Şimdi Ara

TV tercihi Philips 55PFL7606 - Samsung 55C7000 - LG 55LW5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyon alma arefesindeyim. Ne zamandır LW serisinden bir televizyon almak istiyordum. Philips'i Teknosa'da görünce nedir ne değildir diye bir araştırdım. LG kadar satılan bir model değil. Bazı konularda da onun gerisinde kalıyor. Bütçem de çok iyi olmadığından 2999 tl'ye Philips'i almayı ciddi ciddi düşünür oldum. Teknosa'da Samsung da aynı fiyat olduğu için onu da listeye ekledim. TV çogunlukla SD yayın izlemek için kullanılacak. MKV formatındaki filmler ve 3D için bilgisayara bağlanacak. Tercih konusunda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Aynı seçimi benimde yapmam gerekti, ben tercihimi lg 55lw4500 den yana kullandım... MKV ve 3D için bilgisayar kulanacaksan bence 5500 yerine 4500 tercih edebilirsin ki aralarında yanılmıyorsam 300 tl fark var...
  • kardesim 55c7000 kac paraya veriyolar bilemiyorum ama diğer iki modelle bu tv yi kıyaslama bile diğerlerinden 1 seri önceki model olması seni aldatmasın su an ki es 8000 ile her turlu (görüntü anlamında kapişir) bu modelden sonra sams... smart olayına ağırlık verdi bu kalitede panel üretmiyor iyi bilen kime sorarsan sor kaçirma derim bulamzsın bi daha iyi şanslar.................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    lg 55ec930v oled tv
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.