uaz 4x4 ün ingilizce versiyonunu zar zor bulup sabırla indirdim ve güzelce kurdum ama gel gelelim garaja girip araba seçemiyorum, oynayanlar bilirler.. öncelikle car dealership e girip araç seçilir ve devam edilir ama nedense car dealership e girdiğim zaman yapacak hiç bir işlem bulunmuyor, ne bir seçim nede bir çıkış!! hiç birşey yok.. böyle bir sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.
saygılar..
Arkadaşlar soruma cevap buldum
1) Bilgisayarımdan "Denetim masasına" giriniz
2) Denetim masasından "Bölge ve Dil Seçeneklerini" açınız
3) Bölge ve dil seçeneklerinden, Geçerli Biçimi "İnglizce (ABD) seçiniz
4) Pencerenin altındaki "Uygula" ya basınız
5) Son olarak "Tamam" deyip Oyunu çalıştırınız!...
Teşekkürler :)
kardeşim sana teşekkür etmek için foruma üye oldum dediğini yaptım arabalar çıktı ama bu seferde araba alamıyorum, teşekkürler.
Araba almak isteyen arkadaşlar, ekli linkte bayağı detaylı açıklama mevcut:
ben sorunu buldum gibi oyunun sitesinde şöyle yazıyor Geforce 3 veya Radeon 9200 ekran kartlarında çalışır yazıyor
arkadaşlar ben sorunu resmî olarak çözmüş bulunuyorum aslında oyunda bir problem yok problem bizde oyunu açtığımızda bir harita çıkıyor biz hep o haritadan bir yer şeçmeden oyuna giriyoruz o yüzden arabalar gelmiyor ilk bende o hataya düştüm 3 tane bölge var birini seçiyoruz garaja giriyoruz altta delephiş gibi bişi yazıyor ona tıklıyoruz birazcık bekliyoruz zaten ekranda loading yazıyor araba geliyor ama sadece paramız yeteni alabiliyoruz ben kurcalarken buldum