Bildirim
Tv'de ilk kez diye verilen filmin daha önceden verilmiş olması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Orumcek adam ıcınde aynı tutumu sergılemıslerdı. Kanal D de olur bunlar takmayın kafaya. -
insanları kandırmasalar neyse ama göz göre göre yalan söylüyorlar -
Doğan Doğan Doğan
. . . -
Bir de fiLmin orjinal adını değiştiriyorLar ; uyuz oLuyorum -
yıllar öncede bir film vermişlerdi ilk kez di sonra aynı filmin ismini değiştirmişler gene ilk kez diye vermişlerdi adı neydi unuttum -
quote:
Orjinalden alıntı: Private
yıllar öncede bir film vermişlerdi ilk kez di sonra aynı filmin ismini değiştirmişler gene ilk kez diye vermişlerdi adı neydi unuttum
bu daha berbat
-
kanald de uyduruk filmler var zaten kırkyılda bir iyi film olur. -
James Bond izliyorum bende ya bi yandanda Din kitabını okuyorum yarın yazılı varda .. Hiç çekilmiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
James Bond izliyorum bende ya bi yandanda Din kitabını okuyorum yarın yazılı varda .. Hiç çekilmiyor
yanlış yapıyorsun ama sırayla yap önce sınavlarına çalış sonra filmini izle :) -
quote:
Orjinalden alıntı: syyıldız
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
James Bond izliyorum bende ya bi yandanda Din kitabını okuyorum yarın yazılı varda .. Hiç çekilmiyor
yanlış yapıyorsun ama sırayla yap önce sınavlarına çalış sonra filmini izle :)
Hocam çalıştım zaten öylesine bi okuyorum yapıcak daha iyi bir işim yok -
quote:
Orjinalden alıntı: Vampire_Boy_42
Bir de fiLmin orjinal adını değiştiriyorLar ; uyuz oLuyorum
Film ====> İyiler Daima Kazanır
Orjinel Adı > DUKE -
heya pazar gecesi sözde tv de ilk kez yayınlanan hazine avcısından sonra ( tv8 20 kere verdi) cinayet gecesi olan filmin adınıda kaçık olarak değiştirdiler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunama -- 24 Mart 2008; 11:35:16 > -
Kaçık süper filmdi ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X