Şimdi Ara

twitche sabah oturup akşam kalkacaksın gece özür dileyip yatacaksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ama yine bazıları bunun farkında değil eğleniyo

zararını benim gibiler çekiyo :D

sabah bi açıyosun siteyi hadi sevdiğin bi yayın var diyelim izliyosun

o bitiyo normalde işin bitti kapaman gerekiyo dimi? yooo adamım, raid diye bi özellik var izleyen tüm izleyicileri laps diye başka istediğin bi kanala aktarıyorsun :D parti devam edecek yani durmak yokkkkkkk. yaşıtların karı kız avında hayatını yaşarken sen raid içinde millete para kazandırırken buluyorsun kendini :D

bu yayıncılar mal mı niye başkalarına raid yapıyo derseniz sebebi açık , adam zaten parayı kazanmış işini görmüş yayını kapatıyor , tamam artık diğerleri para kazanabilir diyor ve sevdiği birine raid yapıyor. bunu yapıyor ki başka zaman da diğer yayıncı buna raid yapsın

ha biri raid yaparken diğeri yapmazsa kan çıkar tabi çok tehlikeli konular.işin ucunda paranın çok profesyonel biçimde sömürülmesi var tabi,hemen gider başka ortak bulursun kendine eğer raid dönüşü olmazsa:))) çünkü her şey para. o yıkıkların sohbetini kimse boş yere çekmez. yayıncılar normal insanlardır, konu dışında orda burda görülen yıkıklardan değiller normal hayatı olan insanlar.dolaıyıslya para için yapıyorlar bu işi sadece, sizle muhabbet etmek için değil

bizim gibilerde raidden raide yuvarlanıyoz bi oturdu mu sabaha kadar kalkamazsın bunun başından tam yıkık icadı müthiş bi şey ya.

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• Twitch üzerinden yayın izleyipte bunlara bağış yapan düpedüz gerizekalıdır

Orijinalden alıntı: Veyselovski

Twitch üzerinden yayın izleyipte bunlara bağış yapan düpedüz gerizekalıdır
    onlar mutlu sen mutsuzsun

kim avantajlı şimdi bu konuda tartışılır hocam :)

bu hayatta önemli olan şey mutlu olmaktır gerisi boş.
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Hayır anlamıyorum arkadaş kimse tutup zorla izletmiyor yayını,bağış yap diye kafana silah dayayan kimse de yok sorun ne? Oturdukları yerden para kazanmaları mı? Birde bağış yapanları aşağılamaları yok mu hayret edersin :) Kimi insan oyunu oynamaktan daha çok izlemeyi sever,kimi oyunu satın alır oynar kimi de zevkine göre bağış atar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok izlenen türk yayıncı izleyeceğime az izlenen yabancıları tercih ederim

anladım abee

Anlayan anladı

O iş öyle değil işte abi ben konuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.