Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3203. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (1 Mobil) - 24 Masaüstü3 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
88.181
Cevap
1.337
Favori
4.696.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 32013202320332043205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    kontrast parlaklık olmayan tv de hangi konuda va panelden üstün olabiliyor hocam mesela ? hdr içeriktemi filmdemi oyundamı çok merak ediyorum..binlerce insanın okuduğu şu konuda yıllardır tüm dünyanın bilip kabul ettiği çok basit bi meseleyi çözemedik :)

    Bu basit mevzu bir on yıl daha beklesek yine çözülmez TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

    Resmen donkişot gibi bir oyana bir bu yana dönen rüzgar değirmen(ler)i ile savaşıyoruz TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV Tavsiyeleri [ANA KONU]
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

    Bu gördüğünüz tv servise gitti. Yapılamazsa bunun yerine tv alınacak. Görünen TV 32'' LCD. Bu duvara 43'' mi 50'' mi daha uygun olur. Ben kendim karar veremiyorum o sebeple sizlere danışayım dedim. Cevap yazan arkadaşlar olursa sevinirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Ekim 2020; 18:24:9 >




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    o yere 55 inc uyarda mesafen ne?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yimust

    o yere 55 inc uyarda mesafen ne?

    3 metre ama 55'' bütçem yok artı hesaplamalarıma göre TV çok alta kadar uzuyor ve dolaba yaklaşıyor. Artı yan kısımları yan kolona dayanır nerdeyse. 50'' alınca kolanla arasında zaten 10cm boşluk filan kalıyor. Bir de söyle bir sıkıntı var. Duvarın içinden geçiyor uydunun kablosu ve çıkış yerine çaprazlamasına alttan geliyor. TV asma aparatları katınca sıkıntı yaratma durumu var gibi. Duvardın içinden geçmiyordu uydu kablosu normalde. Gecen sene yaz sonu odama badana yapıldığı için kabloları duvarın içinde bizzat kendim aldım. odaya girdiği yer kablonun farklı bir noktada olduğundan ve duvarda uygun delik açacak malzemem olmadığından çapraz açmak zorunda kaldım duvarda çukur kısmı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Ekim 2020; 20:3:39 >




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    yandaki resim kalkarsa 55 olur, sonra pişman olursun 55 almadığına...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yimust

    yandaki resim kalkarsa 55 olur, sonra pişman olursun 55 almadığına...

    55'' para verme şansım yok maalesef. Zaten şuan 50 inç alırsam yarısını peşin ödeme şansım var. Gerisi taksit olacak. Daha fazla borca girme şansım yok.


    Evde zaten salonda bile eski tip tüplü tv var. Onda da ufak tefek arıza var o idare ediyor. Oraya tv almazken odaya 55'' çok zor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Ekim 2020; 21:17:51 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle 55 hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: owolfo

    Kesinlikle 55 hocam.

    55 zor hocam dediğim gibi. Evin salonunda bile eski tip tv var. Ama o idare ediyor. Odada ki idare edemeyecek şekilde arızalandığı için tamir olmazsa tv alacağım. 55 ev halkı kesinlikle onay vermez. Onlardan destek almayacak olsam 55'' zorlardım ama imkansız.


    Salonda ki tv bir ara açılmıyordu. Salon olduğu için daha büyük ekran gerektiği halde oraya bile 50'' baktı bizimkiler.

  • Merhaba,

    -4K
    -Smart
    -49 inç ve üzeri
    -Max. 4000 TL

    Marka takıntısı yok, panel kaliteli olsun (panda veya bilinmedik çin markası olmasın) ve kronik sorunu olmasın yeter.

    Bu beklentilere uygun tv tavsiyeleriniz varsa memnun olurum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.vatanbilgisayar.com/grundig-50gcu8900-50-126-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html


    Bu televizyon için yorum yapabilecek var mı acaba ? Mutfakta kullanımı için yeterli olur mu ?

    Bugün mağazaları gezerken hem Vatanda hem Medimarkt ta bunu tavsiye ettiler kafam karıştı.

  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Hemen söyleyim hocam, Nano866 için konuşuyorum. sizin öve öve bitiremediğiniz tüm VA panellerden daha iyi renk skalasına sahip. Kırmızı,mavi yeşil vs renklerde çok çok daha iyi renk sunuyor. Bu benim gözümle gördüğüm. Siyah konusunda haklısınız siyahı griye kaçıyor hafiften. onun dışında açıyı değiştirirseniz IPS daha iyi, detaylara Nano866 QLED ve OLED dışında daha hakim. ayrıca üzerinde ki işlemci Oled'de kullanılan işlemci. Ha ben Philips PUS8505 aldım ODA AYRI KONU :) ama aklımın hala bir köşesinde Nano866 var. UN8100 ile Nano816 arasında bile Nano816 daha detay ve canlı duruyordu. Şu an f/p ve ödeme koşulları konusunda da Philips iyi olduğu için Philips aldım.

  • Arkadaşlar Samsung TU8000 ve TU85000 harici bana diğer markalardan önerebileceğiniz 43'' ve 50'' TV neler var. Yalnız 50 üstü önerilmesin lütfen


    Toshiba, LG, Sony ve Philips önerilirse sevinirim. TV almak durumu kesinleşirse Samsung'a alterrnatif olabilecek marka ve modellere de bakayım diyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Ekim 2020; 10:9:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CihanEfruzz

    Sagolun nano866 şu an 7999 TL mediamarkt ta görmüştüm ancak 8k parayı bir lede vermek benim için saçma 55b9 alırım 10k ya şu an ekonomi malum kötü aynı şekilde benim bütçemde aynı durumda Allah nasip ederse oled istiyorum. Benim sorunum markalar ya da panel tipleri değil aslında led olması. Bir led TV ye 7k 8k para vermek saçma geliyor çünkü oled fiyatları ilk geldiğine nazaren çok düştü bundan sebep söylüyorum. Elbette 866 alınabilir ama bu defa da nano816 kafa karıştırırdı oled piyasada olmasaydı sanirim916 da 9 k. Tabi nasip kısmet inşallah bir gün oledime kavuşurum. 😊

    866 ve 816 arasında çok fark var hocam. işlemci dolby Atmos hdr özellikleri derken aradaki farka değiyor ama. 2-3bin verme durumu varsa oled daha mantıklı. zaten bu Samsungcu arkadaşlar Oled yanma işi çözülürse o zaman ne diyecekler OLED için merak içindeyim.





  • canozkara kullanıcısına yanıt
    Zamanında lcd için de çok şey yazıldı çizildi lcd led e de öyle. Oled yerine led alanlar yarın o fikri verenlere sayar söver anca başka da hiçbir şey olmaz. Diğer mesajlarımda da söyledim. Benim söylediklerim şahsi fikrim. Bu forumdaki herkes için geçerli. O televizyonu siz kullanacaksınız fikri veren değil. Bir tvnin ömrü artık 4-5 yıl maksimum. Hatta Türkiye standartlarında daha kısa belki. Bir TV alıp evladiyelik kullanma devirleri bitti. Ben o sebeple led düşünmem. He şimdi sorabilir insanlar ulan adam çok paran var ki böyle konuşuyorsun diye. 😂 Aslında herkes gibi asgari ücrete çalışan bir vatandaşım led için 7k - 8k borca gireceğime 10 k oled borcuna girerim gözümü karartirsam. Benim görüşüm bu. Diyecekler haklı olarak yanıyor oled bende yanmıyor artık diyeceğim örnekleri çok fazla benim gördüğüm zaten yanıyor korkusuyla kullanacaksam demekki o paraları vermek benim haddime değil. Ssd ilk çıktığında hızlı ama ömrü kısa dediler. Şimdi Ssd siz pc alınmıyor neredeyse. Bunlar markaların satış teknikleri büyük resme bakmamız lazım. Bu paneller ilk çıktığından beri kronik sorunlar var LG de siyah sorunu Samsung da ölü piksel ve ışık süzmesi oluşumu. Kaç kişi bunları söylüyor artık kimse sebebi ise lcd artık kabullendi. Oled de istemese dahi kabullenilecek diye düşünüyorum ben. Tabi yine belirtiyorum bunlar benim şahsi fikrim. Otoriter bir uzmanlığa sahip olamam sonuçta bir mühendis değilim korede veya japonya da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • avastos A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyatlara yeni sezonda iyi bir LG Samsung veya Philips bulmak zor ancak İnternet hızı sorun değil içerikler sınırlı kalsa da sorun olmaz dersen vestel veya grundig de ilgi çekici modeller mevcut

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50tu7000 almayı düşünüyorum. Son kararım bu, ara sıra 4.8 e düşüyor. Şuan5.1. Mantıklı bir hareket mi yapıyorum?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almayı istediğim Samsung modellerinden birinin 43'' olanı amazon.tr de satışa sunulmuş fakat 2 adet kaldı diyor ve vatan ile teknosaya göre fiyatı yüksek.


    Satıcı firma Samsung Türkiye. Gerçi Samsung Türkiye adına tıklayınca açılan sayfada firma adı Kutup pazarlama diye çıktı önce yalan bilgilendirme mi yapmışlar diye düşündüm ama araştırınca öğrendim ki İstanbul ve Ankara şehirlerinde bulunan Resmi Samsung Bayilerini bu Kutup Pazarlama işletiyormuş.

  • Arkadaşlar merhaba,
    55um7450 tv aldım 5 ay kadar oldu
    Geçenlerde internet üzerinden film izledim o günden sonra youtube de video izlerken geç açılıyor, donma yapıyor 10 dk izliyorum siyah ekran çıkıp 10 sn dönüyor sonra devam ediyor video kasıyor nedeni bellek dolması olabilirmi 1 film izledim diye bu olurmu cözümü nedir be yapmam gerekiyor bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimbehicayy

    Arkadaşlar merhaba,
    55um7450 tv aldım 5 ay kadar oldu
    Geçenlerde internet üzerinden film izledim o günden sonra youtube de video izlerken geç açılıyor, donma yapıyor 10 dk izliyorum siyah ekran çıkıp 10 sn dönüyor sonra devam ediyor video kasıyor nedeni bellek dolması olabilirmi 1 film izledim diye bu olurmu cözümü nedir be yapmam gerekiyor bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

    Uygulama üzerinden izlediyseniz bir güncelleme gelmiş mi uygulamaya bakın derim. Android uygulamalarına güncelleme gelince eski sürümlerde bu tür sorunlar olabiliyor. Ben de TV yok ama telefondan biliyorum. Mesela benim s10e telefonumda bazen instagram da yavaşlama olur ve sayfa açamaz. Play Store girip bir bakarım İnstagama Güncelleme gelmiş görünür. Kurunca güncellemeyi sorun geçer.


    Belki sizin TV de olan sorun benzer sebeptendir. Youtube ait Tv uygulamasına güncelleme filan gelmiştir ve siz kurmadığınız için eski güncelleme sorun çıkarıyordur.





  • CihanEfruzz C kullanıcısına yanıt

    bu fiyatlara önereceğiniz vestel modeli var mı

  • 
Sayfa: önceki 32013202320332043205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.