Şimdi Ara

Türüne - Konusuna Göre Film Önerileri (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.727
Cevap
181
Favori
669.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bana yaşam mücadelesi filmleri önerebilir misiniz?

Ya da teknolojinin olmadığı, terkedilmiş yerlerin olduğu sadece küçük bir grubu işleyen film.
    Ya da adada geçen bir film
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Çok Sağol Kardeş Benim Film Arşivine Eklemek İçin Baya Film Buldum Burdan :D
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeyyeeyy

benim aradıgım film teksas,kaliforniya gibi böyle kurak yerlerde arabayla giderken bi yerlerde(bezin istasyonu vb.) dururlar ve bir macera başlarya işte böyle filmlerden arıyorum ..

Zamanı geçti ama halen daha bu tip filmler izliyorsanız size önerim.From Dusk Till Dawn.Birde otostopçu.

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

beyler bana zombieland-kick ass gibi komedi aksiyon içerekn filmler önerirseniz sevinirim

scott pilgrim

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

beyler bana zombieland-kick ass gibi komedi aksiyon içerekn filmler önerirseniz sevinirim

Men in Black

Bana da Man on a Ledge, Prison Break tarzı filmler lazım. Özgürlüğünü kanıtlamak için her şeyi yapmaya hazır olan adamların...
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • SEE RANK
    The Good Son (1993)
    87 min - Drama | Thriller - 24 September 1993 (USA)
    6.1 Your rating: -/10 Ratings: 6.1/10 from 16,520 users
    Reviews: 140 user | 26 critic
    A young boy stays with his aunt and uncle, and befriends his cousin who's the same age. But his cousin begins showing increasing signs of psychotic behavior.

Director: Joseph Ruben
    Writer: Ian McEwan
    Stars: Macaulay Culkin, Elijah Wood and Wendy Crewson | See full cast and crew

Orijinalden alıntı: CrownedClown*]

arkadaşlar geçen bir tanıdığım bir filmden bahsetmişdi adını bir türlü hatırlayamıyorum. Filmin konusu Birtane bina varmış bu bina içinde full suçlular varmış her katında suçlu varmış ve en üst katında boss-patron varmış işe polis ekibi olması lazımdı pek hatırlamıyoru bu binaya baskı yapıyormuş işte saglam dövüş sahneleri felen varmış filmi bilipde adını söyleyecek varmı ?

şimdiden teşekkürler...

Orijinalden alıntı: Vatov

Soğuk savaş dönemi veya şu yakın zamandaki savaşlarla ve paralı askerlik ile ilgili filmler arıyorum yani aksiyon filmleri şimdiden teşekkürler .

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Soğuk savaş dönemi veya şu yakın zamandaki savaşlarla ve paralı askerlik ile ilgili filmler arıyorum yani aksiyon filmleri şimdiden teşekkürler .

Teşekkür ederim.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • eyw güzel konu

• gaza getiren fiziksel aktıviteye dayalı film arıyorum arkadaşlar
    fiziksel aktivite direk dövüş olarak algılanmasın. Spor yani
    Ama kesin gaza getirmesi lazım
  • Merhaba, şuana kadar izlediğim makinist, dövüş kulübü, 1408 numaralı oda, 23 numara, the jacket(çıldırış), memento tarzı filmler arıyorum. Tek bir film önermeyin ama filmler önerin. Donnie darko varmış galiba bu türde onu izleyeceğim, bunların dışında önerebileceğiniz tabiri caizse mindfuck filmler var mı?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.