Şimdi Ara

ÜÇ DÖRT BEŞ YAYINLARI DENEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
24.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bunu çözen var mı? Fazla mı zor bana mı öyle geldi, özellikle matematiğinde en az 10 tane boş bırakıyorum. Normalde 125-130 yaparken bu denemede 110 anca çıkıyor.

• Haftasonu almayi planliyorum bende.Cozen arkadaslar yorumlayabilir mi nasil deneme ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thuvius

Haftasonu almayi planliyorum bende.Cozen arkadaslar yorumlayabilir mi nasil deneme ?

Dediğim gibi matematikte elim kolum titredi çözerken bugün 2.sini. Sosyali bilgi ağırlıklı, Türkçede bence çok çeldiren soru var şıklar çok yakın anlamlı. Feni ise diğer kısımlara göre daha kolay, orta seviyenin biraz üstü.

Genel olarak kol gibi deneme
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

quote:

Haftasonu almayi planliyorum bende.Cozen arkadaslar yorumlayabilir mi nasil deneme ?

Dediğim gibi matematikte elim kolum titredi çözerken bugün 2.sini. Sosyali bilgi ağırlıklı, Türkçede bence çok çeldiren soru var şıklar çok yakın anlamlı. Feni ise diğer kısımlara göre daha kolay, orta seviyenin biraz üstü.

Peki normalde kaç puan alıyorsun denemelerden zorluk seviyesi için soruyorum

• Matematikte özellikle problemleri çok sağlam yani süre yetmeme sıkıntısı okdu bende matematik yüzünden bence ygsden daha zor bir deneme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yareozgn

quote:

quote:

Peki normalde kaç puan alıyorsun denemelerden zorluk seviyesi için soruyorum

125-130 net. Yani 420-440 arası ama bunlarda 110 net anca :/. o da 30-400 arasına tekabul ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar bunu çözen var mı? Fazla mı zor bana mı öyle geldi, özellikle matematiğinde en az 10 tane boş bırakıyorum. Normalde 125-130 yaparken bu denemede 110 anca çıkıyor.

Ygs ye 2012 de ve 2014 de girdim 2012 de 36 dogru 0 yanlis 2014 de de 36 dogru 4 yanlis yaptim o denemeyi cozmeden once 130 yapiyordum 345 i cozdum mat 22 net cikti toplam da 118 gibi bisey cikti. Deneme guzel zor ve her soruyu osym tarzi hazilrmaya calismis bana gore osym de oyle sorulardan 5 tane geliyorsa bu 30 tane sormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ercan Öztürk

Matematikte özellikle problemleri çok sağlam yani süre yetmeme sıkıntısı okdu bende matematik yüzünden bence ygsden daha zor bir deneme

aynen hocam matematik çok zaman yiyor rezalet bir durum
  • Zorluk seviyesi olarak hangisini aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.1446

quote:

Arkadaşlar bunu çözen var mı? Fazla mı zor bana mı öyle geldi, özellikle matematiğinde en az 10 tane boş bırakıyorum. Normalde 125-130 yaparken bu denemede 110 anca çıkıyor.

Ygs ye 2012 de ve 2014 de girdim 2012 de 36 dogru 0 yanlis 2014 de de 36 dogru 4 yanlis yaptim o denemeyi cozmeden once 130 yapiyordum 345 i cozdum mat 22 net cikti toplam da 118 gibi bisey cikti. Deneme guzel zor ve her soruyu osym tarzi hazilrmaya calismis bana gore osym de oyle sorulardan 5 tane geliyorsa bu 30 tane sormus.

çok sağolun hocam rahatladım ya, ben diğer denemelerde 30-32 mat yaparken bunda birden 21-22ye düşünce çıldırdım

• Matematiğine itimat etmeyin. Normalde en geç 50 dakika ayırdığımı bilirim, bu denemelerin ilkine 65 dakika ayırdım 3 boşum kaldı ikincisinde 35 dakikada 25. Soruya geldim 4 boşum vardı yarıda kestim. Gereksiz derecede kasılmış problemleri, ne dediğinide anlamak çok güç. Diğer denemelerin matematik kısımlarını s.b niyetine çözeceğim diğer kısımlarınıda ders denemesi şeklinde. Moral bozmayın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.1446

quote:

çok sağolun hocam rahatladım ya, ben diğer denemelerde 30-32 mat yaparken bunda birden 21-22ye düşünce çıldırdım

O denemelerde netlerine takilma sadece soru tarzlarini.ogrenmeye calis. Ben oyle yapiyorum 345 icin

• Matematiği çok sağlam. Fakat matematiğinin lys'sine baksanız kafayı yerseniz.
  • Çozum kitapćıgı var mı?

• Bir de utanmadan orta seviye yazmis erifler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

Bir de utanmadan orta seviye yazmis erifler :)

Bide bunun üst seviyesi varmış

• Bu sene cikmaz o piyasaya. Muhtemelen

• ahmetbarang kullanıcısına yanıt
    Ortası buysa üst seviyesini düşünemiyorum

• Örnek olarak zor bi sorunun ss sini atabilir misin merak ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.