Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (2225. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 92 Misafir (63 Mobil) - 31 Masaüstü66 Mobil2 iOS
5 sn
103.957
Cevap
1.688
Favori
5.530.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
253 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22232224222522262227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bütün tv lere kötü yorum var hocam.. Bas geç..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Bütün tv lere kötü yorum var hocam.. Bas geç..
    Hocam 3400 tl olan 7303 ile arasında çok fark var mı ekran boyutu hariç? Bütçemi çok aşıyor ayrıca 50 inç bakıyorum ama insan merak ediyor 1 sene bekleyip seneye 7304 mü alsam :)

Orijinalden alıntı: KONAKPC

50pus7303 3400 tl ye alınır mı vatandan ? teşhir vs değil
    Elbette alınır..

• arkadaşlar bu konuda bu işlerden anlayan anlamayan herkes yorum yapıyor burdaki yorumları dinleyipte paranızı çöpe atmayın ips panel 50hz tv önerenmi dersin beş para etmez envai çeşit sorunu olan servisin bunları sorun olarka görmediği philips markasını önerenmi dersin ne ararsanız var açın markaların konularını okuyun biraz araştırın ne demek istediğimi anlarsınız..
    dts olmamasını (dolayısıyla film izlerken yaşanacak sorunları) önemsemiyorsun ama diğer markaların her şeyi problem.
    samsungda sorun yaşayanları da okudum şikayetvar.com da, çok fark yok philipsle arasında (samsung bi tık daha iyi % olarak)
    serviste sorun yaşamayacağın marka vestel. diğerleri hep kısmet.
    bu arada bahsettiğim philips 7303 tv VA panel direct led. 50 hz. (bu fiyata 100 hz samsung varsa alayım)
    fiyat olarak 50nu7090 3600 tl (sadece bu var fiyat olarak muadili)
    50ru7400 4000 tl
    Bunların artıları nedir hocam philips 7303 e göre?
    inan bana konuları okudum 6-7 bin tl yoksa her tv kötü bu forumda :)

evet 6-7 bin altı tv ler çöp alınacak sadece 50uk6950 modeli var oda ortalama bi model beklentisi olmayan adamın işini görür..

burda kimseye polyanna rolü yapamam insanlar memnun olsun diye..

hala philips diyorsunuz siz geçmiş 20-30 sayfayı okudunuz ben yıllardoır bu forumdayım envai çeşit durum gördümki philipsle ilgili böyle yazıyorum yoksa banane sen philips almışsın almamışsın sanki benim cebime girecek parası..
    https://tavsiyeforumu.com/konu/philips-55pus7303-inceleme.1122/

al bu konuyu oku sonra philips konularına gir geçmişe kadar tüm mesajları oku sonra bana philips düşmanı iması yapacaksan yine yap sorun değil ..

ayrıca philips servisi samsung servisi önünde diz çöker tövbe ister :)

• KONAKPC K kullanıcısına yanıt

bu kronik olan birde şansa olanları var kumanda görmeme takılma kendi kendine açılıp kapanma diyorum ya gir üşenme 2 gün sürsede forumdak, tüm philips konularını oku ve servisin bandinge ışık sızmasına bulutlanmaya tozlanmaya vs nasıl sorun değil diyip insanları çıldırttığını oku

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum işte :) 6-7 bin altı çöp senin için ve dolayısıyla önerilerin de benim bütçem için uygun değil.
    300 sayfaya yakın okudum son 3 günde ve dediğim gibi aynı kavgayı vermişsiniz sürekli. 6-7 bin, samsung-sony(bazen), va, çöp. bu kelimelerden cümleler kurmuş karşıtlarınızla tartışmışsınız.
    linkteki konuyu da okudum, toz şikayeti dışında görüntü vs den memnun vatandaş. yalnız servis olayı için bi bakın size zahmet tüketici hakem heyeti devreye girmeden servisle çözülen arızalarda %18 philips - %23 samsung.
    şikayet sayıları 4900 samsung - 4500 philips (küsüratları yanlış olabilir)
    iyi servis arıyorsanız dediğim gibivestel de mevcut. şikayet ve olumlu sonuç oranı %53
    burada mevzu insanların memnun olması değil sizi memnun edememek.
    diyorum varsa muadil bir önerin başka marka, yaz bi bakayım (hakikaten bilmiyorum çünkü tv konusunu senin kadar) ama öneri vermiyorsun sadece çöp diyorsun
    eğer aradaki farkı sen ödemeyeceksen ben 6 binlik tv alamıyorum, e ne yapalım? izlemeyelim mi hocam :)

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Onu da okudum hocam hatta buradan önce oraya üye oldum. Dediğim gibi kronik sorunları var toz olayı bunu zaten kabul ettim, toz çıkarsa iade ederim. dediğim gibi senin dediğin paraya tv alamam. başka da önerin yok gibi.
    ayrıca samsung şikayetlerini görmezden geleceğine bir de onlara bakıver. hangi alt yazı parlamasını, hangi açmayan filmi kabul edip değişim vermişler? 5 dakika önce servisin ışık sızmasına '' bu modeller böyle'' dediğini okudum samsungda.
    hocam bir de örnek verdiğin sitede burayı pek iyi anmıyorlar, satıcılarla dolu bir yer ve sizi sadece satmak istedikleri ürüne yönlendirirler diyorlar :)
    50uk6470 50uk6950 alın bunlarda direct led va panel tv ler ben kimseye kendi almayacağım ürünü önermem artı ben memnun olsam ne olur olmasam ne olur dediğim gibi kimseyide memnun etmek için uğraşamam ben paranıza yazık olmasın diye yazıyorum bunları yoksa banane kim ne almış..

sorunları görmezden geliyorsun diyorsun altyazı parlamasını kimse kabul etmezken ben var diyordum her konuda..

film açmamasıyla altyazı parlamasını tv nin toz almasıyla banding vs sorunuyla bir tutuyorsanızda diyecek bişeyim yok..
  • Ben her tv için burda kötü yorumlar aldım. En sonunda kendi bildiğimi okudum. Çünkü bu işin sonu yok. Herkes bişeyleri kötülüyor para çöpe gidecek diyor vs vs.. Kafa allak bullak oluyor resmen.. Dünya para veripte gidip eski model tv de alamam. 20 30 bin TL param da yok premium seviye alayım.. O sebeple alın geçin..

servis olarak ise philipsten daha kötü olduklarını bizzat biliyorum.
    direct led olması benim için öncelik değil, sadece philipsin ips olmadığını söylemek için belirtmiştim va direct led diye.
    teşekkür ederim tavsiyelerini için. 6470 i biraz daha araştırayım, en son örnek verdiğiniz sitede 7303 daha iyi özelliklerde denmişti.
    vallahi ima yok billahi ima yok açıkça diyorum ki belli kişiler bir şeyin fanı / satıcısıdır ve o doğrultuda tavsiye verir dediler. 300 sayfada da benzer durumları gördüm. art niyet olmasa bile sürekli bir tartışma. sen de siteyi gösterince aklıma geldi o dedikleri. bir şeyi sevmek kötü değildir hocam sadece sürekli aynı yöne çekince ürkütüyorsun.
    alt yazı olayını evet demişsindir ama kronik bir sorun olarak değil de basit bir olay gibi yorumlamışsınız 300 sayfa boyunca.
    hele ki sorun olmayan özelliklerinde bulunmayan dts desteği benim için önemliyken senin için hiç bir şey ifade etmeyebiliyor.
    philipsin sorunlarını görmezden gelsem çoktan alırdım zaten, sen ve senin gibi düşünen arkadaşların yorumlarını okuduğum için hala almadım. yazdıklarını önemsiyorum yani sadece bir tarafı gereğinden yukarı bir tarafı aşağı görüyorlar burada, sitemim ona.
    bandng vs gibi sorunları da fark edebilirsem iade edebiliyorum (fark edebilirsem) en kötü tüketici mahkemesi ile ama samsungun dts si iade sebebi değil maalesef. (alt yazı yüzünden iade alınır mı bilmiyorum)
    bence ambilight olayı muhteşem bir artı ama kimse görmek istemiyor mesela. eminim samsung veya lg yapsaydı ödül üstüne ödül alırdı

• quote:

Bende onu diyorum işte :) 6-7 bin altı çöp senin için ve dolayısıyla önerilerin de benim bütçem için uygun değil.
    300 sayfaya yakın okudum son 3 günde ve dediğim gibi aynı kavgayı vermişsiniz sürekli. 6-7 bin, samsung-sony(bazen), va, çöp. bu kelimelerden cümleler kurmuş karşıtlarınızla tartışmışsınız.
    linkteki konuyu da okudum, toz şikayeti dışında görüntü vs den memnun vatandaş. yalnız servis olayı için bi bakın size zahmet tüketici hakem heyeti devreye girmeden servisle çözülen arızalarda %18 philips - %23 samsung.
    şikayet sayıları 4900 samsung - 4500 philips (küsüratları yanlış olabilir)
    iyi servis arıyorsanız dediğim gibivestel de mevcut. şikayet ve olumlu sonuç oranı %53
    burada mevzu insanların memnun olması değil sizi memnun edememek.
    diyorum varsa muadil bir önerin başka marka, yaz bi bakayım (hakikaten bilmiyorum çünkü tv konusunu senin kadar) ama öneri vermiyorsun sadece çöp diyorsun
    eğer aradaki farkı sen ödemeyeceksen ben 6 binlik tv alamıyorum, e ne yapalım? izlemeyelim mi hocam :)
    6-7 bin değil, arkadaşın önerdiği tv ler 8 binden başlıyor bende biliyorum o tv lerin daha iyi olduğunu. Önerdiği tv nin özelliklerine baktım sadece işlemcisi farklı webos, diğer özelliklerin pek farkı yok ha servis konusuna bişey diyemem
    50 hz beğenmiyor ama en ucuz 100 hz tv gördüğüm kadarıyla indirimle en son 6 bin liraya gelen 55q60r gelgelelim buna da çöp diyorlar. 1 aydan fazla tv konularını didik didik inceliyorum 5000₺ bandında olup herkesin beğendiği ortak bir markaya denk gelmedim. Kimi sm8200 al diyor diğeri boşver ru7400 al diyor başkası 100 hz olan 55q60 al diyor diğeri o bilşeye yaramaz diyor ne halt edecez şaşırdım valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    valla benimde 3 kuruşluk aklım vardı o da tv bakarken gitti :) o paraları verebilsem dediğin gibi adamlar doğru söylüyor ama ortada öyle bir para yok :)
    lg servis konsunda philipsten daha iyi değil.
    en son görevlinin yalancısıyım; lg nin 1000 küsür lira istediği parçayı araya tanıdık sokarak philips e 540 tl ye getirtmiş arkadaş. (philips servisi lg parçasını getirtmiş yardımcı olmak için)
    servis olayı sadece vestelde şahane. müşteri memnuniyeti için çabalıyorlar ama tv leri kötü :/

valla benimde 3 kuruşluk aklım vardı o da tv bakarken gitti :) o paraları verebilsem dediğin gibi adamlar doğru söylüyor ama ortada öyle bir para yok :)
    lg servis konsunda philipsten daha iyi değil.
    en son görevlinin yalancısıyım; lg nin 1000 küsür lira istediği parçayı araya tanıdık sokarak philips e 540 tl ye getirtmiş arkadaş. (philips servisi lg parçasını getirtmiş yardımcı olmak için)
    servis olayı sadece vestelde şahane. müşteri memnuniyeti için çabalıyorlar ama tv leri kötü :/
    Yine bu forum üzerinden bir arkadaş 7304 modelini aldı onun yorumunu merak ediyorum eğer olumlu referans verirse alacağım. Benim için önemli olan netten 4k film ve netflix performansı önceliğim. Yalnız android işlemcisi için ilerde sıkıntı yaratabilir diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    android telefonları baz alırsak yaratır gibi bence de :) nedense yıllar geçtikçe yavaşlıyor. bu durum tizen ve webos ta var mı bilmiyorum

altyazı konusunda bas bas bağırdım nu8000 ve bu konuda başkalarıysa çok önemsemedi ayrıca bu sorun sadece samsungta varmış gibi konuşuluyor tüm marka kenar aydınlatma tv lerde var fald olanlarda bile var..

dts alacak kişiyle alakalı bunun nesini konuşalım?

amblight muhteşem demişsiniz buda size göre bana göre çok gereksiz bişey dikkat dağıtıyor..

neyse daha uzatmaya gerek yok isteyen istediğini alsın buda bu konuya son mesajım iyilikten hep maraz doğuyor başka bişey olduğu yok..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.