Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (2224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97.550
Cevap
1.569
Favori
5.178.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22222223222422252226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

49LG SM8200 e bak hocam mükemmel bir TV.

Alıntıları Göster
    Hocam mrb lg 55sm8200 modeli nasıl? Almayı düşünüyorum ama aklım karıştı bazı arkadaşlar iyi değil diyor fakat tv imceleme sitelerinden birinde editör arkadaş bu tv ile ilgili bilinenin aksine 50 değil 100 hz dedi yapay zeka var dedi fakat forumda yapay zeka yok sarece akıllı kumanda özellikli diyorlar yani taban tabana zıt yorumlar mevcut
    Benim merak ettiğim 4k performansı Netflix ve görüntü netliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Hocam mrb lg 55sm8200 modeli nasıl? Almayı düşünüyorum ama aklım karıştı bazı arkadaşlar iyi değil diyor fakat tv imceleme sitelerinden birinde editör arkadaş bu tv ile ilgili bilinenin aksine 50 değil 100 hz dedi yapay zeka var dedi fakat forumda yapay zeka yok sarece akıllı kumanda özellikli diyorlar yani taban tabana zıt yorumlar mevcut
    Benim merak ettiğim 4k performansı Netflix ve görüntü netliği

Alıntıları Göster
    Ben birebir denedim. Yapay zeka yok. Akıllı kumandası var.. Ama harika bir TV.. Renkleri olsun canlılığı olsun ben çok beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. Mutfakta izlemek için- mesafe maksimum 3m-, smart özellikli, full hd ( 4k icin erken sanırim) çok pahalı olmayan bir tv tavsiyesi rica etsem

• quote:

Ben birebir denedim. Yapay zeka yok. Akıllı kumandası var.. Ama harika bir TV.. Renkleri olsun canlılığı olsun ben çok beğendim.

Alıntıları Göster
    4k Performansı deneyebildiniz mi peki takılmadan 4k film açabiliyor mu? heartz konusunda ne diyorsunuz ben 50 hz diye biliyordum fakat 100 hz diyor arkadaş
    Bide sormak istediğim 5000₺ bütçem var tavsiye ettiğiniz bir tv var mı

• Ru7400 lerde sadece akıllı kumanda çıkıyor. Normal kumanda kullanmanın ekstra bir avantajı var mı?

Var al diyorsanız ne alacağım , milyon çeşit samsung kumanda var.
  • internet üzerinden samsung 55ru7400 tv aldım. gitti gidiyor üzerinden daha doğrusu.

para iadesi kampanyasına katıldım bana olumsuz dönüş yaptılar.

nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu parayı almak için?
  • investing kullanıcısına yanıt
    Gitti gidiyor ve n11 den alınan TVlerde para iadesi geçerli değildir. Amazon, hepsi burada, vatan, Teknosa, mediamarkt ve Samsung mağazalarında geçerlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmannnnn

Gitti gidiyor ve n11 den alınan TVlerde para iadesi geçerli değildir. Amazon, hepsi burada, vatan, Teknosa, mediamarkt ve Samsung mağazalarında geçerlidir
    Bu bilgiyi nereden teyit ettiniz? Ben çağrı merkezinden bilgi aldım ve geçerli olduğu söylendi.
  • investing kullanıcısına yanıt
    Hem çağrı merkezi ile görüştüm, hem de Twitter adreslerinden yazdım. Yoksa neden olumsuz sonuçlansın?

• quote:

Hem çağrı merkezi ile görüştüm, hem de Twitter adreslerinden yazdım. Yoksa neden olumsuz sonuçlansın?
    bana kampanya kodu olmadığı için olumsuz sonuçlandığını söylediler. Zaten tvyi satanda samsung mağazası. Viaportta vs mağazası var samsung adı altında...

yani mağazaya gidip almadım onun yerine gittigidiyordan aldım ne farkı var ki? kampanya koşulunun hiçbir yerinde amazon, hepsiburada vatan teknosa diye bir koşul koyulmamış, bahsedilmemiş.

Varsa buraya koyar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: citykhan

Selam tv alma arafesindeyim şu 3 modelde hangisini önerirsiniz.
    Ağırlıklı olarak iptv, netflix,youtube, özelliklerini sıklıkla kullanıcam. SOny android tv aklımı çeliyor ama ustalarında görüşünü merak ediyorum.https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/163034-165108-167855/samsung-55ru7400_lg-55um7450_sony-kd-55xg7096/
    Va panel ve Direct LED nedeniyle bende sony 55xg7096 derim.
    4K X-Reality PRO netlik geliştirici
    Live Colour Teknolojisi
    TRILUMINOS Ekran

Sony
    Sony XG70 | LED | 4K Ultra HD | Yüksek Dinamik Aralık (HDR) | Smart TV
    https://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/xg7002-series

• quote:

Orijinalden alıntı: investing

bana kampanya kodu olmadığı için olumsuz sonuçlandığını söylediler. Zaten tvyi satanda samsung mağazası. Viaportta vs mağazası var samsung adı altında...

yani mağazaya gidip almadım onun yerine gittigidiyordan aldım ne farkı var ki? kampanya koşulunun hiçbir yerinde amazon, hepsiburada vatan teknosa diye bir koşul koyulmamış, bahsedilmemiş.

Varsa buraya koyar mısınız?

Alıntıları Göster
    Samsung web sitesi kampanya sayfasında Amazon ve hepsi burada hariç diğer yerlerin isimleri mevcuttur. Hepsi burada sitesinde mevcuttur. Kampanya kodu internetten alınan siparişlerin hiç birisinde faturada yer almıyor. Benim faturada da yoktu, ben Vatan dan aldım, henüz olumsuz bir dönüş olmadı, sadece başvuru formunda formunda eksik bilgi olduğu söylendi... Tamamlayıp yeniden gönderdim. Bakalım bekliyorum bende.

Aslında haklısınız, Samsung bir kampanya yapıyor ama dediğiniz gibi net detaylı bilgi yok, bence hakkınızı sonuna kadar arayın. Sosyal medya adreslerinden...vs. yazın

• quote:

Samsung web sitesi kampanya sayfasında Amazon ve hepsi burada hariç diğer yerlerin isimleri mevcuttur. Hepsi burada sitesinde mevcuttur. Kampanya kodu internetten alınan siparişlerin hiç birisinde faturada yer almıyor. Benim faturada da yoktu, ben Vatan dan aldım, henüz olumsuz bir dönüş olmadı, sadece başvuru formunda formunda eksik bilgi olduğu söylendi... Tamamlayıp yeniden gönderdim. Bakalım bekliyorum bende.

Aslında haklısınız, Samsung bir kampanya yapıyor ama dediğiniz gibi net detaylı bilgi yok, bence hakkınızı sonuna kadar arayın. Sosyal medya adreslerinden...vs. yazın

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Ben iki kere başvuruda bulunduğum için birisini bu nedenle reddettiler ( Kampanya kodu eksikliği sebebi ile)

İkinci başvurum duruyor. Direkt şikayetvar sayfasına şikayette bulundum, kendi çağrı merkezlerinde şikayet kaydı oluşturdum.

Koskoca firma 300 TL için böyle ayak yapıyorsa kimse kusura bakmasın bende onları rahat bırakmam.

• Merhaba arkadaşlar,

Alttaki 4 cihaz arasında kaldım, Polonya'da yaşıyorum ve peşin fiyatına 50 taksite kadar yapıyorlar. Genelde netflix - film vb. amaçlarla kullanacağım. Hangisini tavsiye edersiniz? (Model isimlerindeki numaralar farklılık gösteriyor ona takılmayın).

SAMSUNG 55NU8000 - 3000 PLN (4420 TL) -
    SAMSUNG 65NU8000 - 4000 PLN (5900 TL) -
    SAMSUNG 55QE70RAT - 5600 PLN (7810 TL) -
    SONY 55XF9005 - 4700 PLN (6925 TL) -|telewizory-led-lcd-plazmowe||Telewizory|product

Gönül 55qe70r'den yana ama o kadar para verilir mi yoksa abartmadan diğer modellerden biri yeterli olur mu ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiachidur -- 26 Ağustos 2019; 17:21:34 >

• Samsung ya da LG TVlere PopcornTime,StreamIo, Kodi gibi uygulamalar kurabiliyor muyuz? Daha önce denemişliğiniz ya da bilginiz var mı? Bu gibi yazılımlar kullanmak istiyorsak tek çözüm Android işletim sistemli bir TV almak mıdır?
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Bunlar real değil ne yani bu son tabloya göre 3 metreden fullhd için 70 inç tv gerekli-4k görüntü içinde 80 inç falan herhalde hiç gerçekçi değil bu tablolar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Philips 55pus7304 tam bir uçak..

• arkadaşlar 2020 nisan ayında düğünüm var. yeni ev için TV almak istiyorum. 140 ekran boyutunda ortalama 5000.00 6000.00 TL civarı bir televizyon arıyorum. televizyondan oyun oynamam, televizyondan internete fazla girmem. benim için önemli olan görüntü kalitesi ve hızı. tv geçiş hızları falan seri olsun isterim. amacım televizyonda Maç izlemek, tv izlemek, film izlemek, belgesel izlemek,vs... ortalama bir kullanıcıyım. 140 ekran hangi marka model televizyon önerirsiniz?
  • Philips 55pus7304 şuan vatan da 4800 TL yine.. Geçtim ben siparişi.. Offff beeee..

• quote:

Philips 55pus7304 şuan vatan da 4800 TL yine.. Geçtim ben siparişi.. Offff beeee..
    Hocam çok şikayet var Philips ile ilgili, ne diyorsunuz bu duruma bende alacağım kötü yorumlar düşündürüyor

• 
Sayfa: önceki 22222223222422252226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.