Bildirim
TV daki uzun çizgi [Arıza+Resimli]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tüm kanallarda ise sanırım arıza. banding denen olay. sizde yatay olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: ps3xbox360
tüm kanallarda ise sanırım arıza. banding denen olay. sizde yatay olmuş.
Hocam şuan TV komple gitti tüm kanallarda aynı ps3 te falanda aynıydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servise verin hocam en iyisi,sizin halledeceğiniz bir şey değil.. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: albani
quote:
Orijinalden alıntı: EzoBride
Arkadaşlar TV da bu çizgi çıkmaya başladı kanaldandır dedim ama her kanalda var PS3 bağlı TV a onda da aynı şey var TV modeli UED6000 3D Led TV smart
Arkadaşım benim nick e tıkla ve geriye doğru bir kaç gün önceki msg larımda bu konuyu anlatmıştım,aslında bir kaç senedir anlatırım
Senin panel Samsung olduğu için bu "çizgi" dediğiniz Modül hatası çıkma oranı yüksektir! teknik detaylarını yeniden yazmıyayım sen bul o msg ları
oradan anlarsın,ancak son yazdığında ....tüm kanallar gitti.... derken ne demek istiyorsun acaba?
DDB hatasında(sendeki durum) komple gitme olmaz! sadece vertical/horizontal çizhi hatları olur(bir veya bir kaç sıra veya band şeklinde daha geniş
pixel-dizilim hattı gibi)
Son olarak zaten panel Servislik olmuş ve görüntü hiç gelmiyorsa,o zaman paneli de "kullanma"!!!
Garantin devam ediyorsa ne ala,ya Panel değişir ya Modül değişir veya sorun B/D gibi katlar da ise o zaman tamir edilir panelin!
Servise ver,bir de heriflerin ne dediklerini bana anlat ki olayı daha iyi anlayalım ok+
Not;Şayet Garantin bitmiş ise ve Modül de gitmiş ise;o zaman da geçmiş olsun!
CAN++
Garantisi bitmedi dostum 3 ay bitmesinearadık bakalım gelicez dediler Vatandan almıştık zaten. Tüm kanallar gitti derken her kanalda aynı çizgi var demek istedim fakat şuan o ilk mesajımdaki siyah çizgi varya o bile daha iyi televizyon şuan komple gitti şey gibi düşün gözlük takmadan 3D izlediğini düşün herşey 2 şerli görünüyo artık çizgilerden sayamayacağın kadar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X