Şimdi Ara

Twitterdan Ban yedim hesap açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dün old tweetdeck diye bir uygulama var eskiden ücretsiz olan ama elonun gelmesiyle ücretliye cevrilen bir uygulama onun eski sürümünü kullanmaya başladım aynı gün ban yedim ve nasıl bir ban yediysem bir daha hesap açamıyorum tor ile olmuyor vpn ile olmuyor chrome cerezlerini temizledim olmuyor başka mailler açtım olmuyor modemi açıp kapattım olmuyor modemi resetledim olmuyor en son BİLGİSAYARI FORMATLADIM YİNE OLMUYOR BU ADAMLAR BENİ NEYE GÖRE FİŞLEDİ NEYİ DEĞİŞTİRMEM GEREKİYOR DONANIM SERİ NUMARALARINI MI GÖRDÜLER NORMALDE GÖREMİYORLARMIŞ BANA AKIL VERİN LÜTFEN

• Olağanüstü bir durum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücreti karşılığında twitter hesabı açılır, itina ile teslim edilir. Teslimat sonrası yaşanacak durumlardan müessesemiz sorumlu değildir. İyi günler dileriz.

- The Real RocknRolla Ticaret

• Ücreti karşılığında twitter hesabı açılır, itina ile teslim edilir. Teslimat sonrası yaşanacak durumlardan müessesemiz sorumlu değildir.
    Ücret: Reğal Rakınrolla ne istiyorsa onun 10 TL az'ı.
    - Sıfır Bir Sıfır Sıfır Bir Bir Sıfır Bir Ticaret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farkli cihaz farkli ip farkli mail kullan. nerden bilecekler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstenmediğin, reddildiğin, defol git dercesine bacadan bile girmene engel olunmuş böyle bir platformda bulunmak için gösterdiğin bu azim ve çabayı, kendine faiden olan bi iş için kullansaydın, daha akıllıca olurdu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.