirim bu dizinin diğer uydurmasyon dizilerden farkı cadı büyü olayının olmyaışını aşılıyor doğa üstü birşey yok filmde 3 küçük kızıa cadı diyorlar. Örneğin ben yeğenimede cadıcık derim ben selena dfanatiği mi oldum şimdi. İnsanlar emek veriyor Asuman Dabak gibi üstadlar varken diğer dizilerin lafı bile geçmez. Kurtlar vadisi dışında bir diziye bakmıyorum yok töre dizileri yok birbirini 100.000er dolara satanların dizileri izliyenlere saygım sonsuz ailem bile bakıyor ama şahsen bu tip diziler izlemek yerine sosyalleşmeyi tercih edyorum tv ye kitlenmektense. Bakınız Alarm Für Cobra 11 yada Kurtlar Vadisi... En azından daha iyi yapımlar var örneğin Lost gibi , greys anatomy gibi ..

Ayrıca Berksan popçu biraz tuhaf olmuş ama kutsiden daha iyi oynadığı yada rol yaptığı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 8 Haziran 2007; 6:54:04 >

• Anti selena,tatlı cadi vs vs.

Bi işe yaramıyor bunlar. Toplasan hepsini bir tane adam gibi dizi etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Anti selena,tatlı cadi vs vs.

Bi işe yaramıyor bunlar. Toplasan hepsini bir tane adam gibi dizi etmez

NE ADAM GIBI DIZI EDER?

YAĞMURDAN SONRA , BUYUK BULUŞMA (EN BÜYÜK GÜNAHI IŞLIYORLAR BE! ALLAH ILE KUL ARASINA
    ADAM SOKUYORLAR) ...

HEPSINDE DEĞIL BELKI AMA BAZI CADI DIZILERINDE MESAJLAR DA ÇIKIYOR
    ANLAYANA!

• Televizyonda hiç düzgün dizi yokki herkeşşcikler birbirinden hamile kalıyo dizilerde ama babalar belli değil ,,

Hıı bide cadı dizileri var, ne kadar salakça....
  • en iisi avrupa yakası yaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.