Şimdi Ara

Ubuntu 8.04 LTS Hard Heron Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ubuntu.com da indirebilir durumda arkadaşlar

• Hayırlısı olsun 7.10 daki bazı sorunlar çözülmüştür inşallah.
  • Germany ikinci link 107 k ile indiriyor. Türkiye seçeneğinde tek İstanbul Üniversitesi var. O da 404 hasatsı veriyor. Dediğim linkten hızlı indirebilirsiniz...
  • İstanbul Teknik Üniversitesi linklerinden şuanda indirmeyin
    http://ftp.itu.edu.tr/Mirror/Ubuntu/hardy/
    Hala güncellenmemiş, RC sürümde.
  • hangisini indirmek daha mantıklı alternate olanı mı normali mi, ben ikisini de indirdim, hangisinden kurmaya başlayım
  • Alternate olan text-based kurulum imkanı sağlıyor diye yazıyo orada. Yani live cd'den kurulum istiyorsan normal olanı kullanmalısın.

Bu arada Çek Cumhuriyetindeki adresten ortalama 4500 KB/s hızla çektim haberiniz olsun, yeterince hızlı sanırım.
  • 2000 KB/s Çek Cumhuriyeti

+1 maxiyavuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlardaki hıza bak be biz 100k da sürünüyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sse

Adamlardaki hıza bak be biz 100k da sürünüyoruz

4500 KB/s .. hay maşallah harbiden maxi'ymiş arkadaş
    gerçi bende fena sayılmam 480kb/s ile çektim
  • hemen bir hatayla da karşılaştım

• ben ubuntuyu kuramıyorum, kurulum baslıyor
    [58.4648] Usb 4-4 read error - 110

gibi şeyler yazıyor siyah ekranda, sonra takılıp kalıyor, saatlerce bekledim sorun duzelmedi, ubuntu yerine hangi linux versiyonunu onerirsiniz, gorsel açıdan iyi olmasını istiyorum, 3d masaustu falan olan, opensuse nasıl
  • Cd hatalı yazılmış olabilir.16xten daha düşük bir hızda ve dao modunda yazmalısın.
  • Bende indiriyorum, 7.10 cd'leri göndermişlerdi kurmamış bunu beklemiştim. Atina teknik üni.'den 107KB/S ile çekiyorum. Fena değil.
  • Bende kuramıyorum.Cd sürücümü mount etmen gerekiyor diyor.
  • Ubuntunun Süper bir özelliğini az önce keşfettim. Wubi ile birlikte. Windows tan direk yükleme yapabiliyorsunuz. hemde hiç bölümlendirme yapmadan. yani bölümlendirmeyi windows üzerinde çalışırken bile yapabiliyorsunuz :D bence süper bir özellik :D ama eski hatalara devam ediyormu bilemeyiz. Birde Gnome 2.22.1 sürümü ile daha fazla görsellik ön planda :) Yine bildiğiniz Office ve Multimedia özellikleri ile birlikte diskinizde sadece 5 Gb alan ayırıp yükleme yapabilirsiniz :D 6 ayda bir güncelleniyor olması problemlerinizin çözümüne daha çabuk şekilde ulaşmanızı sağlıyor. firefox un 3. versionu ile birlikte gelmesi de Web deneyiminize biraz daha görsellik ve kolaylık kazandıracağa benzior.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moravec

hemen bir hatayla da karşılaştım

hata değil bu arka planda firefox çalışıyor sistem yöneticisinden firefoxu sonlandırın.
  • Kurulum burada takilip kalıyor ne yapmalıyım, bu ekranda yaklaşık 4 saat bekledim hiçbir gelişme olmadı

https://store.donanimhaber.com/1e/47/de/1e47dec531ae10d8837c6361494b09ea.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husNUKE -- 25 Nisan 2008; 16:55:38 >
  • kotalı kullananlar cd sipariş edebilirler ben 3 kere ettim 3üde geldi...

ayrıca deneyenler yeni sürüm nasıl ? ben 7.10'u fazla beğenmemiştim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wasell

kotalı kullananlar cd sipariş edebilirler ben 3 kere ettim 3üde geldi...

ayrıca deneyenler yeni sürüm nasıl ? ben 7.10'u fazla beğenmemiştim...

Ne açıdan nasıl diye sordun ki? Şu an kullanıyorum, ve en azından benim için 7.10'dan çok daha güzel diyebilirim. ATI Radeon HD2600 ekran kartımı (ki ATI kartlar çok sorunlu biliyorsunuz) direk tanıyarak beni çok mutlu etti. Öte yandan yalnızca müzik-video-internet için kullandığımdan bi eksiğini göremedim. Yalnız neden Firefox beta koymuşlar tarayıcı olarak anlayamadım. Forumda biraz kayma oluyo ama hız olarak tatmin edici bildiğin gibi zaten.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.