Şimdi Ara

TYT vs AYT Geometri Konu Farkları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT ve AYT Geometri konularının farkları neler? Soru bankaları hep TYT/AYT Geometri diye geçiyor, AYT kısmında geometri çözmeyeceğim ve fazladan yanlış konuya çalışmamak için farklarını araştırdım ama kesin bi yargı bulamadım. Çemberlerle ilgili bir şey okumuştum ama tam olarak anlamadım, benim bakmamam gereken konular hangileri? Youtube konu anlatım listelerinde bile TYT/AYT ortak olduğu için sıkıntı

• aytde olup tytde olmayan konular: silindir, koni, küre, çemberin analitiği, dönüşüm geometrisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotbalat -- 17 Ekim 2020; 2:50:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rotbalat kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam

• rotbalat kullanıcısına yanıt
    tyt'de çember analitigi hariç her şey çıkabilir

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt

arkadaşın ayt'de olup tyt'de olmayan diye yazdığı konular 9-10'da işlendi mi hocam? hakim değilim geometri kısmında, sonuçta 11-12'de geometri görmeyen kesim de var ve ösym tyt'de sadece 9-10'u sormak zorunda değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: askmeafavour

tyt'de çember analitigi hariç her şey çıkabilir

çember ve daire 11.sınıf müfredatında var, 9'da sadece üçgenler, 10.sınıfta da dörtgen-çokgen ve katı cisimler gözüküyor

karekök tyt geometri kitabını da bu seneki baskısında aynen bu şekilde yapmışi üçgenler, çokgenler, katı cisimler, geri kalanı ayt kitabında var

@rotbalat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneofgod -- 17 Ekim 2020; 1:45:40 >
  • someoneofgod kullanıcısına yanıt
    O kitaba göre çalış o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abicen kullanıcısına yanıt

hocam yine de tedirgin oluyorum, her yerde farklı bir şey yazıyor herkes farklı şey söylüyor emin olamıyorum :/

Hele başla konular bitsin çoğu sonra halledersin bunlar küçük sıkıntılar bence

• abicen kullanıcısına yanıt

dörtgenlere geçeceğim yakında hocam, ama evet haklısınız

1 veya 2 sene önceye kadar çember ve daire 10. sınıf konusuydu, şahsen ben 10. sınıftayken gördüm, demek ki müfredat değişmiş. yukarıdaki mesajda bahsettiğim konuların üstüne bir de çember ve daireyi eklediğinde doğru oluyor sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.