Şimdi Ara

ÜÇ DÖRT BEŞ YAYINLARI DENEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
24.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: laziko61

Çozum kitapćıgı var mı?

Kendi sitesinde video cozumleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa.1446 M kullanıcısına yanıt
    Ama tamamı cozumlu değil, matematigin 5 denemesinin buyuk kısmı ve ilk 3 denemesinin bir kısmı

• 2015 ygs sorulari bu denemenin sorularina ne kadar benziyordu?

• çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım,gözattım cidden sağlama benziyor özellikle problemler+geometriyi bayağı kasmışlar.
    Tabi netlere takılmamak lazım yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi.
  • Fen matematikten daha zor geldi bana özellikle fem le karşılaştıririsak

• beyler rica etsem matematikten problemlerin olduğu sayfayı çekip atar mısınız 1 sayfa yeter
  • Sitesinde yayinladiklari suan piyasada olan denemesimi

• ileri seviyesi de vardı bugün kırtasiyede gördüm ben orta seviyesini aldım . demekki şimdiden o düşük nete alıştırmam gerek kendimi :)
  • Ya bu orta seviye dediginiz sitede yayinlanan mi

• ahmetbarang kullanıcısına yanıt
    İnsan özlüyor :)

• Coğrafys tamamen bilgi. Matematiği ygs gibi yorum istiyor. Yorumuna güvenen 35+ yapabilir. Ama feni için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Beni zorladı fen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni cozdum gerçekten baya kasmış adamlar bence 2015 ygsnin tr ve sosu üstündeydi coğrafyası hariç resmen moral bozmak isteyen varsa çözebilir ama tr kısmında çok çeldirici şıkları vardı saclarimi yolmaya başlamıştım bi ara :) orta seviyesi buysa ilerisini düşünemiyorum

• Yazılanların aksine YGS'ye en yakın deneme 345dir. Kesinlikle türkçe ve mat çok isabetli
  • sınava girdiğimden biliyorum ileri seviye sınavdan daha zor geldi fakat sınava benzediğini düşündüğüm tek deneme. fem falan yalan yani.
  • Turkce ve sosyalden yaklasik 30 net gitti benim ama mat 36 fen 35 net falan bayadir yaptigim en kotu turkce netini de yaptim galiba

• Fenini cozmeyin deneme sirasinda kapsul mapsul bisey ekleyin fen kismina direk sinav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe gerçekten çok güzel. Mat problem soruları özenle hazırlanmış :) . Fen kısmı da ortalama bir deneme gibiydi benim için. Sosyalde coğrafya bilgi, tarih ise tam ayarında. Ortalama 120 civarı net çıkarıyorum. 140-150 dakikada falan anca bitiyor. Sizce nasıl :s

• Sorular cok zor , yapilmasi imkansiz degil sadece ozgun sorular oldugu icin hemen anlayamiyoruz iliski kuramiyoruz cok zaman harciyoruz bu matematik icin gecerli. Ama turkceye gelirsek o ne be kardesim 5 sik arasinda bile kalinabiliyor

• Matematik ve türkçe ygs ayarında hatta türkçe bir tık daha zor diyebilirim. Beni en çok zorlayan türkçe zaten. En çok matematik ile türkçe zamanımı alıyor ikisi de 50-52 dakika civarı sürüyor. Matematikte 35-39 arası yapalirken türkçede 28-35 yapabiliyorum. Sosyal direkt bilgi... Din kısmında bile her deneme banko yanlışım oluyor. Net olarak 26-31 arası geliyor. Fen diğerlerine göre daha kolay geliyor bana, 35-38 arası yapılabilir. Genelde 120-135 arası değişen netler geliyor. Diğer denemelerde 120 civarı yapan arkadaşlar bu deneme 90-100 arası yapabiliyor yani bu yayın için kötü değil. Bu arada sayısal öğrencisiyim coğrafyayı denemelerden hallettim tarih bilgisi ilkokuldan kalma denebilir. İyi birikimli bir eşit ağırlıkçı ya da sözelci 33-38 sosyal neti yapabilir bence. Bu denemeyi evde, kütüphanede kendi başımıza rahat şekilde çözdüğümüzü düşünürsek soruların zorluğuyla ygsyi yakalıyor. Ygs biraz daha kolay olabilir ama atmosferle birlikte bu zorluğa erişiyor kanımca.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.