Şimdi Ara

UBUNTU'DA İMLEÇ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme amaçlı pardus beta kurmuştum,ondan pek memnun kalmadım ve bunun üzerine Ubuntu kurmaya karar verdim.Kurdum da....Ama öyle bir sorun var ki ne yapacağımı şaşırdım,zaten yeni bir işletim sisteminde problemleri çözmek her zaman zor olmuştur(benim için yeni,çünkü ilk defa kullanacağım,kısmet olursa tabii.)

Benim sorunum fare imleci ile ilgili.Ubuntu masa üstünde fare imlecinin görüldüğü yer ile etki ettiği yer arasında en az 5 cm fark var.Ben mesela soldan birinci menüyü açmayı deniyorum o ise soldan dördüncü menüyü açıyor.Umarım derdimi anlatabilmişimdir,bir şeklde sistemi test ettim donanımlar uygun yüklenmiş görünüyor.

Fare imlecinin göründüğü yer ile etki ettiği yeri nasıl bir araya getirebilirim?

UBUNTU'DA İMLEÇ SORUNU

• ubuntuyu sanal makineye kurmussun herhalde. virtualboxda pencereyi oynatinca her isletim sisteminde aynisi oluyor. ubuntu ile ilgili bir sorun degil. yanda scroll barlari cikmis biraz cozunurlugu dusur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: positroN

ubuntuyu sanal makineye kurmussun herhalde. virtualboxda pencereyi oynatinca her isletim sisteminde aynisi oluyor. ubuntu ile ilgili bir sorun degil. yanda scroll barlari cikmis biraz cozunurlugu dusur.

evet dediğiniz gibi sanal makineye kurdum,fakat ubuntu kurulumundan hemen sonraki karşılama penceresinde de durum aynı idi. çözünürlük 800x600 olarak varsayılmıştı,o imleçle ekran çözünürlüğünü düzeltesiye kadar canım çıktı.windows 7, XP, Pardus dahil üç işletim sistemi daha kurdum ve hiç birinde buna benzer bir sorun olmadı,sadece ekran driver'ında problem oldu windows 7'da,Aero temalarını açmadı ekran kartı driver'ı yüzünden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome da Klavye Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.