Şimdi Ara

Turnuva oluşturma Programı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
8.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otomatik fikstür oluşturma, Grup kurma, maç saatleri, maç günleri, puan tablosu vs. ayarlayan bildiğiniz bir program varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 20 Mart 2010; 20:48:56 >

• konu yukarı..

Lazım olabilir,mesaj bulunsun..
  • bulan varsa banada pm
  • Herkes için faydalı olabilecek birşey umarım buluruz
  • Bende bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılımdan anlayan bir arkadaş bulursanız size kolayca programı yazabilir.
  • takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gün gelir ihtiyacınız olursa :)www.turnuvax.com

Yaptığı şey kısacası fikstür ayarlamak ve bunu kullanıcıya sunmak. Elde yada program indirerek hazırlama derdine son vermek istedim.

Özelliklerine gelince;

- 4-64 kişi arasına kadar katılımcı ekleyebiliyorsunuz.
    - 3 mod var: eleme, lig ve grup.
    - Daha kullanışlı olsun diye güç puanı özelliği ekledim. Bu özelliği kullanırsanız daha dengeli kura çekimi yapılıyor. NBA playoffları yada şampiyonlar ligi grup torbalarını düşünebilirsiniz.
    - Tabi ki tamamen rastgele kura da çekebilirsiniz direk.
    - En son olarak da screenshot alma özelliği ekledim, böylelikle özellikle fikstürü almak istediğinizde direk bilgisayarınıza yada tabletinize kaydedebilirsiniz.

• Sitenin screen shotları

- Örnek olması açısında şampiyonlar ligine katılan takımlarla dengeli kura çekimi:

- Süper lig:

- Bu da eleme moduyla seçilmiş, tamamen random fikstür (güç değerleri girilmemiş)

• Artık oluşan fikstürü direk excel tablosu olarak da indirebiliyorsunuz. Böylelikle sonuçları excel üzerinden takip edebilirsiniz.
  • Mobil görünümde iyileştirmeler yapıldı.
  • Kırmızı Pervane kullanıcısına yanıt
    Başarılı. Sık kullanılanlara ekledim. Eğer siteye devam ediyosan arka planda iyileştirmeler yapmanı tavsiye ederim.
  • Ellerine sağlık hocam

• Gerçek turnuva fikstür modunu az önce siteye ekledim.

Buna göre:

- UEFA Şampiyonlar Ligi Grupları
    - UEFA Avrupa Ligi Grupları
    - EURO 2016 Fransa Grupları
    - FIFA 2018 Rusya Dünya Kupası Eleme Grupları
    - THY Euroleague Grupları
    - Türkiye Süper Lig
    - İngiltere Premier League
    - Almanya Bundesliga
    - İtalya Seria A
    - İspanya La Liga

turnuvalarının tüm gerçek katılımcılarıyla kurası çekilebilir durumdadır. Ş. Ligi ve Avrupa Liginde aynı ülkenin takımlarının eşleşmeme kuralı da geçerlidir.

İsteğiniz olursa yada hata görürseniz lütfen haber verin.
  • Arkadaşlar, canlı kura opsiyonunu siteye ekledim. Böylelikle isterseniz tüm kuranın direkt çekili gelmesi yerine gerçek hayatta olduğu gibi çekilenleri teker teker görebilirsiniz.

Buradan sayfa ilk açıldığında opsiyonları belirliyorsunuz ve kura çekimi başlıyor.

Bu şekilde kura çekimine canlı bir şekilde eşlik edebiliyorsunuz.

• Geri butonu eklendi arkadaşlar. Bundan böyle kura çekimi yapıldıktan sonra herhangi bir veri kaybı yaşamadan ve kullanıcı isimlerini tekrardan girmeye gerek kalmadan bir önceki sayfaya geri dönüp kullanıma devam edebileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Geri butonu eklendi arkadaşlar. Bundan böyle kura çekimi yapıldıktan sonra herhangi bir veri kaybı yaşamadan ve kullanıcı isimlerini tekrardan girmeye gerek kalmadan bir önceki sayfaya geri dönüp kullanıma devam edebileceksiniz.
    site kapalı hocam. çalışmaları durdurdunuz sanırım. alternatif tavsiyeleriniz var mı?
  • edit: google play e turnuvanın ingilizcesini yazın bir sürü çıkıyor.
  • Selamlar, bunun için yapmış olduğum bir uygulama var. CL, EL ve en iyi takımlar olmak üzere turnuva oluşturup rastgele takım eşleştirmeleri yapabilirsiniz. Ayrıca, istatistikleri tutma olanağıda mevcuttur.

thegamewatchers.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game watchers -- 14 Nisan 2025; 12:6:18 >
  • game watchers G kullanıcısına yanıt

Google hesabımla login olmam zorunlu tutulmasaydı bakacaktım neymiş diye..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.