Bildirim
TüY dökücü krem nasıl kullanılır

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Önce sürüyorsun içinden çıkan zımbırtının geniş yeriyle. (Elimle sürdüğümde aynı verimi alamadım) sonra 5-6 dakika bekleyip aynı zımbırtının kenarlarıyla kazı kazan kazır gibi bir yerden 3-4 kere geçerek alıyorsun. -
Bende komple vücut kullanıcam panpa kafa hariç ama ne halttır çözemediöm hamam tozu al aktardan onu sürünüyosun sabun gibi 5dk bekliyon bi durulanıyon bi b.k kalmıyo valla öneririm -
Az önce elimle sürdüm kazımaya çalıştım 5 dk sonra olmadı bide spatulayla sürdüm böyle deniyim -
futbolcu değilim ama bacaklar fena kıllı. böyle tüyleri tamamen dökmeyipte azaltan bir çözüm var mı aceba? -
Bu tür yöntemler kökünden almaz ve 1-2 gün sonra daha sert çıkmasına neden olur. Özellikle aldığınız yerler kasık, koltuk altı gibi bölgelerdeyse sürtünmeye mağruz kalmanıza ve inanılmaz bir tahrişin oluşmasına neden olur. Eğer illa alıcam diyorsanız sir ağda ile alın 20 gün rahat edersiniz. -
Onuda denedimde yapıştırdım çektim kıllar hem çıkmadı hemde yapışkan olarak kaldı ette.Harfi harfiyen yaptım.Ya fazla çıksın artık elimiz mahkum lazer mazer deneriz bişeylerde şimdilik böyle elimiz mahkum -
vur jilete gitsin -
quote:
Orijinalden alıntı: S.Marcos
Panpalar bacaklarıma yapacamda nasıl olacak bu iş yardım
edit:yanlış anlamayın futbolcuyum
kremi kullandıktan 10 dakika sonra kazıyacan kılları hiç bi acıma olmayacak ve sonra pürüzsüz bi cildin olcak
edit: denendi -
11.250 görüntülenme 8 yorum bi gariplik var sanki
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hm Ok
11.250 görüntülenme 8 yorumbi gariplik var sanki
Ben de belki ileride vücuda yaparım. Kaslar icin yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X