Şimdi Ara

Tv'de ilk kez diye verilen filmin daha önceden verilmiş olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanal D'de Hazine Avcıları adlı film var, bu film önceden yine Kanal D'de verilmişti , nasıl olabiliyorda tekrar Tv'de ilk kez diyebiliyorlar hayret ediyorum valla

• Orumcek adam ıcınde aynı tutumu sergılemıslerdı. Kanal D de olur bunlar takmayın kafaya.
  • insanları kandırmasalar neyse ama göz göre göre yalan söylüyorlar
  • Doğan Doğan Doğan

. . .
  • Bir de fiLmin orjinal adını değiştiriyorLar ; uyuz oLuyorum
  • yıllar öncede bir film vermişlerdi ilk kez di sonra aynı filmin ismini değiştirmişler gene ilk kez diye vermişlerdi adı neydi unuttum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

yıllar öncede bir film vermişlerdi ilk kez di sonra aynı filmin ismini değiştirmişler gene ilk kez diye vermişlerdi adı neydi unuttum

bu daha berbat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanald de uyduruk filmler var zaten kırkyılda bir iyi film olur.
  • James Bond izliyorum bende ya bi yandanda Din kitabını okuyorum yarın yazılı varda .. Hiç çekilmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

James Bond izliyorum bende ya bi yandanda Din kitabını okuyorum yarın yazılı varda .. Hiç çekilmiyor

yanlış yapıyorsun ama sırayla yap önce sınavlarına çalış sonra filmini izle :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: syyıldız

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

James Bond izliyorum bende ya bi yandanda Din kitabını okuyorum yarın yazılı varda .. Hiç çekilmiyor

yanlış yapıyorsun ama sırayla yap önce sınavlarına çalış sonra filmini izle :)

Hocam çalıştım zaten öylesine bi okuyorum yapıcak daha iyi bir işim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vampire_Boy_42

Bir de fiLmin orjinal adını değiştiriyorLar ; uyuz oLuyorum

Film ====> İyiler Daima Kazanır
    Orjinel Adı > DUKE
  • heya pazar gecesi sözde tv de ilk kez yayınlanan hazine avcısından sonra ( tv8 20 kere verdi) cinayet gecesi olan filmin adınıda kaçık olarak değiştirdiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunama -- 24 Mart 2008; 11:35:16 >
  • Kaçık süper filmdi ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.