SAYISALCIYIM Son 2 denememden bahsedeyim. Son 2 denemenin 1. sinde 75 net yaptım. Bu sınavda Türkçeden 25.25 NET , Matematikten 29.50 Net , Sosyal kısmından 14 Net , FEN kısmından ise sadece 6.25 NET yaptım. İkinci denememde de buna benzer netler fakat bu sefer FEN bölümünde sadece 4.25 NET geldi. Genelde deneme çözme sıram. Türkçe - Sosyal - Matematik - Fen Şimdi diyeceksiniz sen nasıl sayısalcısın fen yapamıyorsun. AYT FEN'i TYT FEN'den çok daha rahat yapıyorum. Nedendir bilinmez TYT FEN'de gereksiz bir zorluk yaşıyorum. Belki zaman kısıtlı olduğu için netler yapamıyor olabilir bilmiyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? TYT FEN'de netlerimi nasıl artırabilirim? Bilen ve daha önce bu tarz sorunlar deneyimlemiş arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olurum. |
TYT'de FEN kısmında netlerimi nasıl artırabilirim?

-
-
Konuları bitir bol bol branş denemesi at eksik konuları çıkar tekrar soru bankasindan temizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artık ayt ye de yoğunlaşmak istiyorum da bu dediğinizi birebir yapsam ne kadar sürede tyt fen i halledebilirim acaba
-
+++++++++++++
-
Hocam ben sana fen tavsiyesi veriyorum sen de bana sosyal tavsiyesi ver
Eğer tüm konularımın bittiğinden eminsen günde 2 adet tyt fen branş denemesi çözüyorsun ve cumartesi günü yanlış yaptığın konuları bilmediğin şeylerin hepsini bir defterde toplayarak çalışıyorsun
Eğer konu eksiğin varsa önceliğin eksik konuları bitirmek olmalı -
Tyt fen maalesef sınav sisteminde çok büyük riskli. Her konu başlığı altında 6'şar ve 7'şer soru geliyor. Tavsiyem sık sık meb kitabını okuyup günde 2 yada 3 tane branş denemesi atmalısın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mrelliot
Hocam ben sana fen tavsiyesi veriyorum sen de bana sosyal tavsiyesi ver
Eğer tüm konularımın bittiğinden eminsen günde 2 adet tyt fen branş denemesi çözüyorsun ve cumartesi günü yanlış yaptığın konuları bilmediğin şeylerin hepsini bir defterde toplayarak çalışıyorsun
Eğer konu eksiğin varsa önceliğin eksik konuları bitirmek olmalıHocam teşekkürler tavsiyeni dikkate alacağım. Sosyal için tavsiye istemiştir bence şöyle ki Sosyal kısmı için Coğrafya hariç diğerlerinde genelde hep yoruma dayalı sorular oluyor ama arada başka derslerden de bilgiye dayalı soruları çıkabiliyor ona yapacak bir şey yok. Ben sayısalcı olduğum için çok fazla sosyal çalışmıyorum. Yorumlamaya dayalı soruların neredeyse hepsini yapıyorum bilgiye dayalı olan soruları mecburen yapamadığım için boş bırakıyorum. Sınavdan sonra o bilgiye dayalı sorulardaki bilgileri tek tek araştırıp öğreniyorum bu buymuş şu şuymuş diye. Sosyalden böyle bir yol izliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cappy34Tyt fen maalesef sınav sisteminde çok büyük riskli. Her konu başlığı altında 6'şar ve 7'şer soru geliyor. Tavsiyem sık sık meb kitabını okuyup günde 2 yada 3 tane branş denemesi atmalısın.
Teşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X