Bildirim
TV'den Laptopa Aux kablosu ile ses aktarımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aragornbjk
TV'den Laptopa Aux kablosu ile ses aktarımı olur mu ? Aux kablom var. Kablonun bir ucunu TV'nin kulaklık yerine takıp,diğer ucunu da Laptopun kulaklık yerine takarsam TV'nin sesini Laptopdan dinleyebilir miyim ?
tv den gelen kablonun ucunu microfon girişine takıp, ses yöneticisinden de mic girişi sesli hale getirerek belki amacınıza ulaşırsınız. (laptopuna göre farklılık arzedebilir) -
bu bağlantıyı ne için istiyorsunuz tv üzerindeki aux harici cihaz mesela video kamera nın ses artarımı için kullanılır tv nin sesini laptoptan alma amacınız nedir tabi laptop ses sistemi harman kardon yada bose ise durum farklı olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: keleminabi
quote:
Orijinalden alıntı: aragornbjk
TV'den Laptopa Aux kablosu ile ses aktarımı olur mu ? Aux kablom var. Kablonun bir ucunu TV'nin kulaklık yerine takıp,diğer ucunu da Laptopun kulaklık yerine takarsam TV'nin sesini Laptopdan dinleyebilir miyim ?
tv den gelen kablonun ucunu microfon girişine takıp, ses yöneticisinden de mic girişi sesli hale getirerek belki amacınıza ulaşırsınız. (laptopuna göre farklılık arzedebilir)
mikrofon girişine taktım. Ben vista kullanıyorum. denetimlerden sesi açtım. kayıt sekmesinde mikrofonlar var. kablonun göstergesinde tv'nin sesini algılıyor. ses şiddetinde yükselip azalıyor.ancak onu nasıl hoparlörlere vericem,onu anlayamadım veya beceremedim.
-
Kayıt sekmesinden değil çalma sekmesinden de mic in sesini açmalısınız.
(win7 olmadığından şu an aktif işletim sistemin nasıl olacağını siz bulacaksınız) -
quote:
Orijinalden alıntı: -THIEF-
bu bağlantıyı ne için istiyorsunuz tv üzerindeki aux harici cihaz mesela video kamera nın ses artarımı için kullanılır tv nin sesini laptoptan alma amacınız nedir tabi laptop ses sistemi harman kardon yada bose ise durum farklı olabilir
ps3 oynayacağım ancak sesi açamıyorum yeterince. aux kablom yeterince uzun. o kabloyu laptopa bağlayıp,laptopa da başka kulaklık takacağım.takacağım kulaklıkların kablo uzunluğu kısa olduğu için kullanamıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X