Şimdi Ara

Tüvtürk araç muayene 2 tur !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, 308 marka aracımı muayene götürdüm, teknik eleman inceledi 15 dakika sürdü sonra geçti dedi, tam evrakları verecekken sistem uyarı verdi dedi tekrar bakılacak hemen dedi bu sefer istasyon Amiri baktı 30 dakika inceledi bu sefer arabanın tablet kısmı fransızca olmuş nedense, niye böyle 2 tur inceleme yaptınız dediğimde , arada bazen oluyor dediler, benden önceki kişi tek seferde geçti, bir şeyler dönüyor ama anlamadım açıkçası. Bilgi olan arkadaşlar yazabilirler mi ? teşekkürler.

• Merhaba. Ben de aynısını yaşadım. Belli bir sayıdan sonra sistem bazı araçları amir eşliğinde kontrol edilmesi için uyarı veriyor. Bu aslında arabayı değil arabayı inceleyen görevliyi incelemek. Rastgele herhangi bir arabada uyarı verip görevli işini düzgün yapıyor mu diye kontrol ettiği aracın notlarını amire veriyor ve amir eşliğinde tekrar kontrol ediyorlar. Arabayı düzgün kontrol etmiş mi bakılması gereken noktalara bakmış mı es geçtiği yerler olmuş mu diye arabaya bakan görevli amirine açıklama yaparak yaptığı işi tekrar tanıtıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aizanoi kullanıcısına yanıt

Anladım demek banada böyle oldu. Teşekkürler.

• Merhaba,random check e denk gelmişsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.