Şimdi Ara

TÜVTÜRK KM DÜŞÜRME CEZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracın km saati bozuk kaçla gittiğimizi göremiyoruz ve
    Bu yüzden sayaçta saymıyo 180 bin de takılı kaldı ilerlemiyo.
    Ben bu gösterge panelini söktürdüm sanayi de kaç usta gezdim yok tamiri mümkün değil. Servise götürdüm yenisi yok getirmiyolarmış eski araçlara.

Edit: çıkma gösterge paneli bulabileceğim dükkan,online mağaza önerilerine açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 21 Temmuz 2018; 17:52:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 70 model şahin olsaydı bulurdun.muayeneden geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 20 Temmuz 2018; 18:11:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

70 model şahin olsaydı bulurdun.muayeneden geçemez.
    Kmle oynamanın cezası var diyolar doğru mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Kmle oynamanın cezası var diyolar doğru mu ?

Alıntıları Göster
    Yani sattıpın kişi illaki fark eder ve ceza alırsın .180 bin km de kazalı sümbül bulacan da çıkma paneli alacan da zooorrr işin zoor.İyi bir usta bulamadın mı büyük şehirleri dene.İstanbul ankara yıksammm vize alamannn

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Yani sattıpın kişi illaki fark eder ve ceza alırsın .180 bin km de kazalı sümbül bulacan da çıkma paneli alacan da zooorrr işin zoor.İyi bir usta bulamadın mı büyük şehirleri dene.İstanbul ankara yıksammm vize alamannn

Alıntıları Göster
    Hocam iyi uatalar buldum ama kim baktıysa yok

Tamir edilemiyo

İlla değişmesi lazım

• Çıkma olarak alıyorsun şuan ki arabanın km sine getirip ayarlattırıyorsun çok basit neyini dert ettin bu kadar dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Çıkma olarak alıyorsun şuan ki arabanın km sine getirip ayarlattırıyorsun çok basit neyini dert ettin bu kadar dostum :)
    Aynen ama cümle kurduğun gibi kolay olmuyo malesef 3 şehir gezdim yok bulamadım

Bulunca da bu kmyi ayarlatması ayrı mesele

Kaç tlye patlıcak bana yazarım ilerleyen günlerde.

İnşallah tüvtürkten geçirirlerde uğraşmayız. Memleketi kurtarcak sanki tüvtürk herseyi kusursuz yapıcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüvtürk araç muayene 2 tur !!!
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı olayı ben yaşadım.

Motorun içinde km ölçen bir şey var. Km ilerlemesi ve hız ayarını yapıyor, o bozulmuştur. Böyle kalem büyüklüğünde 20 30 liralık bir şey. Elektrikçiler biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Sıfırını buldum renault mais n11de 450 TL hocam 100 TL de takma parası alır bizim yamyam sanayici 550 TL şuan sıfırının masrafı ama çok para be. Daha az fiyatla kapatmak istiyorum işi

• quote:

Orijinalden alıntı: uncle jun

Aynı olayı ben yaşadım.

Motorun içinde km ölçen bir şey var. Km ilerlemesi ve hız ayarını yapıyor, o bozulmuştur. Böyle kalem büyüklüğünde 20 30 liralık bir şey. Elektrikçiler biliyor.
    Dediğiniz parçayı kontrol ettirdim hocam direk ondan şüphelendiler zten ama ne yazıkki o değil

• Girmeyin muayneye çokmu önemli bir arkadaşım 3 senedir muaynesiz kullanıyor kaza durumunda önemli değil nasıl olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Girmeyin muayneye çokmu önemli bir arkadaşım 3 senedir muaynesiz kullanıyor kaza durumunda önemli değil nasıl olsa
    Aynen öyle kullanan bi arkadsm var ama şehir dışına çıkıyorum trafik polisi durdursa baksa arabayı bağlarlar :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Girmeyin muayneye çokmu önemli bir arkadaşım 3 senedir muaynesiz kullanıyor kaza durumunda önemli değil nasıl olsa
    Kucuk sehirde yasiyorsan bir.ihtimal gezersin.O aracla istanbula gelsin bakalim maksimum 1 haftaya baglarlar

• Ankara'da Yıldız oto sanayi sitesinde çıkmacılardan 200 - 250 TL'ye alırsın gider oto elektroniği işi yapan yerlerde son girdiğin muayene kilometresinin üzerine kullanımına göre tahmini bir rakam yazdırır aracına taktırırsın. Sadece takmasına kim 100 TL istemişse çok istemiş. Yapacağı bir soket takıp iki vida sıkmaktan ibaret. Ancak kilometreyi olması gereken rakama ayarlayıp takmaya istedilerse 100 TL normal. Kilometre göstergesi çalışmayan araç muayeneden geçemez. Fren testi yaparken araç silindirlerin üzerinde dönmeye başladığında kilometre göstergesinin çalışmadığını kesin olarak anlarlar.

Ben olsam 450 TL'ye sıfırını alır takarım, çıkma olarak alacağın altı ay sonra elinde kalsa gider tekrar almak zorunda kalırsın. Yada sıkıntı kilometre göstergesinden başka bir yerdeyse ister sıfır al ister çıkma al elektronik malzemenin iadesi yoktur.

Eğer Ankara'ya yakın bir yerledeyseniz gidin çıkmacı aracınızda denesin öyle alın, hem bozuk çıkma ihtimalinden hemde taktırma parası vermekten kurtulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbulur -- 21 Temmuz 2018; 10:23:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Sıfırını buldum renault mais n11de 450 TL hocam 100 TL de takma parası alır bizim yamyam sanayici 550 TL şuan sıfırının masrafı ama çok para be. Daha az fiyatla kapatmak istiyorum işi

Alıntıları Göster
    Symbol'ün çıkma göstergesini bulmak kolaydır ama tanıyan hiçkimse çıkmacılara selam vermek istemez (Genelleme yapıyorum). Eğer Fransa ya da Avrupa'nın başka herhangi bir yerinde tanıdığınız varsa, göstergeyi söküp, arkasındaki kod ile ebay gibi sitelerden arama yapıp, aynısını çok komik paralara bulup, tanıdığınız aracılığı ile Türkiye'ye getirebilirsiniz.
    Gösterge panelini söküp takmak için 5 dakika gerekir. Açın Youtube'daki videolara ve bakın. Düşündüğünüzden çok daha basit bir iştir.
    Kilometre ayarını yaptırabilir ya da muayene sırasında göstergenin değiştiğini ve asıl kilometreyi söyleyerek kayıt yaptırabilirsiniz.

Marka farkıyla, yaşadığınız durumun aynısını geçen sene yaşadım ve yukarıda söylediğim herşey benim başımdan geçti.

Düzeltme: "dakika" yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbie -- 21 Temmuz 2018; 18:29:54 >

• Türkiye de cikmacilar da galericiler kadar kansız hale gelmişler arabamın kilit mekanizması bozuldu cikmacilar 250 lira istedi 200e vermedi İngiltere'den kendisi kadar kargo parası vermeme rağmen 90 liraya getirttim orijinal çıkma parçayı taktım çok güzel çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

Türkiye de cikmacilar da galericiler kadar kansız hale gelmişler arabamın kilit mekanizması bozuldu cikmacilar 250 lira istedi 200e vermedi İngiltere'den kendisi kadar kargo parası vermeme rağmen 90 liraya getirttim orijinal çıkma parçayı taktım çok güzel çalışıyor.
    aynen sana yemin ediyorum sahibindende adamlara yazıyorum çıkma parçaya 700 TL 800 TL isteyen adam var. renault mais orjinalini 450 TL'ye buldum. Serbest piyasa 1000 TL fiyat çekse kim ne diycek kafasına göre herkes kendi fiyatını belirliyo. Alıcı olarak çok dikkatli olmamız lazım bir kaç yere sormadan, araştırmadan arabaya hiç bişey yapılmaz. Herkes öpmeye bakıyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.