Şimdi Ara

Twinmos 1 gb CADT serisi ramler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twinmos 1 gb CADT serisi dual kit ramler nedir performansı nasıldır, deneyen kullanan varsa tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum...

• 440 mhz 2 3 3 5 2.7 volt... daha fazla bişi bekleme(bole super pilerde stabil fakat 1 2 saat oyun oynadın mı restart edio) ben 2.5 3 3 5 440 2.65 volt stabil kullanıyorum.. boardum k8nneo2... gerçi board olayıda fark ettirir...(gerçi ben max windowsu 480 mhz açtım 2.8 volt fakat pencere açınca restart ediyor )
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyraxus

440 mhz 2 3 3 5 2.7 volt... daha fazla bişi bekleme(bole super pilerde stabil fakat 1 2 saat oyun oynadın mı restart edio) ben 2.5 3 3 5 440 2.65 volt stabil kullanıyorum.. boardum k8nneo2... gerçi board olayıda fark ettirir...(gerçi ben max windowsu 480 mhz açtım 2.8 volt fakat pencere açınca restart ediyor )

İlgine teşekkürler kardes,
    ben venice 3000+ ile 266*166 yani işlemciyi 2400 ramleri de 440 mhz kullanmayı düşünüyorum, timinlerin 2.5-3-3-7 olması yeterli bu hızlarda full stabilite yakalayabilirim yani..!?

bir de bu ramlerin üzerindeki chip marka ve modeli nedir bunu ögrenmek istiyorum.

• ramlerin chipleri mtech bende senin istediğin gibi kullanıyorum şu an makinayı 267x9 olarak.....ama bence tcdd fln bulmaya çalış....
  • bende de cadt serisi var - 1 gb dual kit 455 mhz 2.5-4-3-6 2.65V full stabil oyunlarda bile...
    çipler twinmos
    anlamadığım benimkiler mi çok iyi çıktı acaba ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.