Şimdi Ara

TV'den Laptopa Aux kablosu ile ses aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TV'den Laptopa Aux kablosu ile ses aktarımı olur mu ? Aux kablom var. Kablonun bir ucunu TV'nin kulaklık yerine takıp,diğer ucunu da Laptopun kulaklık yerine takarsam TV'nin sesini Laptopdan dinleyebilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aragornbjk

TV'den Laptopa Aux kablosu ile ses aktarımı olur mu ? Aux kablom var. Kablonun bir ucunu TV'nin kulaklık yerine takıp,diğer ucunu da Laptopun kulaklık yerine takarsam TV'nin sesini Laptopdan dinleyebilir miyim ?

tv den gelen kablonun ucunu microfon girişine takıp, ses yöneticisinden de mic girişi sesli hale getirerek belki amacınıza ulaşırsınız. (laptopuna göre farklılık arzedebilir)
  • bu bağlantıyı ne için istiyorsunuz tv üzerindeki aux harici cihaz mesela video kamera nın ses artarımı için kullanılır tv nin sesini laptoptan alma amacınız nedir tabi laptop ses sistemi harman kardon yada bose ise durum farklı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

quote:

Orijinalden alıntı: aragornbjk

TV'den Laptopa Aux kablosu ile ses aktarımı olur mu ? Aux kablom var. Kablonun bir ucunu TV'nin kulaklık yerine takıp,diğer ucunu da Laptopun kulaklık yerine takarsam TV'nin sesini Laptopdan dinleyebilir miyim ?

tv den gelen kablonun ucunu microfon girişine takıp, ses yöneticisinden de mic girişi sesli hale getirerek belki amacınıza ulaşırsınız. (laptopuna göre farklılık arzedebilir)

mikrofon girişine taktım. Ben vista kullanıyorum. denetimlerden sesi açtım. kayıt sekmesinde mikrofonlar var. kablonun göstergesinde tv'nin sesini algılıyor. ses şiddetinde yükselip azalıyor.ancak onu nasıl hoparlörlere vericem,onu anlayamadım veya beceremedim.

• Kayıt sekmesinden değil çalma sekmesinden de mic in sesini açmalısınız.
    (win7 olmadığından şu an aktif işletim sistemin nasıl olacağını siz bulacaksınız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

bu bağlantıyı ne için istiyorsunuz tv üzerindeki aux harici cihaz mesela video kamera nın ses artarımı için kullanılır tv nin sesini laptoptan alma amacınız nedir tabi laptop ses sistemi harman kardon yada bose ise durum farklı olabilir

ps3 oynayacağım ancak sesi açamıyorum yeterince. aux kablom yeterince uzun. o kabloyu laptopa bağlayıp,laptopa da başka kulaklık takacağım.takacağım kulaklıkların kablo uzunluğu kısa olduğu için kullanamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.