Şimdi Ara

Ubisoft: 'Yeni Nesil Konsollar Epey Gecikti'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut neslin daha önceki nesillere göre daha uzun sürmesinin ardından oyun yapımcılarından da, "Bıktık, yeni nesil konsollar geç kaldı" sözlerini duymaya başlamıştık. Bundan önce Crytek ve Square Enix'ten duyduğumuz bu sözlerin bir yenisi de, Ubisoft tarafından geldi.

Ubisoft'un patronu Yves Guillemot da, yeni nesil konsolların geç kaldığını düşünen yapımcılar kervanına katıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Guillemot, "Önceden her 5 senede bir konsol çıkarılıyordu. Fakat bu nesilden sonraki neslin konsolları epey geç kaldı. Konsol üreticilerini anlamak mümkün, bu onlar için pahalı olabilir. Fakat yeni konsol demek, oyun pazarına canlılık ve yeni şeylerin eklenmesi demek." sözlerini söyledi.

Devami sonraki mesajda

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Yeni_Nesil_Konsollar_Epey_Gecikti-29867.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu dönemde yeni oyun serisine başlamanın da riskli olduğuna değinen Guillemot, "Çoğu yapımcı beklemede. Çünkü gelecek neslin başlangıcında IP'leri çıkarmaya başlamak sizin için daha az risk taşır. Eğer risk almazsanız, yenilikçi olamazsınız. Yenilikçi olamazsanız da oyuncular sizden sıkılmaya başlar, adınız kötüye çıkar." cümleleriyle konuyu açıkladı.

Son olarak yeni neslin ilk ev konsolu Wii U'ya değinen Ubisoft CEO'su, "Bildiğiniz gibi Nintendo, bizleri her zaman şaşırtıyor. Wii U'da da aynısı oldu. Bence Nintendo güzel bir konsol üretti. Eğer tüketiciler bu konsolun her ayrıntısından faydalanırsa, Nintendo başarılı olmaya başlar." sözlerinin ardından ekledi;

• Oyuncuları hem eğlenceye, hem de rekabete aynı anda davet ediyorlar. Nintendo, daha önce yapılmamış bir şeyi yapıyor. Nintendo zaten oyunlarıyla oldukça yüksek riskler alan, sonrasında ise başarılı olan bir firma. Bu kez aynı olay konsolda, Wii U'da geçerli. Ama ben başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum."

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Yeni_Nesil_Konsollar_Epey_Gecikti-29867.htm

• Wii U ne zaman çıkacak ? Kasım gibi gelir diye söylentiler var. Bu konu hakkında bilgin var mı @SiPAHi_ ?
  • 5 yılda bir yeni konsol mu? İyi de Ps2'nin ömrü 7 yıl sürdü. 2014'ü hedeflemenin neresi abes anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Wii U ne zaman çıkacak ? Kasım gibi gelir diye söylentiler var. Bu konu hakkında bilgin var mı @SiPAHi_ ?

Selam kardesim.

Konuyla ilgili Satoru Iwata "Wii U'nun çıkış tarihi ve fiyat detaylandırmalarını sonbaharda yapacağımız bir konferansla duyuracağız" diye bir aciklamada bulundu net bir tarih vermedi fakat sizinde belirttiginiz gibi daha önceki gibi yilbasi tatil öncesi yine Kasim ayinda cikartir buyuk ihtimal. Haklisiniz.

• paraları azaldı heralde yeni konsolları çakal gibi bekliyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Nesil OpenGL geliyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2014 en ugunu her ikisi içinde

• Bütün firmalar aynı şeyi söyler oldu. Açıkcası ben Uncharted 2-3 , Gears Of War 3 ve Yeni gelecek oyunlardan Beyond ve Last Of Us ıda gördükten sonra bu sızlanmaları anlamıyorum. Hala çatır çatır iş yapacak durumda bu cihazlar. Adamların gözleri doymadı hala cebi doldurmanın peşindeler.
  • Adamlar cebimizdeki paraya göz koydu anlaşılan o
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Wii U ne zaman çıkacak ? Kasım gibi gelir diye söylentiler var. Bu konu hakkında bilgin var mı @SiPAHi_ ?

Selam kardesim.

Konuyla ilgili Satoru Iwata "Wii U'nun çıkış tarihi ve fiyat detaylandırmalarını sonbaharda yapacağımız bir konferansla duyuracağız" diye bir aciklamada bulundu net bir tarih vermedi fakat sizinde belirttiginiz gibi daha önceki gibi yilbasi tatil öncesi yine Kasim ayinda cikartir buyuk ihtimal. Haklisiniz.

Kasım gibi çıkarsa yine iyi. Bekleyip görelim. O zamana kadar sabretmesi zor olacak Wii U için.
  • Yeni konsol çıkarsa artık onu kardeşlikle alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

5 yılda bir yeni konsol mu? İyi de Ps2'nin ömrü 7 yıl sürdü. 2014'ü hedeflemenin neresi abes anlamadım.

aldıkları para az gelmeye başladı.. oyun yapımcılarının gözü doymuyor
  • anlamadığım şey; bu neslin konsolları için çıkmamış, çıkması dört gözle beklenen bir sürü popüler oyun var.. bu neslin konsalları 2 yıl daha çok başarılı şekilde eğlendirir oyuncuları.. neden bu kadar sabırsızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Franklin18 -- 24 Temmuz 2012; 0:01:03 >
  • Aynen katılıyorum ama çok gecikti demek yanlış olur. Tam sırası bence.

Şöyle oyun dünyasına hareketlilik gelir ne güzel hergün onlarca haber gelir. Bir de E3 2013 de tanıtılacağı kesinleşince artık rüyalarımıza bile girer. Hangi donanımları kullanacak diye kafa yorarız hayal kurarız. Yeni oyun serileri duyurulur yeni teknolojiler vesaire. Konsolların tasarımını merak ederiz vb. Bir de düşünsenize E3 2012'ye kadar eğer PS4 den hiç bir bilgi sızmazsa o gün heyecandan ölürüz. O gece ne kadar heyecanlı geçer mısırımızı kolamızı alır tadını çıkarırız. Tanıtılıkdıktan sonra da elimizdeki mısırları havaya atıp '' İşte buuu! '' diye bağırırız.

Ondan sonra Türkiye'ye gelmesini bekleriz. Tabii biriktirilecek bir miktar para da var. Yavaştan paraları biriktere dururuz. Yemeyiz içmeyiz konsol için köşeye 5, 10 tl atarız. Ve o büyük gün geldiğinde heyecanlı bir şekilde Sony Center'a gidip PS4'ü alırız. Ama tabii ki konsolu daha almadan netten unboxing videoları da izleriz.

Off ya, bugünleri de görecek miyiz bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

5 yılda bir yeni konsol mu? İyi de Ps2'nin ömrü 7 yıl sürdü. 2014'ü hedeflemenin neresi abes anlamadım.

ps2 neden 7 yıl başta kaldı biliyor musun?? ps3 neden aniden çıktı biliyor musun?? bilmediğin belli..

ps2 bir süre sonra gücünü iyice kaybetti ama çok satıyordu genede.. çok satmasından dolayı sony umursamıyordu gücünün gününün teknolojisine göre geri kalmasını.. ve ne oldu microsoft xbox360ı patlattı ve grafikler süperdi.. sony şaşırdı kaldı.. oturdukları yerden ekmek yerken buda neydi.. hemen toparlandı ve ps3ü çıkardı.. ps2 7 yıl tahtta kaldıysa tembellikten kaldı.. yoksa onunda miladı çoktan dolmuştu..
  • iyi de ben daha yeni ps3 aldım
  • 2014'ü geçmesin o zaman hakikaten geç olur
  • 2014 den önce çıkarsa ps4 üyeliğimi silerim
  • 2013'ün Ekim-Kasım aylarında çıkar. Daha doğrusu çıkmalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.