Şimdi Ara

Ubisoft Rezilliği! Downgrade ettiği oyunlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Youtube kullanıcısı E3 öncesi Ubisofta mesaj niteliği taşıyan bir video hazırladı.

Bu videoda Ubisoft'un geçmiş E3'lerde oyunseverlerin ağzından salya akıtan oyunlarını tanıtımları ve oyunları piyasaya Downgrade edip çıkardıktan sonraki hallerini bu videoda derleyip toparlamış görüntüleri yer almakta.

Ubisoft muhtemelen bu E3'te de aynı taktiği uygulayacaktır.

https://youtu.be/xNter0oEYxc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 6 Haziran 2016; 2:06:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazarlama taktikleri güzel, Ubisoft'u herkes kötülüyor lakin kötüleyenler adamların oyunlarını alıyorlar ne hikmetse
  • Ubisofta alıştık artık. Ama firma halen ayakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam adamlar grafikleri düşürüyor ama oyunları gayet kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Tamam adamlar grafikleri düşürüyor ama oyunları gayet kaliteli.

rainbow six siege haricinde son yıllarda kaliteli oyunları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

nereye yok be?watch dogs,far cry serisi,the division.hepside gayet sağlam oyunlar ve puanlarıda iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

quote:

nereye yok be?watch dogs,far cry serisi,the division.hepside gayet sağlam oyunlar ve puanlarıda iyi.

division'ı gold edition aldık 3 arkadaş ve 30 lvl olunca üçümüz de bıraktık keza oyun hayvanlar gibi içerik sıkıntısı ve adam akıllı pvp sıkıntısı çekiyor. incursion ve sonraki güncelleme ile denedik durum aynı değişen bir şey yok.

watch dogs son yılların en fason oyunlarından biri tartışmasız.

far cry 3/4/ primal aynı oyunun değişik kıyafetler giydirilmiş vasat versiyonları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

quote:

division'ı gold edition aldık 3 arkadaş ve 30 lvl olunca üçümüz de bıraktık keza oyun hayvanlar gibi içerik sıkıntısı ve adam akıllı pvp sıkıntısı çekiyor. incursion ve sonraki güncelleme ile denedik durum aynı değişen bir şey yok.

watch dogs son yılların en fason oyunlarından biri tartışmasız.

far cry 3/4/ primal aynı oyunun değişik kıyafetler giydirilmiş vasat versiyonları.

sana göre vasat olabilir ben hepsini oynayıp bitirirken çok zevk aldım.

• Ubisoftu ve çakallıklarını ben de pek sevmem ama , aynı dönemde bu kadar farklı seriyi , oyunu yapmaya cesaret eden başka firma da yok.Hepside ortalamanın üzerinde oyunlar.

Assassin Creed Serisi
    Farcry Serisi
    Division
    Ghost Recon yeni oyun
    Rayman
    Child of Light
    Watch Dog
    Prince of Persia
    Valiant Hearts
    Heroes of Might & Magic Serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 6 Haziran 2016; 10:29:21 >
  • quote:

quote:

Ben Division ve Far Cry serilerinden ( 3,4 ve Primal ) çok büyük zevk alarak oynadım. Ayrıca Valiant Hearts, Watch Dogs ve AC serisi ( sadece son oyunu sevemedim ) gerçekten de çok iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 6 Haziran 2016; 11:07:27 >
  • Ubisoft istediği kadar downgrade yapsın, istediği kadar aynı oyunu ısıtıp sürsün yapacak bir şey yok, Ubi olmasa oyun yok piyasada. FC kendini tekrar ediyor ama hala zevkle alınıp oynanabiliyor, e AC de öyle. Downgrade yapacağını bile bile cilalı videoları oyun içi diye sunmak tüketiciyi kandırmaktır, keşke ceza da alsalar bundan dolayı ama batmasını asla istemem bu firmanın.
  • Divisionda bile söz vermişlerdi. Oyun aynen böyle çıkacak diye. Geçmiş eleştirilere nazaran :). Aynısını misliyle yaptılar.

Manipulasyon, algı yönetimi konusunda başarılı oldukları gerçek. Yaptıkları düpedüz sahtekarlık. Sen insanlara gameplay diye fuarlarda tanıtım yapıyorsun. Millet oynayacağı şeyi görünce hype doluyor. Sonra hurraaa. Downgrade. Utanır insan yahu. Eminim ubisofttan da gören olmuştur bu videoyu. Adamların ar damarı çatlamış ghost reconda da aynısını yapacaklarına adım gibi eminim.
  • Adamlar Mario bile yapsa yine satış rekorları kırar siz ne derseniz deyin.
  • Bundan sonra oyun içi neyse öyle göstereceğiz hata yaptık demişlerdi, bakalım bu e3'te belli olur, zamanında en sevdiğim firmaydı ama bu downgradeler yüzünden baya bir gözümden düştü ama yine de çok sevdiğim oyunları var bunların başında son zamanlarda far cry bayılıyorum, ac syndicate de gayet güzeldi geçmişte de rainbow six vegas 1-2, splinter cell ve ghost recon aw 2'nin yerleri bende ayrıdır.
  • Tüketiciyi yanıltmaktan ceza kesilmesi lazım.
  • quote:

Aynen katılıyorum grafik çok mükemmel olsa oynanış kötü olsa bu daha mı iyi diyecekler önemli olan oyunu oynarken zevk alıyor musun ben hayatımda hiçbir oyunu hiç sıkılmadan dün 11 saat oynadik sadece 15 dk ara verdik yemek arası
    En iyi oyunuda yapsalar grafikleri de mükemmel olsa bile yine beğenmeyen kesin çıkar

• Videonun izlenme sayısı da azımsanacak türde değil.. Farcry 3'ün bu kadar down yediğini bilmiyordum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bundan sonra oyun içi neyse öyle göstereceğiz hata yaptık demişlerdi, bakalım bu e3'te belli olur, zamanında en sevdiğim firmaydı ama bu downgradeler yüzünden baya bir gözümden düştü ama yine de çok sevdiğim oyunları var bunların başında son zamanlarda far cry bayılıyorum, ac syndicate de gayet güzeldi geçmişte de rainbow six vegas 1-2, splinter cell ve ghost recon aw 2'nin yerleri bende ayrıdır.

Ben pek inanmıyorum ama inşallah downgrade işine son verirler.
  • Siz de 1 tıkla Ubisoft'a hype yapın , daha duyurulur duyurulmaz amazondan ön sipariş verin (korkmayın paranızı oyun çıktığında alıyorlar ) sonra oyunun çıkmasına az bir süre kala hooop iptal edin .O sizi yanıltıyor ve aldatıyorsa siz de aynısını ona yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.