< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
tam tersi mat-1 mat-2 den daha çok can yakar. Adam boru gibi problemi koyuyor oraya hadi bakalım çöz 1,5 dakikada bunu diyor. Sonrada yarr*klara geliyorsun
|
Kardeş adam sana netini sormadı.Madem netin o kadar yüksek adama tavsiye versene.Net yazmak için yer arıyorsunuz bu arada hiç sb çözmedim 37-40 netim var.
|
Kolpa olduğunu şurdan anlayabiliriz ayt matta 35 yapan adam geometride sıkıntısı yoktur ve temel konularda(mutlak üslü köklü vb) zorluk çekmez çekemez.Bu adam hiç problem çözemese 3net çıkartır kalan geometri ve çerez konularla birlikte +32-33 görmesi gerekir.ayt 35 yapıyorum diyip tyt 30 yazanlar az daha mantıklı sallayın inanalım :)
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_decity -- 7 Nisan 2018; 21:45:3 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiGe.. -- 7 Nisan 2018; 23:10:29 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiGe.. -- 7 Nisan 2018; 23:14:59 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 7 Nisan 2018; 23:16:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|