Şimdi Ara

Tüyaptan Ders Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu yıl istanbul kitap fuarına gidiyorum ve orada ders kitaplarının çok ucuz olduğunu 1-2Tlye soru bankaları olduğunu duydum, bunun aslı astarı var mıdır, siz geçen yıl gidip kitap alışveriş yaptıysanız, bu yıl için tavsiyeleriniz nelerdir, fiyat indirimi nasıldır kısaca bahsedebilir misiniz?ayrıca bu başlıktan tüyap itibariyle aldığımız ders kitaplarını ve fiyatlarını da paylaşabiliriz :)
    ben tüyaptan birkaç kitap ve birçok yapraktest-sorubankası almayı planlıyorum, ya siz?

• genelde eski kitapları o kadar ucuza satarla yeni basılmış kitapları %50 indirimle satarlar fem en azından öyle satıyordu.Üstünde hala öss yazan kitabı 1-2 tl ye alsan ne olur ki...
  • şehir efsanesi geçen sene son gün gitmeme rağmen 1 tlye çöp bile bulamadım. max %50 indirim bulursun ki o bile zor.
  • ya :/ ben ne hayaller kurmuştum oysaki hepsi suya... neyse %50yle yetinmeyen hiç bulamazmış diyor ve şansımı 14 kasımda deniyorum.

aslında öss kitapalrı gayet yardımcı oluo, gerek konu anlatım gerek soru bankası ihtiyacımı karşılayan öss kitabı bulursam alırım :)
  • Nt daha ucuz:D
  • Normal sahaftan indirimli fiyatıyla kaça alıyosan oraya da öyle koyarlar. Zaten adamlar yeni basım, hatasız kitabı niye oraya koyup 1-2 liradan satsın ki kendi kendilerini mi baltalayacaklar.
  • 1-2 TL ye hiç bir şey bulamadım piyasanın belki biraz altında satılıyor bazı kitaplar o kadar başka bir numarasını göremedim fuarın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik meb kitapları
    6 ay önce açıldı
    Lys sayısal kitap önerileri ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl önce izmir kitap fuarına gitmiştik.
    çözüm ya da zirveydi hatırlamıyorum tam.
    bedava soru bankası veriyordu her dersten.
    biz çıkartma yapınca en az bir ürün alma şartı getirdiler :)

kitap fuarları genel anlamda ucuz olur, birey fem falan %50 ile satıyordu gittiğimiz dönemde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.