Şimdi Ara

Tweeter ve Midrange kaç mf kondansatör??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ortalama 800hz ve altı frekansları filitre etmek için kaç mf kondansatör girmemiz gerekiyor araya?
    tam olarak yazarsanız sevinirim.kaç Volt kç mf..

Saygılar..

• kutupsuz 100 mf bulabilirsen 4 ohmda 500-600 civarından keser, 47mf olursa 1-1.2k civarı, voltajıda watta göre tahmin edersin, 20 watt falansa 16v yeterli, amfili kullanacaksan 35-50v iyi olur...

(hesaplamalarını unuttum pratikten söylüyorum)

Orjinalden alıntı: djoz

kutupsuz 100 mf bulabilirsen 4 ohmda 500-600 civarından keser, 47mf olursa 1-1.2k civarı, voltajıda watta göre tahmin edersin, 20 watt falansa 16v yeterli, amfili kullanacaksan 35-50v iyi olur...

(hesaplamalarını unuttum pratikten söylüyorum)

bu polarizasyonsuz (kutupsuz) kondansatörü bulamıyorum çorluda... normal birşey bağlasam nasıl olur?
  • 2 tane 220yi ters-seri bağlayabilirsin kutupsuz 110 olur, veya iki 100ü bağlarsın kutupsuz 50 mf olur, ama frekanslarıda buna göre değişir, orantı kurup tahmin edersin..
    Ben aracımda böyle kullanıyorum, 75 wata bağlılar, sonuç gayet iyi..

(ters-seriyi biliyosun, artıları birleştirip eksileri iki uç olarak kullanabilirsin veya eksileri birleştirip artıları iki uç olarak kullanabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 13 Ekim 2006; 0:13:14 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.