Şimdi Ara

Tuzla Nasıl Bir Yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
13.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Aydınlı Mahallesinden ev almak istiyoruz.Orada oturan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba ? Bisiklet yolu var mı ? Kekolar doluşmuş mu ? Siteden ev alacağız reklam olmasın ama adı Şelale Park .Sizce nasıl yerdir ?

Tuzla Aydınlı Mahallesi Nasıl Bir Yer?

İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Tuzla ilçesinin Aydınlı Mahallesi, sakin ve huzurlu bir yerleşim bölgesidir. Mahalle, günlük yaşam için ihtiyaç duyulan tüm olanaklara sahiptir.

Aydınlı Mahallesi'nde çok sayıda market, bakkal ve manav bulunmaktadır. Ayrıca mahallenin merkezinde bir alışveriş merkezi yer almaktadır. Bu alışveriş merkezinde çeşitli mağazalar, restoranlar ve sosyal alanlar mevcuttur.

Mahallede sağlık kuruluşları da bulunmaktadır. Aydınlı'da bir devlet hastanesi ve birkaç özel sağlık merkezi hizmet vermektedir. Eğitim kurumları açısından da mahalle zengindir. Birçok ilkokul, ortaokul ve lise Aydınlı Mahallesi'nde yer almaktadır.

Ulaşım açısından Aydınlı Mahallesi, İstanbul'un diğer bölgelerine kolayca bağlanmaktadır. Mahallede Marmaray ve İETT otobüs hatları hizmet vermektedir. Ayrıca mahallede minibüs hatları da bulunmaktadır.

Aydınlı Mahallesi, yeşil alanları ve parklarıyla da dikkat çekmektedir. Mahallede sakinlerin dinlenebileceği ve vakit geçirebileceği birçok park bulunmaktadır. Ayrıca sahil şeridi boyunca uzanan yürüyüş ve bisiklet yolları da mevcuttur.

Genel olarak, Tuzla Aydınlı Mahallesi, sakin ve huzurlu bir yaşam arayanlar için ideal bir yerleşim bölgesidir. Mahalle, günlük yaşam için ihtiyaç duyulan tüm olanaklara sahiptir ve İstanbul'un?? bölgelerine kolayca bağlanmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tuzlanmış bir yer

http://forum.donanimhaber.com/m_80889602/f_//tm.htm

Orijinalden alıntı: dexlab

Tuzlanmış bir yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _bluescream_

aboo aydınlı uzak yau. tuzlada tüm kekolar var sen merak etme. al burada daha çok yorum var

http://forum.donanimhaber.com/m_80889602/f_//tm.htm

Teşekkürler ama ne kadar uzak ? Ben isterim site içi olsun biraz lüx olsun .Sahile yakın olsun vs.Bütçe 165000 .

• Tuzla sessiz sakin elit bir yer gerçi mekrzden uzak dayımlar kurt köyde nezih bir yer

People are born free
    life chained forever NBC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Tuzla sessiz sakin elit bir yer gerçi mekrzden uzak dayımlar kurt köyde nezih bir yer

Teşekkürler.

Tuzla sessiz sakin elit bir yer gerçi mekrzden uzak dayımlar kurt köyde nezih bir yer

Hangi tuzla elit? Ben yanlış tuzladamı yaşıyorum

Orijinalden alıntı: dexlab

Tuzlanmış bir yer

/>

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Hocam ben aydınlıda oturuyorum ne bisiklet yolu var ne başka bişey. Hatta emin ol bisikletle gezsen napıyo la bu derler emin ol buna. sitenin ortamı nasıldır bilemem ama bence başka imkanın varsa kesinlikle gelme ben bile kaçmak için askerliğimi bekliyorum

Orijinalden alıntı: R-JeFF

quote:

bunlar busna herkesteki tuzladan bahsediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf8190

Hocam ben aydınlıda oturuyorum ne bisiklet yolu var ne başka bişey. Hatta emin ol bisikletle gezsen napıyo la bu derler emin ol buna. sitenin ortamı nasıldır bilemem ama bence başka imkanın varsa kesinlikle gelme ben bile kaçmak için askerliğimi bekliyorum

Peki hangi taraflar daha nezih sessiz sakin yerlerdir ? 165000 Lirayı boşuna açmadık .
  • aydınlıdan ve şifadan ev almayın hayatınızın hatası olur ben tuzla istasyonda oturuyorum bizim yakınlardan alın apaçi filan pek yok sahile yürüme mesafesi 20 dk sahilde bisiklet yolu var ama hava karardıktan sonra bisiklet yolundan yürüyorlar çok sôvüyorum...

quote:

quote:

Elitlik kara çarşaf ve abart egsozlu şahinmi oldu yoksa biz görmeyeli Bisikletle çık bakalım burda çöp kamyonunun altında kalma oranına 1.2 hafriyat kamyonuna 1.3 veriyorum

• quote:

quote:

Kişiden kişiye değişir dost bu durum

People are born free
    life chained forever NBC
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

aydınlıdan ve şifadan ev almayın hayatınızın hatası olur ben tuzla istasyonda oturuyorum bizim yakınlardan alın apaçi filan pek yok sahile yürüme mesafesi 20 dk sahilde bisiklet yolu var ama hava karardıktan sonra bisiklet yolundan yürüyorlar çok sôvüyorum...

+1. Aydınlidayim sosyal kültürel spor olarak hiçbirşey yok. Ya tuzla merkeze ineceksin ya da pendik. Aydınlınin neresi olduğu da önemli tabi tokı tarafıysa bi nevi daha iyi sessiz düzenli bi yer

quote:

quote:

quote:

Elitlik kara çarşaf ve abart egsozlu şahinmi oldu yoksa biz görmeyeli Bisikletle çık bakalım burda çöp kamyonunun altında kalma oranına 1.2 hafriyat kamyonuna 1.3 veriyorum

tuzla türkiyede bisikletle binilecek son yerdir bence. sahil kesimi hariç oldugu gibi sanayi şehri

• quote:

Orijinalden alıntı: Moofy

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf8190

Hocam ben aydınlıda oturuyorum ne bisiklet yolu var ne başka bişey. Hatta emin ol bisikletle gezsen napıyo la bu derler emin ol buna. sitenin ortamı nasıldır bilemem ama bence başka imkanın varsa kesinlikle gelme ben bile kaçmak için askerliğimi bekliyorum

Peki hangi taraflar daha nezih sessiz sakin yerlerdir ? 165000 Lirayı boşuna açmadık .

Arkadaşın dediği gibi istasyon mahallesi olabilir oralarda sitede var ordan bulursunuz. Yayla mahallesi de olabilir yeni yapılan mütahitlerin yaptıklarından. Ama şifa ve aydınlıdan uzak durun terör sempatizanlarıyla dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

aydınlıdan ve şifadan ev almayın hayatınızın hatası olur ben tuzla istasyonda oturuyorum bizim yakınlardan alın apaçi filan pek yok sahile yürüme mesafesi 20 dk sahilde bisiklet yolu var ama hava karardıktan sonra bisiklet yolundan yürüyorlar çok sôvüyorum...

Peki İstansyonda bildiğiniz sosyal donatılara sahip,iyi bir site biliyor musunuz ? Bütçe 165 bin lira.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.