Şimdi Ara

Tyt neti nasıl artırabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt neti nasıl artar? Mesela bu sene sınavda 63 net geldi. Ben bunu +80 nasıl yapabilirim? Hem hazırlık okuyup hem yks çalışıcam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT'de en büyük net artışlarını türkçe ve matematikten sağlayabilirsin
    Her gün düzenli paragraf çöz en az 20 soru olarak ve mümkünse süre tut max 25 dk ver daha sonra soru sayısını arttır süreyi kıs.
    Mat için öncelikle yüzde işçi havuz vb tüm problem soru tiplerinin mantığını öğren ve en azından bir test kitabın problem kısmını bitir. Bir mat test kitabında da yaklaşık 25-30 test oluyor problemler için. Hala kendini yeterli hissetmiyorsan bir tane daha bitir. Ardından daha ösym tarzı problemlere geç. ÖSYM tarzı kaynaklar için tavsiyem
    -Yüzde yüz yayınları problemler
    -Karekök rutin olamayan problemler (bunu kendinden emin olmadıkça çözme ayrıca süre tutarak da çözme bence aşırı zor)

Ayrıca dil bilgisini boşlama. Dil bilgisini iyice öğrenince türkçe netlerin +5 kadar artar.

Fen ve sosyal netlerin birden artmaz. Zaman içinde konu öğrendikçe, tekrar ettikçe artar.

• JadeR kullanıcısına yanıt
    Hocam kırıkla hazırlanıcam. Türkçe 28 net geldi. 35e çıkartmaya çalışıcam. Sos 18-1 geldi. Onuda fullemeye çalışıcam. Mat 14 geldi. 30 olur mu bilmiyorum. Fen 15 nete çıkarmaya çalışıcam. Sizce olur mu hazırlıkta kırık obp ile?

• Up

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Türkçeyi yükseltebilirsin bence.
    Mat 30 olur mu bilemem o tamamen heyecana bağlı. Ben denemelerde 34 mat neti yapardım. Gerçek tytde 22.5 yaptım. Yani matematik tamamen şans ve stres kontrolüne bağlı. Ama 14'ten yükseltebilirsin 30 olmaz da 20 olur 25 olur.
    Sosyal de şansa bağlı açıkça gidiyorlar umman nerde diye soruyorlar. Ne biliyim git finladiya sor, ukrayna falan sor. Umman ne alaka. Hani iran ırak bile değil.
    Fende 15 net iyi çalışırsan olmicak bir şey değil.

Kırık obp olması ne kadar etkiler bilmiyorum. Kırık olunca obp'nin yarısı mı gidiyor ne oluyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Tyt sosyal nasıl halledilir?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet hocam. Obp 50 puan getirecekse 25 getiriyor. Bana tyt fen için kaynak önerir misiniz?

Eğer alma imkanın varsa raunt serisini öneririm. Benim elime raunt kitapları şubatta geçti, çoktan tyt çalışmayı bitirmeye yakındım (hiçbir zaman bitmiyor da temelleri bitirmiştim en azından) o nedenle çok kullanamadım ama az buz baktım. İlk defa tyt çalışan birisi için gerçekten iyi kaynaklar. Kimyasını biraz çözdüm. Çoook fazla test var. Aynı soru kalıbını değiştirip birkaç kere de sormuşlar ondan ilkten çözmek için iyi bir kaynak.
    Fiziğinde daha az test var ama onu da beğendim. Yorum soruları çoktu ki ösym yorum sorularına bayılıyor.
    Biyolojisi ayt tyt karışıktı. O da güzeldi ve bol soru vardı ancak biraz fazla detay da vardı yani ilkten değil de ikinci bir kaynak olarak güzel olabilir.
    Raunt sanırsam kimya ve biyolojide esen fizikte limit yayını kullanıyor ancak raunt diye özel bir seride topluyor. Seri olmadan tek tek satılmıyor sanırsam. Eğer seri olarak almak istemezsen esen ve limitin kendi yayınlarına bakabilirsin.

Bunların dışında fizik kimya biyoloji için palme her zaman idealdir. TYT'lerini çözmedim gerçi.

Sağolun hocam. Teşekkür ediyorum

önemli değil :)
  • Hocam netlerimiz neredeyse tamamen aynı, şu an nasıl çalışıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.