Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3082. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kocaeli1074141 , suskun3457 , basis35 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir - 20 Masaüstü
5 sn
97.556
Cevap
1.569
Favori
5.178.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30803081308230833084
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

İyi bence 50 ile 55 arasında çok büyük fark yok nerden değişimini yaptınız mağazadan mı
    Aynen hocam. Yani daha değişim yapılmadı yarın değiştirilecek . Saolsunlar kutu daha hiç açılmadığı için zorluk çıkarmadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SFEzone S kullanıcısına yanıt
    Zaten tu8500 serisini renk olarak kötü diyorlardı q60t serisi ondan iyi hayırlı olsun.

• quote:

Zaten tu8500 serisini renk olarak kötü diyorlardı q60t serisi ondan iyi hayırlı olsun.
    Saolun hocam. Ben de gelen yorumlardan sonra tu serisinden çok soğumuştum açıkçası. Böyle de bi imkan geçince elime değerlendirmek istedim.

• 50 inch alma hevesim var. 50Q60TA .... ama hanım cok buyuk olur diyor.... tv izlemek icin mesafemiz 2,5 metre falan ...

40 yada 43 inch qled tv yokmu acaba piyasada..benim aklım hep qledlerde kaldı... onlar iyi diye dusunuoyrum..

ayrıca dunden bu yana 100 tl zam koymuslar baktıgım tv ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

50 inch alma hevesim var. 50Q60TA .... ama hanım cok buyuk olur diyor.... tv izlemek icin mesafemiz 2,5 metre falan ...

40 yada 43 inch qled tv yokmu acaba piyasada..benim aklım hep qledlerde kaldı... onlar iyi diye dusunuoyrum..

ayrıca dunden bu yana 100 tl zam koymuslar baktıgım tv ye
    Hocam 2.5 metre gibi bir mesafede 50 normal durur gibime geliyor. Ben de neredeyse aynı izleme mesafesinde 50q60t tercih ettim küçük mü oldu diye bile düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SFEzone

Hocam 2.5 metre gibi bir mesafede 50 normal durur gibime geliyor. Ben de neredeyse aynı izleme mesafesinde 50q60t tercih ettim küçük mü oldu diye bile düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    aldınmı hocam urun geldi mi...

ben gidip bi yerinde goreceğim boyutlarını bakalım....

tu8500 var... 40 inc alırsam..onu almaya istekli degilim... ama 50 inch buyuk ise mecbur 40 inch alacam

50q60ta almak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 12 Eylül 2020; 18:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

aldınmı hocam urun geldi mi...

ben gidip bi yerinde goreceğim boyutlarını bakalım....

tu8500 var... 40 inc alırsam..onu almaya istekli degilim... ama 50 inch buyuk ise mecbur 40 inch alacam

50q60ta almak istiyorum...

Alıntıları Göster
    Hocam şöyle ki ben zaten 55 inç tu8500 modeli almıştım ve evime gelmişti fakat kurulmamıştı henüz. Bizim evdekiler de çok mu büyük acaba diye düşünürken forumdaki arkadaşların da tu8500 ile ilgili çok kötü yorumlarını görünce hem izleme mesafesi açısından hem de qled daha iyidir diye düşünürek bir boy ufak olan 50q60t ile değiştirmek için mağazayı aradım onlar da aradaki 100tl farkı ödedikten sonra sıkıntı olmayacağını söylediler. Yarın gidip teslim alacağım. Tu8500 ile ilgili pek iç açıcı yorumlar yok açıkçası hocam bunu düşünerek tercihinizi yaparsanız sizin için daha iyi olur.

• sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    Mesafe 50 inç için oldukça yeterli..
    43 inç falan bakmayın sakın..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aynen hocam bende 50tu8000 veya tu8500 düşünüyordum ama son msjlardan sonra baya soğudum 2 gün önce de 50q60t 5750 ye amazon da vardı almadım şimdi de fiyatlar yükseldi.
    Kurulum yapılınca resim yüklerseniz iyi olur ona göre alacaklara fikir vermiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 12 Eylül 2020; 19:8:26 >
  • 2.5 - 3 metreden 65 inç mi 55 inç mi almam lazım..Şimdi 65 e kafam gidiyor ama TR de değilim ve yayınları iptv üzerinden izliyorum yani kablo veya çanak kalitesi değil.65 inçte de iyice kalitesiz görünecek gözüme herhalde.Çanak manak baglatma veya karasal yayın izleme imkanım yok.Bu şartlarda 65 inç pek mantıklı gelmiyor.Doğru mu düşünüyorum ?
  • 5-6 metre mesafeden 47 inç keyif vermiyor, haberiniz olsun

• quote:

Aynen hocam bende 50tu8000 veya tu8500 düşünüyordum ama son msjlardan sonra baya soğudum 2 gün önce de 50q60t 5750 ye amazon da vardı almadım şimdi de fiyatlar yükseldi.
    Kurulum yapılınca resim yüklerseniz iyi olur ona göre alacaklara fikir vermiş olursunuz.
    Hocam tabi yüklerim ama malesef kurulumun yapılması 2 haftayı bulacak gibi. Bu arada fiyat olarak mağaza iskontosu ve 450 tl para kart ile yaklaşık 5900 liraya gelmiş olacak bi değerlendirmenizi öneririm. Malum ülkede hiçbir şey ucuzlamıyor ucuzladığında da stok bulunmuyor pekçok üründe.

• 5500 lira civarına 55" olarak ne tavsiye edersiniz?
    Kurulum neden bu kadar uzun sürecek. Amazon da vardı kart hediyesinden daha iyi fiyata geliyordu ama fiyat yükselttiler bakalım birde 50un7400 yı takip ediyorum oda iyi diyorlar.

• quote:

Kurulum neden bu kadar uzun sürecek. Amazon da vardı kart hediyesinden daha iyi fiyata geliyordu ama fiyat yükselttiler bakalım birde 50un7400 yı takip ediyorum oda iyi diyorlar.
    Mobilyalarımızın gelmesini bekliyoruz hocam.

Anladım hocam nerden aldınız vatan teknosa da 7 bin lira diğer yerlere göre 1000 tl pahalı kart olsa bile 6550 ye gelir oda bütçemi baya bi aşıyor.

• quote:

Anladım hocam nerden aldınız vatan teknosa da 7 bin lira diğer yerlere göre 1000 tl pahalı kart olsa bile 6550 ye gelir oda bütçemi baya bi aşıyor.
    Samsung bayiden hocam.

Anladım hocam bakalım bekliyorum dediğim gibi lg de olabilir o daha ucuz 50q60t ye göre.

50q60t de kart kampanyası 250 tl miydi

• arkadaslar uygulamalar olarak lg mi iyi samsung mu peki... tv yi guzelleştirecek uygulamalar yuklemek isterim...

ip tv uygulamaları vs gibi seylerde yuklemek isterim...
  • 
Sayfa: önceki 30803081308230833084
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.