GSM ve internet sağlayıcısı Telekom’un kullanıcıları Twitter'da arama yapamıyor. Sorun kullanıcılar tarafından araştırılıyor. TWİTTER’DA SORUN MU VAR? Sosyal medya platformu Twitter'da arama yapmak isteyen Telekom altyapı kullanıcıları, "Bir hata oluştu ancak endişelenmene gerek yok sorun senden kaynaklanmıyor" yazısı ile karşılaşıyorlar. Twitter yeni bir çökme problemi ile karşı karşıya. Ancak bu sefer sorun yalnızca Türk tüketicileri ilgilendiriyor. Twitter'da yaşanan sorunun Türk Telekom'un alt yapısı ile alakalı olduğu, diğer operatörler üzerinden internet kullanımı yapanların halen hizmete ulaşabildiği belirtiliyor. Türk Telekom'da alt yapısı kullananlar, Twitter arama sonuçlarında "Bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor" uyarısıyla karşılaşıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Mart 2023; 20:30:5 > |
Twitter'da 'bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor' Hatası

-
-
3 gündür pc den, ilgini çekebilecek gündemler de karşıma çıkıyor bu mesaj. Hiç bir başlığa giremiyorum. VPN yi açtığım da sorunsuz giriyorum. 3 gündür bir sorun çözülmez mi arkadaş.
-
Aynı sorun bende de mevcut VPN de sıkıntı yok evdeki pc de sıkıntı yok Türknet kullanıyorum evde, ama işyerinde TTNET ve bu sorunu sadece TTNET kullanıcıları yaşıyor gerçekten ilginç ve sinir bozucu.
-
Ctrl + F5
-
Bilerek sorunu çözmediklerini düşünüyorum
-
seçim günü yapacakları pisliklerin provaları dönüyordur
-
Çözüm ne? Kimse TTNET'i aradı mı?
-
3 gündür aynı
-
Ben telefon için turkcell kullanıyorum orada da aynı sorun var. Bence TT ile ilgili değil.
-
Telefonda oluyor bilgisayarda ise bu hatayı veriyor. TTNET ile ilgili olamaz sadece. Bilerek yapılmış hissi veriyor.
-
Vpn ile giriliyor. telefonda, başka hesapta vs hiçbir şekilde gündem başlıklarına giremiyorum 10 gün falan oldu galiba.
-
ttnet hala devam ediyor
mobil de vestellcell bi sorun yok ilginç
-
Ya çıldıracağım artık hala çalışmıyor. Abi bu çoğu kimsede olmuyor galiba ki kimse sesini çıkarmıyor.
-
Sadece bende sanıyordum. VPN çalışıyor.
-
Hala düzelmedi, kendi düzelen oldu mu?
-
Bende de aynı sıkıntı devam ediyor. Türk Telekom'dan olsa bugüne kadar düzeltilirdi diye düşünüyorum. Cep telefonundan girebiliyorum ama laptop'da hep aynı mesajı veriyor. Forumda da gerekli ilgiyi görmediğine göre aynı sorundan muzdarip olan sayısı çok fazla değil... İlginç, bakalım çözüm nereden çıkacak!...
-
"Sosyal medya çöplüktür"
-
ok bb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kedidir Kedi...
En Beğenilen Yanıtlar

seçim günü yapacakları pisliklerin provaları dönüyordur |
Benzer içerikler
- çürük raporu nasıl alınır
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- kürtler atatürk"ü sever mi
- fulbright bursu alan türkler
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- gizli numara
- trendyol kime satıldı
- hyundai tucson engelli fiyatı
- togg sıfır fiyatı
- togg renk seçenekleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X