Şimdi Ara

TYT MATEMATİK SAĞLAM YAPANLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Hedefim EA 4k. Hala YGS Mat calisiyorum yaz bitti oldu. Cok mu gec kaldim? Turevi bitiren arkadaslarim var. Moral olarak cokmus vaziyetteyim. Cok yavas ilerliyorum sanirim. KAF, 345, MPS ve FEM Simetriden gidiyorum. Ablam "b*ku yedin derece falan yapaman herkes aldi basini gitti" falan dedi. Realist olarak bana tavsiye verebilir misiniz?

• up.
  • Yok sen eacisin knk yetistirirsin hatta sadece mat calis edb asiri kolay soruyiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40 Net yaptım.Turev bitiren arkadaşlarımı da geciverdim.Tamamen şov yapıyorlar.Tabii ki de şuan tyt odaklı çalışacaksın.Ben de öyleydim son 4 5 ay ayt kasmaya başladım.Gayet iyi gidiyorsun korkma.

• Ea için çok da sağlam yapmana gerek yok ama yine de iyice çalış tabii. Arkadaşım 91 92 tyt ile 270. oldu.
  • stratejik davran sadece mat ve tyt yapsan derecesin zaten bide türevi iyi anla integral kolay gelir yani aslında türevi bitirince binwvi integralde bitmiş gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt 36.25 ayt 38.75 net yaptım türeve birinci dönemin sonunda integrale ikinci dönem başlamıştım hiç aldırma onlara sadece konuları sindire sindire git ve düzenli deneme çözmeyi unutma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tyt 37d 1y

Şu kitabi bitirdim şu kitabı bitireyim mi gecen sene 40 yapan eleman şu kitabı çözmüştü bunların hepsi hikaye hocam.

Tyt için en gerekli şey soru pratiği bunu soru bankalarında sorularla boğuşarak ya da bildiğin soru kalıplarını 5 kaynaktan da çözerek yapamazsın.

Çok deneme çözeceksin bir süre sonra soru mantıgın oturacak bu mantıkla ilk defa gördüğün sorularda mantık yürütebileceksin. Çünkü sınavdaki seçici sorular çoğunlukla ilk defa denk geldiğin sorular olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 21 Ağustos 2018; 18:40:13 >
  • 32 0 hiç çalışmadım

• D.Gallinari kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyeniz çok güzel çünkü istediğin kadar ezberle denemede sınırlı vakitte birden mantık yürütmen gerek.Sizin full yapmanızı beklerdim açıkçası.Nasıl yaptınız sıralama olarak:)

• hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Hocam tembel bi öğrenciyim. Obp 3k geri attı lise hayatımı az çok anlamışsındır zaten fen dersleriyle aram yok sadece matematiğe ilgim fazla

Tyt 10k ayt 26k yerleştirme 29k

İyi yine ben ders dinlemezdim çok pasiftim değişik bi şeydim ben de ama fen lisesindeyim okul birincisi ilk yüzde ben 65k tembellik seviyesi hat safhada.Sıfırdan başladım gibi bi şey.Bu sene çok değiştim ama mezuna kaldım fakat değdi.İyi alışkanlıklar edindim vs. İçim dolmuş galiba anlatıyorum affet jfjdfkdk

• hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok hocam devam et

Bu sene kaç k ydı sıralaman

Dedim ya 65k :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.