Şimdi Ara

TUTTURMUŞSUNUZ BİR KUYT, KUYT DİYE DİYE !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hâla Kuyt'a laf atan var ya yazıklar olsun size. Adamın çabasını, bir oraya bir buraya gidişlerini, topu çalışını, sırtı dönükken verdiği toplarla oyunu açması... Nasıl izliyorsunuz ya.

MEHMET TOPAL 'ı konuşun, iyi oynayan Meireless'i çıkarıp Topal'ı alan Aykut Kocaman'ı konuşun ! Ziegler'i çıkarmayıp Emre'yi çıkartan kişiyi konuşun. Tutturmuşsunuz Kuyt da Kuyt...

Yediğimiz golde Kuyt'ın yapabileceği hiçbir şey yok kafa topuna çıkacakken topla beraber Beşiktaşlı oyuncuya çarpıyor ve gol oluyor.

• emre ne yaptı bugün söylesene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Hâla Kuyt'a laf atan var ya yazıklar olsun size. Adamın çabasını, bir oraya bir buraya gidişlerini, topu çalışını, sırtı dönükken verdiği toplarla oyunu açması... Nasıl izliyorsunuz ya.

MEHMET TOPAL 'ı konuşun, iyi oynayan Meireless'i çıkarıp Topal'ı alan Aykut Kocaman'ı konuşun ! Ziegler'i çıkarmayıp Emre'yi çıkartan kişiyi konuşun. Tutturmuşsunuz Kuyt da Kuyt...

Yediğimiz golde Kuyt'ın yapabileceği hiçbir şey yok kafa topuna çıkacakken topla beraber Beşiktaşlı oyuncuya çarpıyor ve gol oluyor.

+1
  • Toptan anlamayan koyun misali bazı fikirlere baglanan arkadaslar var hedef secerler ve sürekli üzerine oynarlar onların hedefinde kuyt var suan yapacak birsey yok...
  • aykut hoca skorumu korumaya çalıştı yoksa ofansif kadro mu yaratmaya çalıştı anlamadım tek anladığım şey şampiyonluk gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

emre ne yaptı bugün söylesene

Daha fazla uzatmayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş millete basacak oyuncu istiyorsak bir tane uzun mesafe koşucusu alalım, ha bire koşsun sahada. İnsan biraz da skora katkı yapar. Sow ve Emre hariç takımın hücumcuları odunlardan oluşuyor.
  • quote:

Ne bekliyorsun çıkıp golleri atıp döktürmesini mi? Adam çift yönlü bir orta saha. Amacı pas yapmak, oyunu açmak, bir nevi bel kemiği. Kanatlara ve forvete top dağıtmak, orta açmak, mücadele etmek ... Emre kötü oynadı diyorsan bravo.

Kaldı ki, Emre'den başka kim oynayacak? Topal mı?, Caner mi?, Beykan mı?, Mert mi? Kim ?! Sahada onun görevini yapabilecek tek bir isim vardı o da Meireless. Ama sağolsun Aykut Hoca iyi oynamasına rağmen Raul'u da oyundan almayı başardı (!)

Daha fazla konuşurdum da artık ağzıma küfürler geliyor sinirden, böyle göz göre göre bir maçı hele ki iyi giden bir maçı vermek bana koyuyor!
  • Yaptığı sayısız top kayıplarını ve kendi kalesine attığı golü de sayıyor muyuz?
  • quote:

quote:

Ne bekliyorsun çıkıp golleri atıp döktürmesini mi? Adam çift yönlü bir orta saha. Amacı pas yapmak, oyunu açmak, bir nevi bel kemiği. Kanatlara ve forvete top dağıtmak, orta açmak, mücadele etmek ... Emre kötü oynadı diyorsan bravo.

Kaldı ki, Emre'den başka kim oynayacak? Topal mı?, Caner mi?, Beykan mı?, Mert mi? Kim ?! Sahada onun görevini yapabilecek tek bir isim vardı o da Meireless. Ama sağolsun Aykut Hoca iyi oynamasına rağmen Raul'u da oyundan almayı başardı (!)

Daha fazla konuşurdum da artık ağzıma küfürler geliyor sinirden, böyle göz göre göre bir maçı hele ki iyi giden bir maçı vermek bana koyuyor!

ben yukardaki arkadaşın her dediğine katılıyorum emreyi çıkarmasına da bişey demem emre 2. yarı kayboldu demek istediğim bu gidip başka bi yerinizden anlamayın

• ulan adam 2 pas yapmaktan aciz bir kere hala yok çok koştu yoruldu diyosunuz.Ha birde kendi kalesine gol attı tabi onuda unutmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu kuytı hala beğenenler var inanamıyorum ya 2 metre önündeki adama zor top atan bi heriften bahsediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Yaptığı sayısız top kayıplarını ve kendi kalesine attığı golü de sayıyor muyuz?

Allah'ını seversen kendi kalesine attığı golde ne hatası var? Orada Beşiktaşlı oyuncuyla kafa kafaya çarpışmasalar top kornere doğru gidecekti, Kuyt'ın yükselişinden ve kafasını uzatışından anlayabilirsin. Burada tamamen büyük bir şanssızlık söz konusu. Asıl kendi kalesine gol atmak kavramını Bekir bize Galatasaray maçında özetledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Yaptığı sayısız top kayıplarını ve kendi kalesine attığı golü de sayıyor muyuz?

Komiksiniz ya futboldan anlıyorsanız ben anlamıyorum adam niye top kaybediyor? Sahanın en cok kosanı toptan kaçmayıp saklanmayıp risk alanı topa ayak kafa uzattıgından olduğu için top kaybetmesinden doğal birsey yok. Skora katısı yokmus sadece koşuyormus sow a adrese teslim ortayıda siz attınız zaten. Kendi kalesine gol attı bide üstüne niye saklanmadı ki stoperlerin cıkamadı pozisyonda sen niye cıkıyorsun bırak rahatca vursun bizde kim attı diye tartışmıyalım dimi(!) YAZIK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

şu kuytı hala beğenenler var inanamıyorum ya 2 metre önündeki adama zor top atan bi heriften bahsediyoruz.

Siz inadına sürekli hatalarına odaklanmışsınız durumdasınız. Sabit fikirlisiniz adam son 3 maçtır gayet iyi oynuyor güzel ve başarılı attığı pasları, yaptığı top çalmalarını hiç konuşmuyorsunuz? Gökhan'la birlikte yaptığı paslaşmaları, senkronizasyonu hiç konuşmuyorsunuz? Bir gidin ya hepiniz odaklanmışsınız bir şeye. Önce önündeki topa bön bön bakan Mehmet Topal'ı eleştirin.
  • İYİ OYNAYAN MEİRELES NE LAN? NERESİ İYİ LAN NERESİ?
  • Kuyt şu sıralar şanssız ve güvensiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

şu kuytı hala beğenenler var inanamıyorum ya 2 metre önündeki adama zor top atan bi heriften bahsediyoruz.

Siz inadına sürekli hatalarına odaklanmışsınız durumdasınız. Sabit fikirlisiniz adam son 3 maçtır gayet iyi oynuyor güzel ve başarılı attığı pasları, yaptığı top çalmalarını hiç konuşmuyorsunuz? Gökhan'la birlikte yaptığı paslaşmaları, senkronizasyonu hiç konuşmuyorsunuz? Bir gidin ya hepiniz odaklanmışsınız bir şeye. Önce önündeki topa bön bön bakan Mehmet Topal'ı eleştirin.

Dediğin gibi sabit fikirliler ve ne desek boş ceza sahamızdan top cıkaran, kanattan gidip assit yapan arı gibi çalışan adama bile laf edenlere anlatılmaz bu saaten sonra...

• quote:

quote:

sizinde şu b.k attığınız mehmet topalı bi güzelce izlemenizi tavsiye ederim. defansı nasıl topladığını. o oynarken yanındaki emrenin ne kadar rahat olduğunu vs vs.

kaldı ki kuyt yanlış hatırlamıyorsam eğer trabzon maçında sahanın en iyilerindendi. hakkını veririm ama oynadığı maçların neredeyse %90ında boş beleş koşmaktan başka bi halta yaradığı yoktu. her maç bariz top kayıpları,takım atağa çıkarken kaptırdığı toplar,bomboşken doğru düzgün orta açamaması(bugünkü asisti hariç) vs vs diye uzar gider.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.