Şimdi Ara

tyt felsefe din

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar bu iki dersi nasıl hallettiniz? Denemelerde net kaybı genelde sosyalde bu kısımdan yaşıyorum. Deneme çöze çöze 3-5 terim öğrendiğim oluyor ama her zaman kurtarmıyor. YKSde soru kaçırmak istemiyorum bu kısımdan. Tavsiyeleriniz nelerdir?

• up

• Din için cuma hutbelerini kaçırma(ciddiyim) felsefe için de belli başlı kavramları bil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortaokulu imamhatipte okumuştum ve ilkokulda da her yaz kuran kursuna falan gidiyordum o yüzdende şunu yaptım diyemem ama felsefede yayındenizinin el kitabını okudum ve bu zaman kadar çözdüğüm denemelerin sosyal kısmını inceledim. Cidden faydalı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube video son 3 gün

• deneme analizi + biraz kavram bilgisi 5te 5 e yetiyor

• Hocam benim de tam tersi oluyor. Cografya ve tarihden nasil soru kacirmayacak hale geldiniz? Ben 1-2soru cogi, 1 soru tarihden kaciyor hep. Nasil bir yol izlediniz ya da genel kultur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt matematik...
    4 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Tyt matematik çözemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Limit el kitabını arada bir okuyorum belli başlı kavramları +sosyal denemesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • genelde felsefe ve dinden kaçırıyorum dedim ama tarihten her zaman 5-5 olmuyor. Ancak coğrafya için şöyle bir şey söyleyebilirim ciddi ciddi 2-3 günde coğrafyadan üşenmeden not çıkarmıştım(bu çok yorucu bir şey olduğundan bu konuyu açtım felsefede de aynı şeyi yapmak istemiyorum:).)ve her gün onları tekrar ediyordum böylece oturdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F747E291 -- 4 Nisan 2021; 23:54:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.