Şimdi Ara

Twilight (2008) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
8.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün izledim fena değildi ama artık vampir olayı baydı :)

The life between Lineage - Crips - Beer

• Film heryerde karşıma çıktığı için meraktan indirip izledim. Bence abartılı geldi.
    5/10, evet. Güzel 3-5 sahne vardı ama onun dışında gidişatı tahmin etmek hiç de zor değildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

Çok övdüler izledim filmi..
    Beklentilerimin altındaydı.

filmin coşkusu kitaplarından geliyo büyük bi ihtimal
    4. kitap olan breaking dawn 16 nisanda çıkıyor hayırlısıyla. Şu epsilon denilen yayınevi daha fazla ertelemese çok iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Mart 2009; 19:47:24 >

Orjinalden alıntı: kkratoss

quote:

4. kitap olan breaking dawn 16 nisanda çıkıyor hayırlısıyla. Şu epsilon denilen yayınevi daha fazla ertelemese çok iyi olacak

Seriyi nerden temin edebilirizki ?

People are born free
    life chained forever NBC
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

quote:

ben ilk 3 kitabını d&r dan almıştım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

quote:

ben ilk 3 kitabını d&r dan almıştım

Tmm ..Şef Şimdi Kitaplar Uzunmu 1.2.3 Kaç sayfa ..+4 de yoldaymış Her seriyi Okumak lazım ölemi netten bulamayız dimi ?

People are born free
    life chained forever NBC

• netten daha rahat bulursun aslında.1. kitap 400 küsür 2. kitap 400 küsür 3.kitap ise 500 küsür tam olarak hatırlayamadım sayfaları.ilk kitaptan başlamak tabi ki daha mantıklı olur.
    eğer filmi de izlediysen çok fazla aksiyon yok kitapta.daha çok aşk romanı türünde.umarım beğenirsin
    ama eminim kitabı daha iyidir.

10/6.5
  • Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izledim ben de, vampir lafını duyunca izlemeyecektim ama buradaki yorumlar gibi arkadaş da klasik vampir filmlerinden farklı romantizm var izle güzel falan dedi,,,ben de 10/5 veriririm filme ne iyi ne de kötü diyebiliriz. Kristen Stewart da gayet iyiydi rolünde,

Orjinalden alıntı: DeeP__DReaM

Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izledim ben de, vampir lafını duyunca izlemeyecektim ama buradaki yorumlar gibi arkadaş da klasik vampir filmlerinden farklı romantizm var izle güzel falan dedi,,,ben de 10/5 veriririm filme ne iyi ne de kötü diyebiliriz. Kristen Stewart da gayet iyiydi rolünde,

aslında kitabı daha iyi yansıtabilselermiş film çok daha iyi olurdu fakat yapmadılar daha doğrusu yapamadılar.filmin bütçesi yanlış hatırlamıyorsam 35 milyon dolar.ikinci filmi olan yeniayın bütçesi ise 150 milyon dolar olacakmış.inşallah çok daha güzel yaparlar
  • Hoş bir filmdir demekten öteye gidemez açıkcası. Sonuçta fantastik kurgunun ve gençliğin kesiştiği bir noktada ilerliyor film, işin fantastik kısmı da pek fantastik değil aslında Underworld serisi bile bu filmden kat kat fantastiktir denebilir. Sonuç itibariyle gençlik kısmı işin içinde daha ağır basıyor. Ben sevdim filmi, sevmedim değil ancak bir puan vericek olsam aynen Harry Potter, Underworld ve Van Helsing gibi orta ve ortanın altında kalan fantastik ögelerle şirinleştirilmiş filmlere verdiğim puanı yani on üzerinden altıyı verirdim. Fantastik açıdan bir LOTR ya da Matrix'teki derin kurgu yok. İşin gençlik kısmına gelirsek bu konuda başarılı, gençlere(özellikle kız olanlara) ana konusu(aşk) ve oyuncuları(güzel bir kız ve yakışıklı bir oğlan[bence değil]) itibariyle gayet cezbedici geliyor ki görüldüğü gibi her tarafta abartılmaya başlandı. Hakkını yemek istemem filmin ama bu kadar da abartılacak "Aaah Edwird, ölürüm sana!" ve "Alacakaranlık mı? Hani nerede?" gibi tepkilere hiç gerek yok.

Sonuç itibariyle ortalama derecede bir film ve yıl içersinde çıkan kendisi gibi 100 filmden bir adım öne çıkmasını sağlayan fazla bir şey yok diyebilirim.

• Bu film olmamış ya
    Aşık olan vampir olurmu ya bu ne böyle
    Rezillik dizboyu

Legen..Wait For It...Daryy!!
  • ben beğendim filmi çok hoş bir gençlik filmi ve gerçek aşkı yansıtıyor(yavrum benim ne duygulu adamım yaa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 29 Mayıs 2009; 0:25:50 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 11 Haziran 2009; 17:40:10 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orjinalden alıntı: daywalker148

Bu film olmamış ya
    Aşık olan vampir olurmu ya bu ne böyle
    Rezillik dizboyu

sanki hergün vampir görüyorsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.