Şimdi Ara

Monitörde uzun bir çizgi çıktı yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle birazdan anlatacağım olay birkaç saat önce gerçekleşti ve çözümünü bulamadım. Monitörümün sağ kısmında bir uzun cizgi ortaya çıktı. Arkadaşlarımla rainbow six siege oynayacakken steamden oyunu açarken birden sağda bu belirdi ve gitmemekte ısrarlı. Bilgisayarı kapattım açtım monitörü açtım kapattım gine olmadı kablolarla oynadım taktım çıkartım herşeyi yaptım fakat olmadı. Ekran kartında bir arıza yok kabloyu pc'den çektim ve tekrar power tuşuna bastım fakat gine monitörde bu cizgi durmaktaydı. Bilgisayarın içinden ss çektiğimde o çizgi yok fakat monitörde fiziksel olarak tek ben görebiliyorum. Driverlarımı güncelledim falan gine işe yaramadı acaba oyundan kaynaklımı böyle bir sıkıntı oldu onu anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum. Monitörün garantiside yok malesef bu sorunla karşılaşıp çözenler lütfen yardımcı olursa sevinirim.

Monitörün markası : https://www.incehesap.com/philips-190vw9fb-19-lcd-monitor-fiyati-5828//

Monitörde uzun bir çizgi çıktı yardım edin

• Yüksek ihtimal çatlamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yani durduk yere neden çatlasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım o hattaki pixeller ölmüş ve bu yüzden tepki vermiyor

tek renk yanıyor

bildiğim kadarıyla geri gelmez bi problem bu öyle kullanacaksın yada değiştireceksin monitörü

• Malesef çözümü olmayan bir sorun diye biliyorum, ölü pixel vb.

• O bölgeye görüntü sağlayan filmde (kablo) bir sorun çıkmış. Maalesef çözemezsiniz, o şekilde kullanabilirsiniz.

• robotica R kullanıcısına yanıt

reis şimdi bende birkere daha olmuştu aynı oyunda aynı hata kendi kendine gitmişti bir aralar gine gitme şansı yokmu bunun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytacbabas

reis şimdi bende birkere daha olmuştu aynı oyunda aynı hata kendi kendine gitmişti bir aralar gine gitme şansı yokmu bunun

Öyle kullanmaya devam edin giderse ne ala. Ama sorun dediğim gibi çıkacak büyük ihtimalle. Kuzenin monitörde de aynı sorun vardı oradan biliyorum

• çatlama yok laptoplarda bunu 2 nedenle yapar ya panele giden bordlarda dıkıntı vardır yada bilgisyardan monitöre giden data kablosunda cizginin çıktı yere hafif baskı uygulayınca bazen düzelir ama geçici olarak eğer bu şekilde düzeliyorsa paneli değiştirmen çözüm olacaktır yok düzelmiyorsa kablodada bir sıkıntı olabilir kabloda çatlama yada kısmi kopma

• Bu sorunu veren monitörler ne yazıkki düzelmiyor hocam. Bu şekilde kullanmaya devam edin veya yeni bir monitör alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.