|
Bildirim
sjw çukuru olacaksa bi allahın kulu kullanmaz
|
Hahaha adamlae Twitterı satıp başka sosyal medya kuruyor. Elon bu gece rahat uyuyamaz. Merkeziyetsiz sosyal ağ tutar. Gelecek web3 de
|
Sosyal medya insana mutsuzluk dısında bisey vermiyo bana gore. Hep senden daha zenginin hava attıgı bi yer. Zaten o da mutlu gibi cekip mutsuz geziyor falan. Ondan da daha zengini var illa. Sosyal medyam yok kafam rahat 🥰
|
Bunun sebebi merkeziyetçi yapısından ötürü. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama her şey bizim kazanç getirimize bağlı onlar için. Kimsenin sosyal medyada linç edilmesi, yanlış haberler ile bilgilendirilmesi, aşı karşıtlığının herkese yayılması, genç kızların genelinin sosyal medya yüzüne depresifleşmesi bunların hiçbiri bay zuckerburg için kayda değer şeyler değil. Bizim verilerimiz ile para kazanıyorlar. Kullanıyorlar abi resmen. Merkeziyetsiz bir sosyal ağ bize lazım kesinlikle.
Özellikle youtube un son zamanlardaki hayvan gibi reklamları herkesi sinir ediyor. Dapps geliştiricisi veya grubu olsam direkt olarak youtube a alternatif arardım nerde kardeşim bu çoktan çıkmalıydı |
Hadi kardeşim ordan başka yerde ağlayın
Elon kudurtmuş tüm yönetim kadrosunu |
Bu ve benzeri adı her neyse garibetlerle işim olmaz.insanı sinir sitres asibiyet sahibi bir insana çevirir.
|
Aynı şeyi söylemeye geldim. Onlar gitsin oraya, temiz bir Twitter hakkımız.
|
elon twitterdaki sansürü kaldıracak diye kaba etleri tutuştu demokratların ve abnin.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhJ -- 30 Ekim 2022; 21:54:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İnternet ortamında herkes bir şekilde bir şeyler paylaşırken merkeziyetsizlik, gizlilik gibi şeyler bana samimi gelmiyor. Bu konu kripto paralar içinde söylendi ama bu işin sonu ya dolandırılmaya yada yine devletlerin kontrolüne gitti. Sosyal medya da yada internette kimsenin kimseyi izlemediği yada devletlerin karışmadığı bir alan yok bu şekilde pazarlamanında bir anlamı yok. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Dünya para kazandın hala doymadın |