Şimdi Ara

tyt ayt kimya nereden dinlenir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kimya adası demeyin fjkvkjb çıldırıyorum ya.
    bi hoca not paylaşmaz anlatır durur, sekreter gibi yazarsın bir şey kaçırmamak için uzar, konu 1 haftada anca biter.
    bi hocada yanlış bilgiye rastlarsın gerisinden şüphe edersin, her video öncesi yorum mu kontrol edicez?
    bi hocayı tam begendim derim bilgileri eksik anlatır, test kitabında öylece bakarsın sonra dön allah tekrar çalış
    adam akıllı kimya kanalı yok mu?

• İmkanın varsa Kimyaözel satın alabilirsin, piyasadaki en iyi kimya kaynağıdır. Kimya Adası, Kimyacı Gülçin Hoca da denemiş biri olarak söylüyorum bunu.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    malesef hocam kitapları bile harcligimla alıyorum
  • Hocalara geldik yeni kadin kimyacinin anlatımı baya iyi ama suan elektrokimya ya kadar var ileri konular da yükleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Illa dinlemek zorunda misin konu anlatimli kitap al

• Eski bir kimyacıyım. Hocalara geldik adını bilmediğim erkek bir hoca ile yanında sanırım matematik hocası olan iki hocanın videoları tyt için yeterli. Ayt hakkında bir taramam olmadı.

• Aslında kimya adası gayet iyi bir kanal ama memnun kalmadıysan Tyt için kimyacı gülçin hoca , ayt için bizim hocalar kanalına bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 TYT - AYT GEOMETRİ HAKKINDA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemoglobinz

malesef hocam kitapları bile harcligimla alıyorum
    O zaman iki seçeneğin var hocam;

1. Kaliteli bir konu anlatım kitabı alıp Kimya Adası dinleyerek ilerlemek.

2. Kimyacı Gülçin Hoca ile PDF çıkartıp ilerlemek, ses tonu odaklanmanı engelleyebilir fakat ücretsiz olarak daha detaylı anlatan yok.
  • abet076 A kullanıcısına yanıt
    Hocadi değişti yeni kadin bir hoca var baya iyi anlatıyor

• Kimya adası kağıttan okuyor sadece gibi. İşin mantığına da girmesi lazım. Ve anlatırken sürekli takılması falan dikkat dağıtıyor. Övüldüğü kadar iyi mi tartışılır. Kesinlikle bir alternatife ihtiyaç var.

Hocalara Geldik'teki kimya hocası gerçekten iyi anlatıyor fakat bazı bilgiler eksik gibi mi sanki? Kimya adası daha detaylı ve daha çok bilgi anlatıyor her konuda. Ama hangisi doğru müfredata ve kazanımlara göre ilerliyor anlamadım.

Bizim hocalar kanalındaki kimyacı da gerçekten iyi aslında ama nedense forumda hiç bahsedildiğini görmedim.Bu yüzden izlesem mi tereddüt ediyorum.

Gülçin hocanın videolarındaki ses çok sinir bozucu gibi.Dikkat dağıtıyor.Asla izleyemiyorum.

Kimya özelin ücretli videolarını bilmem. Ki ücretli ders almaya da niyetim yok.Ama Youtube'daki videoları eski ve pek hoşuma gitmiyor.

Ne yapalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2974E8F43 -- 8 Mayıs 2019; 4:14:36 >
  • bizim hoca daki kimyayı dene
  • kimyanız emin ellerde iyi anlatıyor pdfde var
  • Kimya adası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hikaye kısmını tyt palme s.b al kenarlardan oku çöz. sonrasında sayısal kısım gelince ve ayt ye geçince açar dinlersin keyfince bi hoca. benim hocam görkem şahin de güzel anlatıyor. dengeyi ondan dinleyerek tüm soruları fullemeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 8 Mayıs 2019; 20:4:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.