Arkadaşlar her ders için kaç deneme çözmeyi düşünüyorsunuz. Ben aşağı yukarı her der için 3-4 tane bitirmeyi düşünüyorum. Ayriyetten fen için de 3-4 tane alan denemesi çözerim. Bir de AYT için genel deneme önemli mi? Ne düşünüyorsunuz. Çok fazla genel deneme çözemeyecegim gibi hedefim full full e yakın yapmak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AYT için kaçar branş denemesi çözeceksiniz?
-
-
Birleştirme işini ne sıklıkla yapmışlar peki hocam? Son 20 25 gün harici seri genel deneme çözemeyeceģim ayt adına.
Ben de sizin gibi düşündüm, süre sıkıntısı ekstrem durumlar harici olmadığı için genel denemeye çok gerek diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel.
Anladım hocam. Peki ayt netleri ne durumdaydı ondan haberdar mısınız?
Genelde fende hangi yayınlardan ilerlemeyi düşünüyorsunuz
Bs , 3d , 345. Çok fazla fanteziye gerek yok sanırsam.
Valla Mart'ın Sonuna kadar konuları tamamen bitirmeyi düşünüyorum.1 Nisan'dan itibaren full deneme ağırlıklı gidicem ilk başlarda 2 günde bir branş atarım herhalde sonraları arttırırım.Branş denemelerinde çıkan yanlışlarıma göre de 2.sblerden o konunun sorularını çözerim
-
Aynı kafadayız hocam. EA mısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ural Khanate -- 18 Şubat 2023; 18:26:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni sistemde deneme çözmek o kadar da önemli değil.
Ayt 3 saat TYT 165 dakika olmuş
-
Hocam denemede çıkan soruyla soru bankasında çıkan çok farklı oluyor. Belki ayt de süre anlamında haklısınız.
Upppp
Ne kadar cozebilirsem valla yardiracagim gunde 4 5 fkb 2 mat. ins o aylari goruruz simdi sb eritiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcduchamp -- 18 Şubat 2023; 23:9:50 >
Mat 4
Fizik 4
Kimya 2
Biyo 2 yeterli olur. Mat ve fizikte daha az çözülse de olur ama garanti olsun için rahat etsin diye fazla çözülebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam her branştan 5 6 tane çözmenin zararı olur mu :D
Sayısalım hocam
Benzer içerikler
- tyt matematik net arttırma ekşi
- altın karma 10"lu deneme cevap anahtarı tyt
- biyokimya tus puanları
- işin içinde bi kahbelik olabilir
- dışişleri meslek memuru maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X