Şimdi Ara

UBUNTU 13.04 HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ubuntu 13.04 dekstop kurdm hızlı bir işletim sistemi ama sanırsam daha hızlı çalışa bilmesi için bazı ayarlar yapılması lazım windows a alıştığım için bunun hakkında bilgim yok yardım edebileceklerden cevap beklym !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: brndzgrn

Bugün ubuntu 13.04 dekstop kurdm hızlı bir işletim sistemi ama sanırsam daha hızlı çalışa bilmesi için bazı ayarlar yapılması lazım windows a alıştığım için bunun hakkında bilgim yok yardım edebileceklerden cevap beklym !!!

windows u niye bıraktınız bu işletim sistemini çoğu program destekleyemeyebilir
  • biraz değişiklik olsn dedm :D ama buda iyi program sıkntısı war ama idare edyr yne :D daha hızlı olması için bi kaç kod warmış ben onları bulmaya çalşym bide ubuntu için ccleaner benzeri program waarmı ?
  • Geçen gün ben de 13.04 kurdum fakat Cad programlarım ile ilgili sorun yaşadığım için kaldırmak zorunda kaldım. Yazılımsal destek olmadığı için windows ile devam etmek zorundayım şimdilik. Gönül isterdi ki linux kullanayım, devam edeyim fakat ne yazık ki olmuyor.

Sürekli oynadığım oyun linuxta yok, cad programlarım yok (aynı işlevi verenler var gibisinden birşeyler diyen olursa iyice araştırmasını öneririm.), bazı programların da linux versiyonu yok ki bu programlar azımsanmayacak kadar çok. Ee hali ile windows'a alışmış bir kullanıcı kolay kolay vazgeçemiyor kolaylıklarından.

Siz de değişiklik olsun demişsiniz, pek fazla uzun sürmez sıkılırsınız hemencecik
  • HAklısın :D :D dün kurdum bugün sıkıldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.