Şimdi Ara

Sayısalcılar TYT Sosyali nasıl halletmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler öncelikle sayısalcılar tyt sosyali nasıl halletmeli sizce ? Tarih ve Coğrafyadan el kitabı var elimde ancak çok detaylı almış konuları onları mı kullanmalıyım yoksa Apotemi Tyt Sosyal Konu özeti mi almalıyım(kullanan varsa alta yazabilirsiniz düşüncelerinizi) Ayrıca youtube kanalı hakkındaki önerilerinizi de bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Benim planım tyt coğrafya için ilk önce bi dünya haritasını belli başlı ülkeler nerede,nerede ne iklim tipi görülür,boğazlar ve kanallar,çöller nerede,fay hatları nerede,harita çalışması ve Türkiye haritasını öğrenecem,harita çizecem A3 e.Sonra işte belli başlı konulardan soru çözecem ve deneme.

Coğrafya,tarih icin güzel bir şey var elimde ondan faydalanacam onu bitirecem.

Din ve felsefe de elimde notlar var onları okuyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E1B21FD2 -- 30 Aralık 2021; 9:51:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir şeyden kastınız not gibi bir şey mi ?

• andrew__neiman A kullanıcısına yanıt

Tüm konuları anlatmış ama şu şekildr üstte kısa ve önemli bilgi altta onla ilgli 2 3 tane soru 1 bilgi sorusu 1 ösym tarzı 1 yorum sorusu olarak böyle böyle tüm konular var.Tüm Tyt Coğrafyayı da 30-36 sayfada anlatmis tarihi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E1B21FD2 -- 30 Aralık 2021; 9:59:19 >
  • Ben youtubedaki popüler coğrafya tarih hocalarını dinleyip not çıkarıp apotemi sosyal bilimler soru bankasından çözmeyi düşünüyorum. Bide apoteminin sosyal bilimler özet kitabını alıp oradan hem dinledikten sonra tekrar konuyu okurum ara ara hem de felsefe ve dini de oradan okuyup öğrenip testlerini çözerim. 18 19 yapılır herhalde bu şekilde. Normalde sayısalcı sosyalden oturup konu mu çalışır diye düşünebilirsiniz ama fene nasıl çalışıyorsak ona da oturup çalışmak lazım küçümsemeden. 20 soru az değil 18 19 yapsak baya öne atar. 33 34 tr 18 sos 18 fen desen direkt 70 net yapıyor matematiksiz :)

• Altiorem kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı fikirdeyim hocam 1 net bile olsa çalışılır özellikle hedefi yüksek olan biriyseniz

• Altiorem kullanıcısına yanıt
    Apotemi Sosyal konu özeti alıp onun kenarına video izleyip not alsam yeterli olur herhalde diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    YKS Sözeli Fullemek Zor mu?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eleyici sormuyor ki be
    Sor işte tarihten bir ezber

Soruda cevabı veriyor zaten
    Biraz da genel kültür kullanıyorsun artık ne kadar birikim varsa

YouTube iyi yer ama videolar uzun olabiliyor

• Ben baya baya oturup konu çalışmıştım youtube ve konu anlatimli kitaptan coğrafya icin ozellikle tarih icin belli basli konular hakkinda fikrin olsun yeter bence eksigine gore yap calismani ben sıfırdım cografyada sonrasi deneme ve tekrar zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Öyle ama 15 16 nete takılı kaldım üstüne çıkamadım ben genel kültür olarak belki biraz zayıfım belki konu eksiklerim fazla hedefim de soru kaçırmamak açıkcası

• Deneme çözün gençler deneme özellikle sosyal branş denemesi.

Sonra çözdüğünüz denemelerdeki yanlış yaptığınız konuları belirleyin ve bunlara çalışın çünkü hayvani derecede konu var tyt sosyalde hepsine çalışamazsınız say olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: andrew__neiman

Öyle ama 15 16 nete takılı kaldım üstüne çıkamadım ben genel kültür olarak belki biraz zayıfım belki konu eksiklerim fazla hedefim de soru kaçırmamak açıkcası

Denemelerde düşük gelebilir sınavda daha yüksek net gelir (*bence* denemelerde daha zor soruyorlar)

Çalışın zaten hocam sıkıntı yok  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.