Şimdi Ara

TWRP RECOVERY NASİL KALDİRİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün cm12 yükledim ama simdide stock roma geri donmek istiyorum mümkünmüdür? Flash tool ile kdz atmayı biliyorum ama simdi icinde cm12 var cihaz elimde kalmaz di mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalmaz bozulmasi zor cihazdir kendisi
    Twrpten d802tr ise cihazin sunu kur
    https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk&export=download

• Rinkull kullanıcısına yanıt
    KDZ'yi CSE Flash olarak yüklersen ROM'da gider, root'da gider, TWRP'de gider.

Ama @Yusuf Saracen'in de önerdiği ROM'u TWRP'den kurabilirsiniz (eğer cihazınız D802TR ise). O paketi TWRP'den kurduğunuzda aslında bilgisayarsız KDZ kurmuş oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Ama @Yusuf Saracen'in de önerdiği ROM'u TWRP'den kurabilirsiniz (eğer cihazınız D802TR ise). O paketi TWRP'den kurduğunuzda aslında bilgisayarsız KDZ kurmuş oluyorsunuz.

İlk günkü haline dondürmek istiyorum ben hic bisey yapmadan direk flash tool ile yüklemelimiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinkull

quote:

İlk günkü haline dondürmek istiyorum ben hic bisey yapmadan direk flash tool ile yüklemelimiyim?

Dediğim gibi LG Flash Tool 2014 ile CSE Flash düğmesine tıklayarak kurulum yaparsanız herşey stock haline döner. Cihazınıza birşey olmaz, tabi doğru dosyayı yüklerseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkull

quote:

Hocamız cihazın d802tr mi diye sormuş cevap vermemişsin. Eğer öyle ise o paketi hocamızın dediği gibi kurduğunda ilk haline dönmüş olur. Eğer d802 ise de aşağıdaki linkin sonuna boşluksuz işaretsiz imei numaranı ekle. istediğin sürümü (jb,kk,lp) kur.Yine aynı şekilde

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/os_upgrade_check.jsp?esn=

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Recovery ile Dfu arasindaki fark
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.