Şimdi Ara

Tv'li Oto Teyp Önerisi [Double-Din]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Kendi Aracıma Bir Oto Teyp Alıcam Fakat Benim İstediğim Türlere Double Din Diyorlar Galiba.Nedir Bi Double-Din.Benim İstediğim Özellikler Tv,Navigasyon,Mp3... Bir Teyp Ama 7"lik ekranın içinden çıkan modelleri var bi öenrisi olan varsa söyleyebilirmi max fiyat 1500 arıyorum.

15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 250 GB SAMSUNG 840 EVO SDD | 8 GB 1600 MHz DDR3L RAM
  • İZMİRDEYSEN GEL INDASH VAR DENEYELIM BAK GÖR 8 AYDIR KULLANIYORUM SIKINTI YOK GEL BAK HOSUNA GIDERSE SATARIM YADA BASKA YERDEN SIFIRINI ALIRSIN

Orijinalden alıntı: kmlglr1903

Beyler Kendi Aracıma Bir Oto Teyp Alıcam Fakat Benim İstediğim Türlere Double Din Diyorlar Galiba.Nedir Bi Double-Din.Benim İstediğim Özellikler Tv,Navigasyon,Mp3... Bir Teyp Ama 7"lik ekranın içinden çıkan modelleri var bi öenrisi olan varsa söyleyebilirmi max fiyat 1500 arıyorum.

pioneer bak içinden ekran çıkan modelleri diyorsan :) arkadaşım da 1 tane farklı bi marka var arada çalışmıyor falan başın ağrımasın pioneer al rahatına bak derim google yazınca çıkar

.:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.
    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard

ana ünite : Pioneer x9550BT + 4 adet pioneer oval peak/rms 400/60 + Pioneer TS w307D2 Peak/rms 1200/400 + Jameson usa 6004 steryo amfi + soundmagus dk1200 mono bass amfisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Beyler Kendi Aracıma Bir Oto Teyp Alıcam Fakat Benim İstediğim Türlere Double Din Diyorlar Galiba.Nedir Bi Double-Din.Benim İstediğim Özellikler Tv,Navigasyon,Mp3... Bir Teyp Ama 7"lik ekranın içinden çıkan modelleri var bi öenrisi olan varsa söyleyebilirmi max fiyat 1500 arıyorum.

pioneer bak içinden ekran çıkan modelleri diyorsan :) arkadaşım da 1 tane farklı bi marka var arada çalışmıyor falan başın ağrımasın pioneer al rahatına bak derim google yazınca çıkar

baktım pioneer e avh modelleri var 6300bt falan güzel beğendim ama onlardada tv yok sanırım.acaba tv bağlayabiliyormuyuz onlara bi bilgin varmı?

15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 250 GB SAMSUNG 840 EVO SDD | 8 GB 1600 MHz DDR3L RAM

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

baktım pioneer e avh modelleri var 6300bt falan güzel beğendim ama onlardada tv yok sanırım.acaba tv bağlayabiliyormuyuz onlara bi bilgin varmı?

satan kişilere sorarsan sana hem tavsiyede hemde gerekliği bilgiyi vericeklerdir

.:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.
    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard

ana ünite : Pioneer x9550BT + 4 adet pioneer oval peak/rms 400/60 + Pioneer TS w307D2 Peak/rms 1200/400 + Jameson usa 6004 steryo amfi + soundmagus dk1200 mono bass amfisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 tlye kadar oto teyp önerisi
    3 yıl önce açıldı
    pioneer hoparlör ve for x teyp
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.