Şimdi Ara

Twitter'da linke tıklayınca, T.CO'a, Linkbucks'a yönlendiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Twitter'da hangi linke tıklarsam tıklayayım son 1 aydır hep linkbucks.com'a falan yönlendiriyordu, reklam siteleri işte.

Ben kendi kendime ''Twitter reklam almış işte'' falan diyip geçiştiriyordum. Fakat sonra öğrendim ki sadece benden kaynaklıymış.

1) Virüs yok bilgisayarımda.. Tertemiz..

2) Sadece bilgisayarda yapmıyor, telefonda, tablette, laptop'da her şeyde bu sitelere gidiyor.

Yani sorun modemde sanırım, aksini düşünecek kadar beynim almıyor.

Modeme reset falan attım sorun düzelmedi..

Ne yapabilirim?

Orijinalden alıntı: FuRrKaNn

bu linklerle paylaşım yapılıyor ve bu linklere tıklandığında paylaşımı yapan kişiye tık yada 1000 tık karşlığında para kazanıyor . bu linkler takip ettiğin kişilerdenmi geliyor ?

Hocam takip ettiğim kişilerin linklerine tıklıyorum, bu reklamlar geliyor. Ama yalnız yüzlerce kişiyi takip ediyorum, herkesin bu reklam sitesini kullanacak olması imkansız. Ve zaten paylaştıkları linkler, düz linkler.

FIFA, Samsung gibi büyük firmaların paylaştığı twitlerin linklerine bile tıklasam bu reklamlar çıkıyor. Sorun linklerde değil, virüs gibi bir şey var.

Twitter'da tüm uygulamaları sildim, yine sorun düzelmedi. Büyük ihtimal modemde işte sorun ama onu nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

http://www.technopat.net/forum/guvenlik/38109-cozuldu-linkbucks-hijacker-virus.html

Aynı sorunu yaşamış birisi, çözmüş modeme reset atarak ama bende çözülmedi.
  • Bilgisayar üstünden Twitter'a girdikten sonra Ayarlar kısmına tıklayın. Oradaki listeden Apps -Türkçe karşılığı muhtemelen Uygulamalar falandır- seçeneğine tıklayın. Ardından çıkacak listede sadece telefon ve tabletten Twitter'a girmeyi sağlayan uygulamalarla birlikte Facebook, Instagram, Foursquare gibi güvenilir uygulamalar izinli kalacak şekilde bilinmeyen başka uygulamalar varsa bunların yetkilerini kaldırın. Aklıma şu an için sadece bu geliyor.

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Bilgisayar üstünden Twitter'a girdikten sonra Ayarlar kısmına tıklayın. Oradaki listeden Apps -Türkçe karşılığı muhtemelen Uygulamalar falandır- seçeneğine tıklayın. Ardından çıkacak listede sadece telefon ve tabletten Twitter'a girmeyi sağlayan uygulamalarla birlikte Facebook, Instagram, Foursquare gibi güvenilir uygulamalar izinli kalacak şekilde bilinmeyen başka uygulamalar varsa bunların yetkilerini kaldırın. Aklıma şu an için sadece bu geliyor.

Yok hocam uygulamalardan değil, modem dns ile alakalı bişey.
    Sadece twitter'da yapıyor, sorun değil idare ederim aslında ama, banka şifrelerim falan gidecek diye korkuyorum çünkü virüs gibi bir şey bu
    VK.Com'a reklam vermek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuRrKaNn

bilgisayarına burdan indireceğin adwcleaner kur daha sonra gözüne çarpan zararlı girdileri işaretle ve sil.

Bunu yapınca, telefonda ki sorun da gidecek mi?
    Diğer bilgisayarda ki, tablette ki, laptopta ki sorunlarda gidecekse yapayım
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.